Mosters gobit har fyllt åt !

Har glömt att berätta att Tindra fyllde 5 år i tisdags . Så jag åkte dit med mamma o pappa o mormor . Hon fick väl mest Bratz-dockor kan man ju säga . :) Hon älskar dom ! Så det blev lite kalas innan det var dags för mig, och syrran också för den delen, att åka och jobba natt . Sad but true !

Så nu är hon 5 år ! Åren går så fort . Kommer fortfarande ihåg första gången jag såg henne när dom kom hem från BB . Jag kommer ihåg första gången jag såg Alexander också och det är 7 år sen !! Kommer självklart ihåg Noah också men han är ju bara 2 år än .

Nu ska jag äta minestronesoppa .. mums ! Blir min ända riktiga mat idag .. blir så jobbigt allt när man har jobbat natt och man sover hela dagen . Orkar inte göra mat .


Har fått in en fot igen !

I tisdags ringde Kenneth från Leaf till mig och undrade om jag kunde jobba natt-skiftet . På Brio-packen tyvärr men jag sa ja . Skulle vikariera för Klas som är sjuk . Fick veta när jag kom dit att dom har ändrat till 2-skift + ständig natt . Så det blev jobb tisdag natt, Kenneth sa att han skulle ringa om det skulle bli onsdag natt också men han glömde ringa mig så tydligen väntade folk på mig där . Så på torsdagen ringde Kent till mig och frågade om jag kunde jobba natten till idag och att Kenneth glömt att ringa mig igår .

Så det blev jobb till idag också .. sov till 15.30 idag . Vaknade med huvudvärk idag igen, drygt !

Nu får man kanske chansen att bli timanställd på Leaf .. får isåfall skriva kontrakt på ett år . Kul ! Men Kenneth sa att han kunde inte lova nåt än för det är inte riktigt klart än . Men det låter ju bra i alla fall .

Pissväder ute både igår kväll och idag . Tror mitt paraply blåste sönder i morse när jag skulle hem . Fick se första snön igår kväll i alla fall, genom ett fönster på Leaf medan jag öste Brio frukt i bufferten . :)

Ta det lugnt i trafiken !

Nytt skärp

Idag var jag med mamma på stan o kikade runt, träffades halv elva o skildes ca fem i två . Vi köpte ett varsitt skärp på Kappahl, likadant . Jättefint ! Vi tog en även en fika på coffehouse by George, är besatt av deras kladdkaka !
Letade efter en kjol och även efter en mössa, men det blev inget sånt . Ska väl prova mössor en annan dag när jag inte har håret uppsatt, blir så krångligt då !

Imorgon blir det kalas ! Prinsessan Tindra fyller 5 år .. oj va tiden går ! Mamma o jag köpte kort till henne idag, prinsessor på såklart . :) Presenterna har vi redan färdiga hemma hos mamma o pappa, syrran köpte dom för längesen, rea på Toys'R'us så hon köpte en massa, så vi har valt några grejer därifrån som hon ska få . Många bratz-dockor blir det .

Ska lägga mig i soffan o vila magen lite nu ! Mår knasigt .

Fest igår

Skönt att man skulle ställa om klockan idag .. fick man en extra timme att sova . Fast jag ställde om klockan i natt när jag kom hem från krogen . Kvällen igår var ganska seg, tack o lov att Alex tyckte likadant .. vi drog väldigt tidigt från krogen . Så jäkla mycket folk, drygt !
Vi gick till McDonalds o jag åt lite grann sen gick vi hemåt .
Fick lite besök också i natt .. men ingen action förrän idag .. haha ! Var inte så pigg igår .. kände mig lite konstig i magen o lätt bakis redan innan jag lagt mig .

Känner mig skapligt seg just nu, skulle nästan kunna gå o lägga mig . Men nu ska jag äta lite snart .. har fixat lite spagetti o köttfärssås . Mums ! :P


Fika-kväll

Ska strax vandra ner på stan för att fika med Alex .. det har blivit ett måste att fika tillsammans minst 1 gång i veckan känns det som . Men det är bara trevligt !
Imorrn är det party med Mia o Elin .. då får man se var Thomas bodde förr . Elin o hennes kille bor nämligen i en lägenhet där Thomas bodde innan dom . Roligt sammanträffande ! Världen är bra liten, Elin känner jag ju från Limön och min mamma har jobbat med hennes pappa, haha !

