Ett nytt år närmar sig ...

Igår åkte jag till Rusta för att köpa ett badrumsset sen var jag in på Willys en snabbis för att köpa mjölk och ost . Åkte direkt hem sen för att börja med maten, bjöd Thomas också . Strax efter att vi hade ätit så kom syrran och Tord förbi med Tindra och Noah, jag skulle passa dom i en timme ungefär medan dom skulle på banken .

Kvällen spenderades med att kolla på film med Thomas och vi drack lite drinkar . Ville ju prova spriten jag köpte på kryssningen . :)

Idag var jag ner på stan för att träffa Annica, var så längesen vi sågs ! Det blev en rundvandring i några affärer innan vi båda bestämde oss för att gå hemåt, snippan min hade ju så ont i magen !

Thomas kom hit ca 17, jag hade bokat tvättid så han kunde tvätta sina kläder som han ska ha på nyår . Sen ställde vi upp min nya tv, lagom till det var dags att kolla på Eldsjälsgalan och spela bingolotto . Nu håller vi på och spelar Wii, nu har jag ju äntligen dom rätta färgerna !

Imorgon kväll ska jag och Thomas hem till hans kompisar i Södra Bomhus och äta mat med dom och deras barn . Så då har jag nära hem till mamma och pappa . :) Det blir nog en mysig och lugn nyårsafton !

Min nya tv:


Bilder från julafton !



 















Sen har jag fått några bilder från Alexanders lilla julafton den 20 december, tyvärr kunde jag inte vara med för jag var sjuk !
Men här är bilderna :









God Jul och god fortsättning !











Annandag jul !

Nu ska jag snart till mamma och pappa igen och äta mat med farmor, farfar, Benny och mormor . Pappa ska hämta allihopa i bil så nu sitter jag och väntar på att han ska komma och plocka upp mig . :)

Fick lite panik när jag vaknade idag, 12.10 !! Och mamma hade sagt att vi skulle vara där ca kl.14 . Shit ! Så jag skickade ett sms att jag vaknade 12.10 och att jag stressade . Då fick jag som svar att pappa skulle hämta farmor och farfar kl. 14, sen Benny och sen mig så då var det ju lugnt . Tack och lov !

Merry Christmas !

Juldagen !

Så var julafton över för i år . Hade en trevlig dag/kväll hemma hos syrran med familj i Valbo, god mat ! Ungarna blev så glada för alla julklappar, Noah fick en jättehäftig leksaksgitarr med solglasögon och headset till, han blev en riktig cooling när han stod och spela för oss, haha ! Tindra fick ju en dansmatta från mig som hon verkade gilla, hon fick dessutom ett mikrofonstativ så det var världens underhållning igår från barnen . :)

Ska lägga upp lite bilder sen från vår julafton !

Snart kommer syrran m. familj och hämtar mig för vi ska hem till mamma och pappa på middag, trevligt ! Sen får vi se vad som händer . Imorgon ska jag nog hem till mamma och pappa igen på middag och då ska även farmor, farfar, farbror benny och mormor dit .

Blev jättenöjd med mina julklappar ! Fick en blender av syrran m. familj så nu kan jag blanda drinkar . ;)

God Jul & Gott Nytt År !

Alla julklappar är inslagna ! :)


Dan före dan före dopparedagen !

Ja då är det måndag, men det känns som att det är helg . Kan ju bero på att jag legat däckad så gott som hela helgen och att Thomas är ledig nu .

Tog en promenad till Kvantum tidigare idag och där var det smockat med folk ! Alla är ute och handlar julmat m.m. Själv köpte jag julknäcke, mitt favoritknäckebröd, risgrynsgröt och lite annat smått och gott . Men jag tycker ändå inte att det känns som jul, vet inte varför . Har känt så dom senaste åren .

Ska kanske iväg och fika med Annica och Linda senare, var längesen jag träffade dom . Det blir nog inte så mycket tid till att ses sen heller när det är jul, då flänger man hit och dit på julmiddagar . :)


Happy holidays !

