Gossip Girl !

Ja strax är det dags för en timme med Gossip Girl . Ska bli najs, kanske äter lite godis till som blev kvar från igår, har ju även chili-ostkrokar . ;)

Gick med lite sopor nyligen och då märkte jag att ena taklampan i hallen hade dött . Så när jag kom tillbaka från soprummet så plockade jag ned själva "kupan", tyvärr märkte jag att det var en 15 w som satt i och det har inte jag hemma så det får jag köpa imorrn . Har nämligen inte behövt byta hallamporna sen jag flyttade hit så jag visste inte vilken styrka det var på lamporna .

Ska till läkaren imorrn 10.30 och efter det ska jag nog möta upp mamma vid Dollarstore så då kan jag passa på att köpa glödlampor .

Kollade på "Mitt stora feta grekiska bröllop" idag, som jag såg på bio när den var ny, så det skulle bli sen mat för mig . Men det blev senare än jag tänkt mig för jag blev väldigt trött i slutet av filmen och somnade sittandes från 16.00 till 17.30 . Så för inte så länge sen åt jag blodpudding, blev jättehungrig när jag reste mig ur soffan . Jag tycker egentligen inte om att sova mitt på dagen så där för jag blir så konstig när jag vaknar, nästan illamående . Usch !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0