Sitter o lyssnar på en massa partymusik just nu .. värmer upp för imorrn ! Just nu: Britney Spears - Radar .

Igår hände nåt jag visste skulle hända förr eller senare .. men jag hoppas bara inte att han tror att allt är löst nu . Men men .. bryr mig inte just nu . Försöker bara ha kul !

Imorrn blir det baccardi, spriten, inte alkoläsken, så man vet aldrig hur kvällen kommer sluta ! Men jag hoppas på en toppenkväll !

Ha en trevlig helg !

På väg att bli PRO

Det märktes att det var ett tag sen jag spelade wii-tennis . Var lite stel .. men till slut kom man i gång ! Thomas är ju redan PRO men inte jag, men jag är inte långt i från . Efter i kväll kanske .
Thomas var här o spelade med mig igår och åt sopor .. hehe .. godis som kallas för sopor . :)

I kväll är det dags igen för en turnering ! Får se hur det går .

Var nere på stan på förmiddagen .. försökte hitta nånting att ha på mig på lördag . Men jag hittade inget, får väl försöka hitta nåt som jag har redan då . Snacka om att man tröttnar snabbt på kläderna man köper ! Vill ha nytt hela tiden .

♥ Love is in the air ♥

Igår blev hon gammal !

Igår fyllde Annica 23 år .. nu är hon i kapp mig . Jag, Annica o Sofia var ut o åt igår på Österns Pärla, jättetrevligt ! En lugn o skön tisdagskväll . Jag åt favoriten stekt ris med kyckling, me like .

Annars hände det inte mycket igår .. tog mig inte utanför dörren förrän efter kl. 15 . Dessutom blåser det ju så j-vligt att man knappt kan vistas ute utan att håret flyger bort . Hatar verkligen när håret flyger hit o dit . Det spelar liksom ingen roll att man har hårspännen o snodd, småfjunen fladdrar ändå. Vill helst hålla mig inne !

Träffade Thomas i en timme innan jag skulle ut o äta .. det känns så skönt att bara umgås. Visserligen vill vi ju båda två samma sak men det är just det där att vi inte får, som gör det så härligt . Vi skrattar o har roligt .. känns som att man lär känna varann på nytt nästan .

I helgen blir det party, sexparty tror jag .. och hoppas ! Ska bli skoj att träffa Mia igen .. hade ju kul där sist . På ett sätt önskar jag att den kvällen som var då kunde vara nu .. då hade jag nog gjort vissa saker annorlunda . Men men .. den chansen kanske kommer igen nån gång .

Ser fram emot helgen o nya äventyr !


I must let go of these feelings and make it without you

Sitter o lyssnar på en massa låtar av Eskobar, deras texter är så sanna. Stämmer verkligen in på mig just nu.

I söndags eftermiddag orkade jag inte längre .. jag visste att han hade läst mailet men han svarade inte nånting på det, ville ha nån slags respons. Vi var båda inne på msn samtidigt så till slut skrev jag till honom o frågade vad han gjorde. Det blev början på ett ganska långt o bra samtal. Jag mådde så himla mycket bättre av att få kontakt med honom.

Han skulle traska iväg till Kvantum och frågade om jag ville följa med, jag sa ja, hade faktiskt inte varit ut på hela dagen pga att jag var så ledsen. Jag sa att jag skulle bara torka tårarna och sminka mig så skulle jag komma över.

Kändes skönt att träffa honom, tänkte hela tiden att vi bara är kompisar. Efter att vi varit på Kvantum följde jag med upp till honom ett tag o kollade på tv, inget annat. Vi höll fingrarna i styr. Det var en helt annan stämning, men en bra stämning, i alla fall för mig. Jag kände mig stark.