 Fil:Nissen-2155 ubt.jpeg

Thomas har namnsdag !

Idag har min Thomas namnsdag, var hem till honom en stund tidigare idag . Första gången jag var utomhus sen jag blev sjuk och det var såå skönt att andas friskluft igen ! Tog en sakta promenad till Time, innan jag gick till Thomas, och köpte clementiner .

Jag och Thomas ska hem till hans föräldrar lite senare. Han brukar få en julskinka på sin namnsdag av sin mamma så vi får väl se om det blir så i kväll också .

I morse åkte min älskade systerson Alexander till Gbg med sin pappa . Är lite ledsen för att jag inte fick träffa honom igår och ge honom hans julklappar . Men jag var ju inte helt pigg så jag ville ju inte smitta nån. Han får sina julklappar när han kommit hem efter nyår . God Jul Alexander, min gobit ! Moster älskar dig !

På tisdag fyller min kusin Madde år så då ska jag dit med mina föräldrar, sen är jag och Thomas bjuden hem till mamma o pappa på uppesittarkväll med Bingolotto och skinkmackor . :)

Ha en trevlig kväll alla !

Min gobit Alexander och min tremänning Jens


Är väldigt klen ..

Vad jobbigt det känns att inte våga äta nåt, är rädd för att bli dålig igen . Är så svag och klen i kroppen !
Ska försöka äta lite soppa snart .

Suck ! Jobbigt att det ska bli så här när det snart är jul .

Magsjuk !

Har legat däckad sen torsdag kväll .. börjar känna mig piggare nu . Så jag hoppas jag börjar bli frisk ! Spydde 1 gång i timmen torsdag natt mellan 01-05 . Känner mig väldigt svag just nu, har bara ätit lite nyponsoppa och små bitar av tekaka . Vågar knappt äta nåt !

Ska gå och fortsätta tugga på min andra tekaka nu och dricka lite mer nyponsoppa .

Promenad

Kom hem för ca en halvtimme sen .. har varit ute på en liten promenad . Så skönt att bara gå ! Och lyssna på musik samtidigt, då blir man peppad ! Synd bara att det är så mycket som dyker upp i mitt huvud när jag är ute och promenerar . Tänker hur mycket som helst på saker och ting ! Många av mina funderingar kan ju faktiskt komma från musiken ibland, så många olika minnen som ploppar upp när man hör en viss låt .
Många låtar som jag har på min mp3 får mig att tänka på den gamla goda tiden på Nivå och alla skumma grejer man varit med om där . :P Hehe !

Nu ska jag nog ta mig en klementin, känner mig lite sugen . Ska strax kolla på "Unga mödrar" på 5:an, en favorit !

Ännu en dröm från mitt förflutna ..

Jag kan tydligen inte sluta drömma om en viss person, det hände i natt igen . Måste ju erkänna att det var en ganska härlig dröm . Men det är lite konstigt att jag drömt om personen 2 gånger på kort tid, har inte träffat personen på väldigt länge, så vem vet, vi möts kanske snart .

På lördag ska vi ha en liten julafton med Alexander för han åker till sin pappa i Göteborg över jul . Så det ska bli mysigt att hinna träffa honom och ge honom julklapparna innan han åker .

Måste slå in resten av mina julklappar idag så jag har det gjort, har Thomas julklappar kvar och syrran o Tords klappar . Ska även ta och städa lite här hemma .

ÖB

Idag tog jag en promenad till ÖB för att handla tvätt-o sköljmedel, propplösningsmedel och tvål . Köpte även tekakor från Storsjöbagaren . Promenaden hem var jobbig, blev så himla varmt ! Så jag tog av mig halsduken halvvägs hem, hjälpte lite . :)

Nu ska jag koka lite Minestronesoppa och sen ska jag fixa pannkakssmet till mig och Thomas, ska äta det hemma hos honom när han kommit hem från jobbet . Måste handla lite på Time innan också .

Typiskt ! Nu ringde syrran och frågade om jag kunde passa ungarna vid halv fem, men bestämde ju precis med Thomas . Så det gick tyvärr inte den här gången . :( Men det hade varit mysigt . Det kommer fler gånger !

