Vilken skräll !

Malena Ernman gick vidare, det hade man ju inte trott . Trodde mer på Anna Sahlin och norska Maria men dom kom inte ens med bland dom fem första . Dåligt startfält var det i alla fall . "Det var bättre förr", en melodifestival utan deltävlingar och en massa krångel med andra chans och internationell jury .

Drygt !

Själv är jag kvar hos mina föräldrar och pappa är hemma från hockeyn, Brynäs förlorade mot Färjestad . :( Jag blir kvar här över natten, orkar inte åka hem . Kallt och mörkt ute, bättre att stanna inne .

Operaskrällen!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Nä, det blev inge party i kväll, Alex har för ont i ryggen . Så nu är jag hos mamma och vi ska kolla på melodifestivalen kl. 20 . Det blir nog en bra kväll ändå ! :) Pappa är på hockey med Janne .

Jag och mamma ska äta toast i kväll, mums vad gott det ska bli, det var väldigt längesen jag åt det så det ser jag fram emot .


T.I. feat. Justin Timberlake


Bomässan !

Mina föräldrar kom och hämtade mig strax efter halv tio i morse . Vi skulle till GTK-hallen på Bomässan, Simon och Thomas från tv3 skulle ha en "föreläsning" halv elva . Älskar dom killarna, så roliga ! :D Dum som jag är så glömde jag digitalkameran, så jag raderade några bilder på mobilen för att kunna knäppa ett kort men det gick inte, men jag filmade en stund i stället för det funkade . Men problemet är ju att jag inte har nån USB-sladd som jag kan koppla från mobilen till datorn så jag måste köpa en sån väldigt snart .

Så ni får vänta ett tag på mitt klipp .

Men ni kan få se några bilder som jag skulle lägga upp från hattfesten förra lördagen . Bästa bilden kommer först, den är ganska ljus men snygg ändå, hehe ! Jag och Theresia demonstrerar .









Kvällen kanske inte blir som jag tänkt mig . Tessan kommer inte och det kan jag förstå, hon hade ju en jobbig dag igår . Alex har problem med ryggen och kanske inte heller kan komma . Om inte Alex kommer så blir det en lugn kväll för mig, då åker jag hem till mamma och umgås med henne och kanske kollar på melodifestivalen .

Båtmani ! :P

Har precis kommit hem från en tripp med mamma och pappa . Vi åkte först med min tv till återvinningen, sen åkte vi och kollade på båtar både på marindepån på Brynäs och Jannes marin&fritid i Valbo . Pappa har hittat en riktig pärla som han är sugen på .

Han önskar sig den i födelsedagspresent av mig, haha, man kan ju alltid drömma !

Lite senare ska jag gå och köpa lite gott åt mig och Thomas från Pizza House, sjuklingen kan ju behöva lite skräpmat . Hoppas bara att han inte smittar ner mig, för jag ska ju ut imorrn och det är ett måste . Alex behöver verkligen en utekväll med mig och kanske Tessan .


Keep on cleaning ..

Disken är avklarad, har torkat glasbordet med fönsterputs . Ska stryka mina löpare och lägga på borden . Sen hoppas jag att jag ska få bort min gamla tv i helgen, Ärlas pärla . :)

Sen ska det dammsugas och grejas lite mer, jippi vilken rolig dag ! :P (INTE)

Nilfisk Coupe Min dammsugare, fast jag har en blå !

TGIF !

Thank God It's Friday .. fast jag trodde det var fredag igår redan, vet inte varför jag trodde det . Idag ska jag diska och dammsuga och städa en massa för på lördag blir det lite partaj . Ska även göra lite annat på lördag men det berättar jag om sen .

Vaknade 8.30 som vanligt och var skapligt trött, hade drömt att det var cityfest och jag och två till låg och solade TOPLESS (!) utanför McDonalds, på asfalten, haha ! Skumma drömmar varje natt .

Ska sätta ihop en spellista på Youtube snart så jag har nåt att lyssna på när jag diskar . Musik underlättar väldigt mycket . Igår efter att jag hade solat hos mamma så gick jag hem med min mp3 på hög volym, så nice ! Svetten rann när jag kom hem men skönt var det .


Kändisvarning ! :)

Är hos mamma i bomhus nu, ska sola idag . Hade även fått brev från Leaf angående sommarjobb, jippi ! Ringde direkt och sa att jag var intresserad .