Kl.21 skulle han gå till Time o köpa snus, jag tänkte gå hem, men han frågade om jag skulle med så jag följde med dit men sen gick jag hem. Vi sa hejdå, ingen kram eller nåt, jag ville inte.

Igår mådde jag mycket bättre än vad jag gjort på hela den här helgen, har aldrig gråtit så mycket tror jag. Jag behövde det här! Har inte gråtit sen dess.

Jag var hem till mammsen o pappsen igår eftermiddag, dom hade ju kommit hem från Rhodos. Dom hade haft det bra .. bruna o fina! :) Jag fick min sophink, haha ! Fick dessutom en flaska ouzo, syrran skulle också få en. Kollade på kort från resan m.m. Det såg så härligt ut!
Berättade för dom om mig o Thomas, pappa såg väldigt förvånad ut, men ingen av dom sa nåt speciellt. 
Thomas skickade ett sms när jag var där, frågade om jag hälsade på mina föräldrar. Vi sms:ade lite ända tills jag kom hem, sen ringde han upp mig för jag missuppfattade ett sms o svarade fel, haha ! Vi pratade i en halvtimme tror jag. Känns konstigt att bara säga "hejdå" när man lägger på, istället för "puss puss".

Men jag mår bra och det är det viktigaste nu. Jag vill inte förlora kontakten med honom.

Nu ska jag lyssna vidare på Eskobar .. Bring the action!

Har lättat mitt hjärta !

Skickade iväg ett mail idag där jag skrev ner alla mina känslor. Ett svar på varför jag gjorde slut. Har varit så ledsen hela helgen o imorse kände jag att jag behövde skriva det till honom, som en terapi för mig. Känner mig faktiskt lite lugnare nu.
Jag tror han sitter o läser det nu, för han loggade nyss in på msn .. får se om han skriver nåt tillbaka. Trodde aldrig att jag skulle må så här dåligt, men det känns ännu jobbigare eftersom jag går runt o har fruktansvärd mensvärk också!

Idag åker mamma o pappa hem från Rhodos, får väl åka hem till dom imorrn för dom kommer hem i natt. Måste berätta för dom också.

Drömde en väldigt jobbig dröm i natt också, om hans mamma. Jag smög in i deras hem på morgonen när hon låg o sov, tog nå nycklar till deras förråd o smög ut dit för att lämna eller ta nåt, kommer inte riktigt ihåg. När jag gått fram o tillbaka några gånger står hon plötsligt där, hon hade vaknat av oväsendet. Hon såg väldigt arg ut, har aldrig varit så rädd för henne nån gång!

Konstiga drömmar man kan ha.

Undrar hur denna dag slutar då ?

Den jobbigaste helgen hittills .. känslomässigt .

Tog 01.50 bussen hem igår efter att ha varit hos Sofia hela kvällen med henne, Annica o Linda . Tack för ert stöd flickor, det värmde ! Behövde verkligen tänka på annat och ni fick mig att glömma större delen av kvällen .

Vaknade fem i sju i morse o det var verkligen mörkt i rummet .. kändes som att klockan var fyra-fem . Mindes att jag drömt om honom .. han berättade att han hade gråtit . Låg i sängen ett tag men kände sen att jag var tvungen att gå upp o kissa, skulle inte ha gjort det för sen låg jag vaken länge o vände o vred på mig o kunde inte somna om . Till slut måste jag ha slocknat av utmattning . Vaknade 9.57 .. klev upp nästan direkt . Hade en fruktansvärd mensvärk som om jag inte hade nog med värk, fast i hjärtat .

Typiskt, halsont, mensvärk och ont i hjärtat .. kunde dagen börja bättre ?

Skulle ju träffa Alex kl.13 så jag kände att jag var tvungen att försöka äta frukost o sen ta mig in i duschen . Fick i mig 2 hårdmackor med ost o ett glas juice, knappt !

Gick sen in o duschade .. kändes lite bättre i magen när jag höll i gång .

Klädde på mig o gjorde mig redo att gå ner på stan .. gick ca 12.40 . Hann bara gå ut från gården o var på väg mot stenebergsparken när jag plötsligt ser 2 personer en bit fram .. jodå, självklart var det han o en kompis .