Seg start på dagen .

Var lite seg i morse med att hoppa in i duschen men tack vare ett sms från mamma så blev det fart på mig . Hon skulle in på banken och sen till Rusta så hon undrade om jag ville följa med . Så jag sa att jag skulle snabba på . Kastade mig in i duschen och sen snabbt ut för att klä på mig och sminka mig . Det gick på ca 30-35 minuter . :) Sen traskade jag snabbt ner på stan och mötte mamma inne på Nian .

Köpte ett strykjärn på Rusta, har ju ett resestrykjärn hemma som jag har lånat av mamma . Men nu kan hon få tillbaka det . :) Köpte batterier, en gaständare och KitKat också .

Sen tog vi en sväng in på Wilys där jag gjorde ett misstag genom att köpa en av deras jättepajer, ädelost o broccoli . Sen följde jag med mamma till Bomhus för att få sällskap till maten . Pajen var inte alls nå god ! :( Tack o lov så räckte mammas mat till mig också så jag blev mätt till slut . Suck, trodde verkligen att den skulle vara god .

Men fick nyss ett sms av mamma där det stod att pappa gillade den ! Så det var ju bra . :)

Ännu doftar kärlek


Julen närmar sig !

Igår gick jag och Thomas ner på stan och åt på Coffeehouse by George, jag tog en kalkon m. keso sallad och han åt kycklinggratäng . Men det var så mycket så jag fick inte i mig allt, kändes som jag knappt åt nånting, inget minskade på tallriken . Var nog inte så hungrig faktiskt . Sen hade jag väl tänkt att vi skulle vandra runt lite på stan men Thomas kände sig så seg så han ville gå hem till mig och kolla på tv . Och så blev det .

Idag har jag varit ner på stan och köpt nya glödlampor till min ena ljusstake som jag råkade tappa i golvet. Så nu lyser den som den ska igen . :)
Var in på Hemtex också och där var det mycket billiga saker . Jag köpte 2 bäddset för 200 kr och två underlakan för 99 kr, perfekt ! Sen vandrade jag hemåt i dimman .

Release me !

Hur kan man älska någon som gör en så illa ?


Svimfärdig ..

Har så ont i magen att jag knappt kan röra mig, tog 2 Ipren nyss, hoppas det hjälper .
Igår kollade jag på film hela kvällen, först kollade jag på "Mrs. Doubtfire" och sen blev det "Spanglish" . Idag hade jag väl tänkt att jag skulle gå ut och promenera eller nåt men då blir jag väl dyngsur om fötterna eftersom det är plusgrader idag, typiskt ! Varför kan det inte vara -1 .. så snön ligger kvar och det slipper bli slaskväder .

Jag drömmer så himla mycket nu för tiden, så konstiga grejer . Jag vet ju att man drömmer varje natt men att man inte alltid kommer ihåg det, men jag kommer ihåg mina drömmar varje morgon . En viss person har dykt upp igen i mina drömmar, att man aldrig ska bli kvitt människan ?! Kom att tänka på en sak efter att jag drömt den där drömmen .. den där sommarkvällen för 2 år sen, tänk vad annorlunda mitt liv hade kunnat sett ut om jag hade kunnat sagt ja . Det är nåt jag aldrig kommer få veta och jag har sån ångest för det .

Tänk om ?!

Här kommer en gammal goding:

That time of the month .

Ja, denna vecka matchar ju julen i alla fall med sin röda färg . Synd bara att man ska ha så ont i magen .

Traskade iväg till Kvantum idag igen, trodde att jag hade köttfärs i frysen men så var icke fallet, så jag köpte det, ris och mjölk . Så gjorde jag i ordning spagetti och köttfärssås när jag kom hem .