Nyligen hade vi en kändis här hemma, nämligen "Matti Toivonen" från Skilda Världar . Han var här för att prata om vår brandsläckare, han jobbar tydligen med sånt nu . Kommer inte riktigt ihåg vad han sa att han kom ifrån för företag . Direkt när mamma öppnade dörren så tyckte jag att jag kände igen honom men kunde inte placera honom . När han gick och jag funderat en liten stund så slog det mig, SKILDA VÄRLDAR ! Haha !

Jag visste att jag kände igen honom från tv . Lite roligt ändå, att han dyker upp här, i Gävle . Sen gick han vidare till grannen, finntanten . :)

Gunnar & Suzanne Mosén

Här är han på en vimmelbild med sin fru . Han hade fått lite grått hår och hade glasögon på sig så det var nog därför som jag inte kände igen honom direkt .

Beroende !

Tog en promenad ner på stan vid halv tolv, skulle på banken . Då dök mamma upp där ! :) Så efter banken gick hon och jag först till Ur&Penn, jag hade ett presentkort som jag tänkte handla nåt för, sen gick vi till Nian Kosmetik och sen bestämde vi oss för att gå och äta nåt . Vi gick till Flanör och jag åt som vanligt deras räksallad med vitlöksdressing till, så himla gott ! Är beroende av det .

Blev verkligen mätt så vi gick sakta därifrån, tog en tur in på Indiska och kollade lite . Sen gick vi hemåt, mamma skulle också gå hem .

Ska nog träffa Annica och Theresia senare, skoj !

Igår var jag och fikade med Alex, var ett tag sen nu . Vi hade ju lite att prata om, så mycket strul och kaos nu för tiden ! Men på lördag struntar vi i alla problem och festar till, Tessan ska kanske också med .

Hemma igen !

Har nyligen kommit hem från stan och jag har köpt en present till Alexander . Fast det är ju ett tag kvar tills han fyller, i juli . Men skönt att vara ute i god tid !

Det var mycket folk på bokrean, vi var in på både Flanör och Nian . Mamma handlade på båda ställena . Sen gick jag in på Konsum och köpte mjölk och så gick vi mot bussarna, orkade inte gå hem med det jag köpt .

Idag blir det oxpytt och stekt ägg, ska fixa det om en stund .

Tuesday

Ska tvätta håret nu strax och sen göra mig klar för att vandra ner på stan, ska träffa mamma för hon ska ner på bokrean .

Have a nice day !

Ska strax åka ..

.. till mammsen och sola . Sen hoppas jag att det blir en promenad hem, beror på vädret . Längtar redan till helgen, för då ska Alex och jag festa och gå ut på krogen och skaka rumpa . Wehoo !

Bye bye ...

Hur saker och ting kan missuppfattas !

Allt var så bra, hade hur kul som helst . Men det hela förstördes av en kommentar från mig . Det missuppfattades helt och hållet och allt blev bara skit . Snacka om ombytta roller !

Försökte förklara att det var inte alls så jag menade men det funkade inte .

Så nu är det som det är . Antar att det är nåt som har legat och bubblat under ytan en lång tid . Men det som nämndes igår stämmer inte alls, jag bryr mig inte överhuvudtaget !

I couldn't care less !!

Att pengar kan ställa till så mycket ...

lättförtjänta pengar

We can do it


Vilket party !

Hade grymt kul igår ! Var på hattfest först hos Freppa, jag och Theresia demonstrerade sexställningar . ;) Hade ännu roligare på krogen, oj vad vi rockade loss på dansgolvet . Galna kvinnor !

På hemvägen från krogen blev allt fel och kvällen slutade förjävligt . Kallt var det också att vandra hem i snön med en McDonalds påse i ena handen och en läsk i den andra, brr !

Var inte bakis idag men känner mig skönt seg och trött, spenderar väl dagen i soffan och kollar på tv nu när T har gått hem .

Bilder från festen kommer sen ...

Vackert väder !

Tog en promenad till Kvantum tidigare i det härliga solskenet . Solen värmde verkligen, längtar mer och mer efter våren . Det är inte alltför lång tid kvar dit .