Jag fick sakta in för att inte hinna i kapp dom .. tog upp mobilen o panik-ringde till Annica ! Pratade med henne nästan hela vägen ner på stan . Under tiden jag pratade med henne fick jag ett sms .. typiskt ! Alex var försenad o skrev att vi kunde väl mötas kvart över istället .

Traskade långsamt fram till stan .. tänkte gå in på apoteket medan jag väntade .. Linda ringde så jag gick till henne på McDonalds där hon satt med sin syster .

Gick sen för att möta Alex . Vi fikade o gick sen en sväng på stan .

Nu sitter jag o väntar på att Alex ska höra av sig så vi kan umgås i kväll också men jag hade ju kunnat förstått att hon inte skulle höra av sig . Är less o förbannad o ledsen o rastlös ! Ville inte sitta hemma själv men tack vare Alex blev det en sån kväll .

Vill bara gå o lägga mig nu !
Godnatt


Dagen jag blev fri ...

Joo, idag tog det slut .. igen .. men denna gång ska det förbli så ! Jag försöker intala mig själv att jag inte vill vara med honom o det faktum att han får mig att må dåligt . För helt plötsligt är jag mitt uppe i tänkandet: "Men jag kanske ska fortsätta med honom ändå ?"

Det är tryggheten jag inte kan släppa .. måste försöka tänka på mig själv nu . Kan inte gå runt o må dåligt hela tiden o tänka att vad jag än säger så är det fel .

Min mage mår inte speciellt bra nu .. är alldeles orolig .

Nu måste jag jobba på mitt självförtroende som är lägre än lägst . Det är det som förstör för mig . Och jag orkar inte med det längre !

I kväll ska jag träffa några kompisar och försöka att tänka på annat !

Ett halvår sen redan !

Har så gott som glömt bort min blogg. Har börjat läsa lite då o då på mina kompisars bloggar o känt att jag kanske ska skriva lite på min men jag har helt enkelt inte orkat. Första gången jag loggar in o skriver nåt sen ett halvår ! Oj, va tiden går fort.

Fast egentligen har det väl inte hänt mycket i mitt liv sen sist. Slutade jobba på Ocab i maj, började sommarjobba på Leaf i slutet av juni. Jobbigaste sommaren hittills kan jag ju säga ! Hamnade på en helt annan avdelning och dessutom 3-skift. Har ju bara jobbat 2-skift tidigare, men jag tänkte att det kan ju vara kul att prova på. Men tji fick jag !

Hamnade på Brio-packen, helt ensam ! Så jäkla tråkigt att vara själv ! Och dessutom på en annan avdelning där jag skulle lära mig allt på 2 dagar tyckte dom .. jo, visst ! Jag har aldrig varit med om att dom har planerat så dåligt förut !

När jag jobbade nätter satt jag helt själv på min avdelning o fikarum medan dom på skum-sidan var hur många som helst som kunde prata med varandra o peppa varandra.

Jag lärde mig till slut det mesta men det tog tid .. kan ju inte allt än men det nödvändigaste för att allt ska rulla på. Tacka vet jag mina favorit-reparatörer ! Jocke m.fl. Jag kände mig så lugn när jag visste att ni fanns i närheten. Thanks guys !

För första sommaren på 4 år så längtade jag till min sista sommarjobbsdag, mådde inte alls bra på den där avdelningen ! Så ensamt o stressigt. Den sommaren började jag hata sursockrade bilar, allt gick åt skogen !

Men nu efter ett tags vila därifrån vill jag inget hellre än att komma tillbaka, fast helst till en annan avdelning . Men tillbaka till fabriken ska jag ! Om jag får välja själv så blir det 2-skift på tablettmottagningen med Båten o Kent, vilken höjdare det skulle vara ! :)

Nu är det höst o jag blir deppigare o deppigare, regnar gör det idag också, det gör ju inte saken bättre !
Tror jag ska dansa lite med mitt wii-spel. Det blev ju en paus i mitt diskande för varmvattnet är helt plötsligt avstängt men har inte fått nån info om det, blir så less !

Have a nice day !

RSS 2.0