Medan jag stekte köttfärssen ringde Thomas och berättade om vad han pysslat med under natten, inte bra ! Polisen tyckte han var lite för full och trodde han var självmordsbenägen för att han stod lutad mot räcket vid ån vid Heartbreak . Så han fick följa med farbror polisen .
Herregud hur han håller på ! Sen skyller han på att jag inte tar hand om honom, att jag borde förbjuda honom att gå ut . Orka . :D

I kväll blir jag bara hemma igen, känner inte för nånting just nu, är inne i en sån period . Värken i magen gör ju inte saken bättre .

Blä !

Den gamla goda tiden :

The story of my life



 

In your eyes ...



Längtar efter sommaren, är trött på all snö och slask !

 Mitt paradis !

Lucia

Igår kl.18 så var vi och kollade på när Alexander och hans skola skulle gå i luciatåg . Alexander var pepparkaksgubbe, så söt !
Jag och mamma tog bussen till IKEA vid 15-tiden och gick en sväng både där och på köpis, sen tog vi en promenad till syrran . Det blev en massa kackel på barnen när vi kom dit, hihi !
Åkte bil till Alexanders skola, mycket folk ! Det var bättre ordnat i år tycker jag och inte lika kallt heller tack och lov . Förra året var det -15 grader, brr ! Vi fick korv, glögg, pepparkakor och saft efteråt . Kul att träffa mina gobitar, var ett tag sen .

Sen helt plötsligt dök pappa upp, han hade jobbat över men skulle hämta oss sen när vi ringde men han kom dit ändå fast vi inte ringt . Men han missade lucia-uppträdandet . :( När vi skulle åka ville Noah följa med morfar sa han, sötisen !

På vägen hem tyckte mamma att vi skulle åka förbi hos Mählbys för att ta en snabb titt på katterna . Som tur var så var dom hemma . Åh gud vilka söta kattungar ! Simon och Elis . :) Simon ser ut som syrrans förra katt Sasou. Han var lite vild av sig o busig men Elis var ganska lugn, dom var förkylda också och fick penicillin. Ville inte åka därifrån !

Sen när jag kom hem åt jag lite yoghurt och müsli och sen blev det film !

Alla planer går åt helsike !

Fick inte träffa mina katter idag heller, och inte mina 3 gobitar heller som jag skulle vara barnvakt åt !

Satt här vid 15-tiden och väntade på att syrran skulle höra av sig men det gjorde hon aldrig så när klockan var kvart i fyra ringde jag henne . Jag frågade om dom var på väg med ungarna, vadå då frågade hon . "Ni ska ju vara på banken klockan fyra! " sa jag . "Skojar du med mig!" fick jag till svar .. "Var det idag?"

Hahah, yr syster och svåger man har ! :D Dom hade helt glömt bort det . Så hon skulle ringa till banken direkt och säga till att dom inte kommer . Jag som såg fram emot att få träffa mina sötnosar ! Var ett tag sen nu .

Och denna katt-historia då ! I måndags blev det ju inget, för Agnetas mamma fyllde år så vi satsade på idag istället . Men när jag var på stan med mamma idag så fick jag veta nåt hemskt ! Agnetas systers man dog igår, Ronny ! Stackars Agneta, ännu mera sorg för henne ! Hon förlorade en arbetskollega och nära vän i cancer för ett tag sen och nu händer det här ! Det är inte sant ! Och vid den här tiden för några år sen dog ju Ronny och Lenas son Torbjörn, innan han hann fylla år .

Det blir en jobbig jul för familjen Fläre-Mählby . :(


Känns som jag börjar bli sjuk !

Känner mig lite hängig och lite tjock i halsen . Blä ! Vill inte bli sjuk nu, har inte tid !

Det blev tyvärr inget möte med katterna igår för Agnetas mamma fyllde år så dom skulle till henne . Men imorrn blir det nog, det måste bli då ! Kan ju inte nån annan dag . :( För på torsdag ska jag kolla på Alexanders lucia-uppträdande i skolan, gobiten min !