Har lite problem att bestämma mig för vad jag ska göra för mat . Antingen blir det benfria fläskkotletter med bulgur, chili con carne eller en enkel omelett . Vad tycker ni ? Egentligen borde jag äta köttet eftersom jag tog fram det ur frysen idag . Men vi får se !

Har skickat ut lite öppna ansökningar idag, nästan lite panikartat . Hoppas jag får något positivt svar i alla fall !

Chili Con Carne Kanske min mat för dagen ?

Har solat .

Passade på att sola idag också när jag ändå var i bomhus, hade tänkt sola imorrn annars men nu slipper jag det .

Måste ringa ett viktigt samtal imorrn, börjar få lite panik nu ! Vet inte vad jag ska ta mig till ...
Ska väl ut och promenera lite imorrn också, hoppas det inte är så kallt . Men det är det nog .

Tvättar just nu ..

.. roligare än så har jag inte .

Har tvättid till 14 sen ska jag äta mat och efter det ska jag hem till bomhus . Mamma behöver hjälp med nya datorn, pappa ångrar att det blev Vista . Det kan jag förstå, allt ser så annorlunda ut . Min kusin Mickis har också det, såg det när vi var där på kalas . Men men, jag hoppas dom vänjer sig . Det är ju mest mamma som använder datorn, pappa är ju ganska less på datorer eftersom han jobbar med sånt hela dagarna . :P


Wednesday .

Tog en promenad ner på stan idag på jakt efter en vas . Fick tulpaner av min mamma när vi kom hem från vår tripp på alla hjärtans dag och jag har inga vaser så jag fick ta ett dricksglas . Men dom är lite för låga så blommorna hänger sig åt alla håll . Har iofs en vas men den är väldigt hög och stor . Men nu har jag en som kommer passa perfekt ! Så nästa gång jag får/köper tulpaner så har jag en vas som passar .

Sen tog jag bussen från stan till Kvantum och handlade lite, sprang snabbt in och ut så jag skulle hinna ta bussen hem igen . När jag kom ut och gick över vägen till hållplatsen så åkte Thomas och Pontus förbi i en Ocab-buss så jag vinkade till dom . Dom skulle också till Kvantum och sen in på firman för att äta lunch . Såg även avfuktningens bil 2 ggr . :) Så kan det gå när man är i närheten av Ocab !

Tulpaner Foto: Björn Tingström

Energy

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
We gotta re-reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy
Energy, My Energy
Taking all my energy
Energy, My Energy
Taking all of (my energy)


Har solat .

Tog bussen till bomhus strax före 11, läste tidningen hos mamma och pappa och sen gick jag och solade . Mamma var inte hemma för hon har åkt till Parkbadet med syrran o alla 3 barnen . Dom är lediga från dagis och skola idag, studiedag .

Sen tog jag en lugn promenad hem som tog 45 minuter, skönt var det ! Nu kokar jag ris så strax blir det mat, tonfisk och ris blir det . Tror jag ska ta lite sweet & sour sås till . Blir så torrt när det är tonfisk i vatten och inte olja .

Igår strax efter 21 dök Thomas upp så jag gick ner och öppnade åt honom . Vi kollade på nya (äntligen) avsnitt av 2 ½ män . Vi gick och la oss halv tolv .


Ny vecka .

Lördagen (alla hjärtans dag) spenderades på en buss och båt, vi åkte med Eckerö Linjen jag och Thomas . Hade jättetrevligt ! Köpte lite alkohol, tobak och godis, drack några drinkar och åt mat . När vi kom hem till stan igen så fick vi skjuts hem av mina föräldrar .

Igår tog vi en promenad till Lindholms möbler, Plantagen och Lidl . Sen gick vi vidare mot söder där vi åt pizza på American take away . Sen vandrade vi hem till mig igen och jag gjorde mat till Thomas matlåda och han satt ihop en av mina nya möbler . Kollade lite på Beck också .

Nu håller jag på och grejar med min nya möbel, röjer upp lite runt omkring, en massa kartonger överallt .


Nu är dom här !

Nu har mina möbler kommit ! Dom kom precis till kl.10, härligt ! Så i kväll om vi hinner så ska Thomas och jag börja sätta ihop lite . Det kanske blir ont om tid för vi ska handla lite och så ska vi hem till hans föräldrar en stund .