Idag har jag tvättat och dammsugit. Tänkte torka golvet också men jag kom på att jag ska ju vara barnvakt åt mina 3 gobitar imorgon eftermiddag, så det är nog bättre om jag torkar golvet efter att dom har varit här . Golven blir så hala efter att dom sprungit omkring . :)

Simon & Elis

Idag ska nog jag, mamma och pappa åka till Schassen och Agneta så jag får träffa deras nya katter för första gången, Simon och Elis heter dom . Har sett dom på kort bara men vill hinna se dom i verkligheten innan dom blir stora .

Ska bli skoj !

Nu snöar det för fullt ute ..alldeles vitt i luften ! Men det smälter lika fort igen . :P

Södra Bomhus !

Jag gick aldrig till Slottsateljén idag, gjorde mig klar och tänkte gå men det blev inte så . Jag skickade ett sms till mamma och frågade om dom hade kommit hem från Limön eller om dom fortfarande var kvar där, fick svar att dom strax skulle åka . Jag skulle ju hem till dom för att ta bort mina dokument från datorn, så pappa kan radera och greja som han vill . Så på vägen hem från engesvik så hämtade dom upp mig .

Jag förde över allt jag behövde till min portabla USB . Så nu har jag raderat allt på deras dator som var mitt . Sen blev jag bjuden på mat, marinerad kycklingfilé, ris och rödvinssås . Så gott ! :P

Sen blev det kaffe med vaniljglass och pepparkakor, också smaskens ! Kollade lite på Nils Karlsson Pyssling på tv4 film, så gullig film ! Tog 17.56 bussen hem .

Nu sitter jag och väntar på att Gossip Girl ska börja, sen ska jag gå hem en sväng till Thomas .

Ett smakprov från det jag har fört över från mammas o pappas dator:

 haha, vi gillar baguetter !

All the memories



I will never forget ...

Deppigt ...

Helt plötsligt blev allt jobbigt igen ! Nu har jag mått skapligt i några dagar men allt ändrades på nån sekund . Jag förstår inte hur vissa kan få en att må så här ...

Suck .

Har druckit ett glas vatten och ätit lite solrosfrön och jag känner mig jättemätt, helskumt ! Har jag upptäckt en ny diet ? Haha ! Nä, usch för dieter och bantningskurer . Ät flera mål mat om dagen och ha regelbundna tider, det ska tydligen vara det bästa !

Har kollat på The Hills också, bra att dom visar 2 avsnitt istället för 1, men jag skulle inte ha några problem om dom visade 4 avsnitt, I like it !

Photo:

It's dark outside .

Kvällen spenderades framför tv:n igår . Thomas kom hit kl. 21, då fick han det sista av min chili con carne . Han hade inte ätit sen halv 11 på morgonen .

Vi vaknade tjugo i elva idag, jag var ganska trött faktiskt . Var upp på toa vid 9-tiden och då hade jag huvudvärk som vanligt men jag gick och la mig igen och somnade om .
Thomas gick hem strax före 12, han skulle tvätta . Jag gick ner en stund på stan och försökte hitta nå julklappar till syrran och Tord, men jag hittade inget . Blir det fint väder imorrn så ska jag gå till söder till slottsateljén och kolla lite .

I kväll blir det popcorn och solrosfrön ! :P


Så typiskt !





En tanke slog mig tidigare idag .. Thomas kommer säkert få jobba över idag, eller att han får åka iväg senare på en jourutryckning . Jag ringde honom när klockan var 16.55 och hörde att han inte var hemma, en massa ljud i bakgrunden . Han berättade att han var på väg till en brand i en lägenhet, kommer inte ihåg var, inte i Gävle i alla fall . Trapphuset skulle väl också saneras . Så himla typiskt !

Han visste inte så mycket än, Jonas var på plats och dom skulle möta honom där . Det blir säkert jobb hela kvällen tror jag . Buhuu ! Men det är ju bra för Thomas så han får lite pengar . :)

Får vänta tills han hör av sig så jag får lite information !

Jag ser det snöar .. !

Idag har jag tvättat lite sängkläder . Köpte ju nya för ganska längesen men har inte använt dom än så idag sprättade jag förpackningarna och tvättade dom . Så i natt får jag sova i nya härliga satin-sängkläder ! :) Thomas ska också sova här .