Snart ska jag gå och posta lite alla hjärtans dag kort . :)

Fredagen den 13:e

Trevlig kväll igår med tacos och film, Another Gay Movie . :D Sjukaste film jag sett, så jäkla överdriven och äcklig men lite rolig ändå . Jag har ju sjuk humor så den passade ju mig, och Annica också dessutom . Hahaha !
Trevligt att träffa Theresia, Norge-trollet . Hon gillade också filmen, en del skratt där . ;)

Mellan 10-12 idag kommer mina möbler från Ikea, ska gå ner och fälla upp bommen åt dom när dom ringer . Så det är bara att vänta ...

Några klipp från filmen :

20%

Var ner på stan idag för jag hade en 20% rabattkupong på H&M . När jag precis ska gå in där så får jag en till rabattkupong, haha ! Har handlat för två st redan . Thomas kan få den om han vill så kanske han kan köpa nåt på eftermiddagen . Själv ska jag hem till Freppa och träffa Theresia som är back från Norge, det blir tacos ! :P

Träffade Anders idag när jag nästan var hemma, han var ute på en liten promenad på sin lunch . Det var längesen man såg honom så det var trevligt . :)


Soft Tacos

Yesterday

Gårdagen spenderade jag med mamma . Vi var på Dollarstore, Jysk och Kvantum . Sen tog vi bussen hem till mamma och började förbereda för mat, bacon och mos, mums ! Jag gjorde i ordning en fruktsallad också som blev jättegod .

När pappa kom hem från jobbet så fikade vi och sen åkte vi till Ikea där jag köpte min garderob som jag kollat på länge och ett sideboard som jag kan ha stereon på . Så snart är Ocab-kartongen väck ! :)

Får varorna hemlevererade idag eller imorrn, perfekt !

Suck .

Har insett nu att jag verkligen måste tänka på vad jag skriver här på bloggen . Jag tänker inte skriva så detaljerat om vissa saker längre för jag förstör bara för mig själv . Är så irriterad just nu !

Orkar inte skriva så mycket mer nu för jag blir bara arg . Kunde knappt sova igår för att jag låg och tänkte på det här, tack för det !


Promenad

Är nyss hemkommen från en promenad med Annica, kallt men skönt ! För mig blev det en promenad på 1 h och 20 minuter . Det tar ju ca tio minuter, en kvart att gå ner på stan . Är alldeles röd på låren nu, dom är iskalla ! :P

Resan är bokad i alla fall, så på lördag får man gå upp tidigt . Hoppas det blir lika fint väder som det var idag !

Eckerö Linjen

Ska ta en promenad ner på stan nu och förhoppningsvis boka en buss+båtresa med Eckerö Linjen . Tänkte åka på lördag (alla hjärtans dag) .

Fick ett samtal från Mari nyss (jobbarkompis från Ocab), det var längesen . Hennes bebis blir sju månader nu, helt sjukt vad tiden flyger iväg ! Hon hade hoppats på att jag skulle vara på Ocab när dom hade "avskedskalas" för min farbror . Men det var jag ej, vill helst slippa sätta min fot där igen . :P

Time to go !

Rättelse !!

Jag råkade skriva lite fel förut, jag skrev att mina kusiner Jesper och Mikaela fyllde 17, men dom fyllde ju 18 !! F'låt för det .

Är precis hemkommen från Mickis kalas . Har haft det jättetrevligt ! Åkte hem till mina föräldrar vid halv två tiden för att äta med dom . Noah sov . Dom har ju haft honom hemma över natten .

Jag gick hem till Thomas i natt efter krogen, pulsade i snön med McDonalds-mat medan snön fortsatte vräka ner . Det var drygt ! Maten var halvljummen när jag kom fram . Hade missat en buss precis när jag hade köpt mat så det var ingen idé att vänta på nästa för maten hade ju blivit kall då också . Men det var gott ändå tyckte jag ! :P

Jag hade verkligen jättekul igår med tjejerna, 7 st var vi . Jag, Tessan, Tessi, Alex, Linda, Jenny och Mickan . (Många Tessan) Haha ! Vi körde SingStar hemma hos Tessan, det kanske är därför som jag är lite konstig i halsen idag, man tog ju i en del .