Blir väl lite tv-spel m.m. i kväll, en mysig hemmakväll helt enkelt .
Ska prova en grej med uttagen till mitt wii-spel, kanske kan få riktiga färger ! Tråkigt när det bara är grönt och lila .

Helg igen !

Skrev ingenting igår, hann inte fast jag ville .

Jag spenderade dagen hemma i Bomhus igår med mamma, var skyldig henne pengar sen kryssningen så jag passade på att åka hem dit . Fick mat också, trevligt med sällskap till lunchen . :)

Blev kvar tills pappa kom hem, då blev det fika . Kaffe och nybakta bullar, mums ! Sen åkte vi ut till IKEA och Coop . Var in på Coop för att kolla efter en ny toalettstol till mig . Är så less på den jag har ! Men jag köpte ingen, ska kolla på lite fler ställen också . Sen var vi in på IKEA, var ute efter en skena som jag ska sätta fast i taket vid sovalkoven, ska skaffa ett skynke där . Köpte även lite annat, ljus, ljusfat, brödkavel, vinöppnare . :)


Lite juligt i alla fall

Ja, jag har fått upp mina ljusstakar i alla fall och några julsaker också . Ska fixa gardinerna senare idag efter att jag varit på stan och ätit lunch med Tessan . Ska träffa henne 12.30 .

Pissigt väder idag också så det blir bussen igen .



Min kändis !

Ja, det har ju brunnit i Andersberg i år igen, verkar vara populärt inför julen . Kommer ihåg det som igår när jag var där förra året i december och sanerade .

Men den här gången kommer jag inte vara där, har ju tagit mig bort från Ocab . Tack och lov, då slipper man alla skumma männniskor där . Det är inte speciellt skoj att sanera lägenheterna där, så mycket skumt folk !

Älsklingen min blev kändis förra veckan i tidningen . Han var nämligen i Andersberg och jobbade efter branden .


Regnet det bara öser ner ...

Så himla tråkigt väder idag ! Igår bestämde jag att jag skulle ner på stan idag och handla lite julklappar m.m. Typiskt att det är sånt här väder då . Jag kände inte för att gå ner på stan, så drygt med paraplyet som fladdrar hit och dit, så jag tog bussen .

Jag köpte kläder som jag ska ha på julafton, en röd klänning från GinaTricot och en svart kofta (bolero) till . Jag köpte två julklappar till Thomas, lite smink till mig själv och lite mat .

Ska strax åka ner i källaren och hämta mina adventsljusstakar . Dags att fixa jul i mitt hem ! :)

Mosters gobitar !

Moster älskar er, busfrön !



Ni är världens finaste och mest charmiga .

En ny vecka, 1 december .

Det tog tid igår innan jag kom iväg ner på stan, ringde mamma vid tre-tiden, dom var på Munken och åt med Lasse och Agneta . Eftersom Thomas låg hemma och var väldigt bakis så tänkte jag gå och möta upp mammsen och pappsen . Var först till Time och handlade lite äppeljuice och blåbärssoppa till Thomas, han hade ju inte ätit nåt sen lördagen .

Efter att jag hade varit till Thomas och hälsat på det lilla fyllot (haha) och lämnat sakerna så gick jag mot Munken . Lasse hade bilen där så vi tog den ner mot stan för att kolla på invigningen av bocken . Sen köpte vi några lotter och pepparkakor för att därefter vandra hem till Lasse och Agneta för att fika . Gick därifrån ca kvart i åtta på kvällen .

Vandrade hem till Thomas igen för att kolla hur det var med liket . ;) Han såg lika risig ut som tidigare men han hade sovit ett tag i alla fall . Gick ännu en gång till Time för att handla lite käk åt honom, han behövde ju matlåda till idag .

Jag blev kvar där över natten, kunde ju inte lämna stackaren, inte som han såg ut !

Han kom iväg till jobbet i morse i alla fall, fast jag drömde att han kom tillbaka .


RSS 2.0