Party i kväll ! :-)

Nu är jag nästan klar, ska bara måla naglarna röda . Sen ska jag vandra hem till Tessan o ha skoj, trots mensvärk och allt !
Pratade med Alex för ett tag sen och hon hade vilat och vaknat vid halv sex, men jag är inte förvånad . Hon är inte den bästa på att passa tider . Har iofs inte hört nån speciell tid för i kväll men det brukar ju bli vid sju, halv åtta . Så vi får se när hon dyker upp .

Så här ser jag ut i kväll:


Ändrade planer

Det blev lite ändringar idag . Hade tänkt gå på stan en stund med Alex men hon vaknade, när jag ringde för att säga att jag skulle gå ner . Så då struntade vi i det . Sen ringde jag Thomas och då hade han tänkt gå ner så då följde jag med honom istället . Men innan han kom förbi så gick jag över till Linda och Per för att kolla hur lägenheten blev, jättefint var det ! :)

Det blev några timmar på stan . Kom hem för ca en halvtimme sen och nu har jag precis duschat . Vi åt nere på stan, på Flanör . Jag åt deras räksallad som vanligt med den mumsiga vitlöksdressingen till . Thomas åt varma mackor .

Blodet flödar och jag börjar få ont igen . Känns kul när man ska festa ! Men det ska nog gå bra .

Mensvärk !!!

Har så himla ont, vill slå mig själv i magen ! Tänkte att jag skulle ta Ipren innan jag ska ner på stan . Ska träffa Alex strax före 13, hon ska tipsa mig om bra hårprodukter som hon har . Hon använde det till mitt hår igår efter att hon färgat det . Jättebra var det !

Ska även handla lite groggvirke till kvällen, jag och Alex ska även köra varannan vatten . Men det är nog viktigast för mig för jag brukar ju hinka i mig alldeles för mycket . Speciellt på Tessans fester, förstår inte varför ?! :P Tror dom har fått nog av mina fylleslag .


Nu är det gjort !

Nu är håret färgat och jag är nöjd som vanligt . Tack så mycket Alex ! Det var värt väntan . :)

Snart kommer Thomas hit med pizza, ska bli gott för jag är vrålhungrig !
Måste fixa lite innan han kommer .

 My new colour !

Yes !

Alex ringde för en stund sen och jag ska gå över till henne vid halv sex så ska hon färga mitt hår, jippi ! Hon är så duktig på det och det blir så bra eftersom hon har en pensel som hon köpt i Grekland .

Ändring för imorrn: Mamma skrev nyss på msn att vi ska fira Mickis på söndag istället . Hoppas jag är pigg då, haha ! Ska ju ut imorrn . Jag hoppas jag hinner träffa Annica på söndag också, det blir ju uppskjutet hela tiden . Man skulle nästan kunna tro att ödet vill hålla oss isär, eller hur Annica ? ( ödet du vet, haha vilka tider ! )


Outside my window

Gud va det snöar ! Vill inte ha mer snö, jag vill ha vår . Fast jag vet att det är långt tills dess men man kan ju längta .
Skickade ett sms till Alex för att höra hur det är med henne . Hon är fortfarande förkyld och hängig men hon skulle höra av sig efter jobbet, jag tror inte att det blir nå färgning i kväll om jag ska vara ärlig .



Outside my window ...

Februari

Tack för påminnelsen Theresia, har glömt bort att jag skulle knäppa kort på min kalender . Så här kommer februari-bilden, på min lilla gobit Noah ! :)



Sötnosen !

I kväll hoppas jag att jag ska få mitt hår färgat, hoppas Alex är lite piggare . Sen på lördag blir det party ! Igår när jag mötte Tessan på stan så hade hon köpt lite vin till lördagen . Sen när jag skulle in och handla lite så passade hon på att köpa chips och dip .

Halo

http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

Trouble in paradise .

Vet inte hur det här ska gå ?

När jag var ute och promenerade på förmiddagen så började jag tänka på en massa grejer . Har insett att jag har fått svar på en fråga jag alltid undrat över . Fick svar på det för 3 år sen snart men har inte fattat det . Men nu spelar det ju ingen roll längre, it's too late .
Oh, take me back !

Har nyligen duschat så nu är jag redo för en fika i den stora staden . ;) Ska träffa Tessan kl.18, men vi har inte bestämt fikaställe än så vi får se vad det blir .

CoffeeHouse Maybe ?

Mat !

Nu ska jag fixa lite mat, det blir oxpytt och ett stekt ägg idag + rödbetor . Är så himla less på mat och allt som har med det att göra . Har ingen fantasi eller lust till att laga nåt . Så svårt att veta vad man ska göra i ordning .
Jag är inte alls lika duktig och påhittig som Thomas, han kan laga mat ! Och gott blir det . :P

Nä, nu kurrar magen, time to go !

Time for a walk .

Ska tvätta håret snart sen ska jag ut och promenera lite . Så skönt att bara gå . Dessutom får man så mycket mer energi när man lyssnar på musik samtidigt .

Sen måste jag höra med Tessan om tid för vår fika i kväll, vet inte riktigt när hon slutar .

Imorgon fyller min kusin Mickis år, 17 !! Helt sjukt vad tiden går fort ! Och på lördagen är det min kusin Jespers tur att fylla 17 . :) Nu börjar dom komma i kapp mig, hehe . Oj, va tiden går . Kommer så väl ihåg när dom var små, sötnosarna .

Fick veta av mamma igår att vi ska fira Mickis på dan på lördag, så det var ju ganska bra eftersom Alex ska hjälpa mig med håret på fredag kväll . (glömde för en stund att Mickis fyller på fredag.)

Nä, nu ska jag sätta lite fart så jag kommer ut !

Rastlös ....

Väntar på att "Unga mödrar" ska börja . Nån mer som sett det programmet ? Vad tycker ni om det ? Jag är besatt, händer väl inte så jättemycket men jag tycker det är intressant och lite spännande . Kanske är pga nån omedveten längtan efter barn eller så gillar jag bara intrigerna som uppstår ibland . ;P

Dessutom ..

.. ringde Thomas innan Alex ringde . Han hade pratat med Dookii som hade två fribiljetter till filmen Valkyria i kväll så han ringde för att fråga om jag ville se den eller om det var lugnt att han gick på den i kväll . Vi hade bara pratat om filmen men inte bestämt att vi skulle se den så det var lugnt . Typiskt att det inte blev nåt för mig i kväll då !

Alla planer sket sig för mig idag ! :P
Men men, jag har ju rena golv i alla fall ! Hahaha !

SF Bio: Valkyria Hoppas filmen är bra !

Damn it !

Jag får vänta till fredag med att färga håret, Alex ringde nyss och hon är fortfarande väldigt förkyld så hon ville helst hem och lägga sig och vila . Så vi bestämde att vi skulle göra det på fredag istället, för imorrn kan inte jag för då ska jag fika med Tessan . Men det är lugnt, hon lät väldigt hängig så det är klart att hon ska vila . Jag klarar nog att vänta i 2 dagar till . :) Hon kan behöva vila också eftersom vi ska ut på lördag . Ska hem till Tessan och förfesta, skoj ! Hoppas jag är pigg nog så jag inte har världens mensvärk .

 Den här hårfärgen blir det, lika som sist .

Nutella

Blev så sugen på Nutella igår så jag gick och köpte en burk på Kvantum . Köpte det lite då och då för några år sen när dom sålde det på Öb, men sen slutade dom helt plötsligt att köpa in det . :(
Hade en himla tur för när jag hittade fram till hyllan där Nutella fanns så satt det 4:- rabatt-kuponger där, men det var bara en kvar och den tog jag ! :)



Thomas ringde nyss, han undrade om vi skulle gå och äta pizza på American pizza place på söder i kväll . Men jag kan ju inte eftersom Alex kommer hit i kväll . Sen frågade han vad jag skulle göra på lördag den 14:e, (alla hjärtans dag), för han tänkte att vi skulle åka med Eckerö Linjen . Så det låter trevligt ! Han sa även att det kunde bli nån överraskning då . ;)


Börjar få ont !

Igår när jag skulle gå och sola så fick jag helt plötsligt ont i magen, "roliga" veckan är på väg . Efter ett tag gick det över men idag när jag klev upp började det igen, mådde nästan lite illa .

I kväll kommer Alex hit och hjälper mig att färga håret, så då får man väl täcka väggarna, vet ju hur det gick sist . :) Fick färg på dörrkarmen . Men det ska nog gå bra !

Skulle egentligen ha träffat Ante up idag men hon skulle få provjobba, hoppas det går bra ! Så jag tänkte dammsuga och torka golven istället, inte lika roligt men vad ska man göra, haha !

Time for bed .

Nu är jag redo för sängen men ska kolla på tv en stund till . Men det är skönt att veta att om jag blir trött så är det bara att krypa ner i sängen .

Har kollat på det obligatoriska i kväll, Unga mödrar och Top Model . Tyvärr råkade jag ju upptäcka på internet för ett tag sen vem som vann denna säsong av Top Model så nu känns det inte lika kul längre . Men men, jag kollar vidare !

Godnatt på er !

Nyduschad .

Är nysolad och nyduschad och nyinsmörjd ! :P Hehe ! Nädå, men det var ett tag sen jag solade, halv fem . Men det andra är sant .

Nu ska jag äta lite rutbröd med ost och dricka juice till .

Lycka till imorrn Annica på "jobbet" ! ;)

Mätt och belåten

Nu är magen full med spagetti och köttfärssås . Fryser gör jag också, tyckte det var väldigt kallt ute . Men jag ska ju åka och sola sen så då får jag värma mig .

På promenaden så körde en Ocab-buss förbi mig, vet inte vilka det var . Inte Thomas och Benka i alla fall för dom är ju i Sätra på Blåbärsvägen och skottar sot i brandradhuset . Stackarna, det tar aldrig slut .

Promenad

Nu ska jag snart ut och promenera med min mp3 .

Nu är det en månad kvar till mitt behövande besök . Jobbigt att det är så långt kvar men huvudsaken att det är på gång . Satt och läste några av mina gamla blogginlägg igår och då märkte jag att det redan gått ett år sen jag tog tag i det första gången, men det var inget lyckat försök . Så jag hoppas det kommer gå bättre den här gången .

Let's hope so !

Encore une Fois

Minnen ......


Smoothie-time .

Har precis mixat ihop lite gott . Blåbär, hallon, björnbär och mjölk . Sitter och dricker ett glas nu men det finns mycket kvar så det räcker nog åt Thomas också om han vill ha när han kommer hit . Fast jag kanske har hunnit druckit upp innan han hinner hit, det är väl minst två timmar innan han kommer .


Gott med mat !

Tog en promenad mot Ica Söder och tänkte handla där, när jag kom till korsningen vid Polhem så åkte 2:ans buss förbi mot stan och på den satt tydligen mamma . Hon hoppade av vid Polhem och gick mot mig, helt plötsligt märkte jag att min telefon ringde så jag tog upp den och svarade . Då märkte jag att mamma var en bit bort så vi la på . :)

Men jag handlade aldrig på Ica Söder för det var så små förpackningar med köttfärs så vi gick vidare . Vi gick in och kollade på Söders el och då gick pappa förbi utanför fönstret . :) Så jag ringde till honom och sa att vi var på Söders el så då kom han också dit en stund . Han hade varit hos tandläkaren .

Sen gick jag och mamma vidare ner på stan och pappa gick till jobbet . Jag handlade inne på Konsum Nian och sen gick jag hem och mamma gick till Konserthuset .

Så idag blev det spagetti och köttfärssås, mumma ! :P Finns kvar till imorrn också, tur man har .

Raindrops


Den är borta !

Min vagel stannade inte länge, märkte redan igår att den började försvinna . Och idag är den helt borta !

Idag skiner solen och det är kallt. Har nyligen duschat och snart ska jag göra mig i ordning så jag kan gå ut på en promenad, måste handla lite också .

Här är det -4.9 grader, hur kallt är det hos dig ?

Have a nice day !

Vad tycker du ?

Vilken dag i veckan gillar du minst ?

Mitt svar vet ni ju redan om ni läser mitt föregående inlägg, fast det kan ju variera ibland .

I hate this part ..

Söndag .. värsta dagen . Allt känns så tråkigt och grått . Helgen är slut och en ny vecka väntar . Jag önskar att det kunde vara helg jämt .
Fast jag slapp ju spendera söndagsförmiddagen med att vara bakis och det är ju skönt .


...

Efter att vi hade varit hos syrran igår så var vi ganska hungriga så vi åkte förbi Pizza House och köpte kebab . Jag följde med mamma och pappa hem och blev kvar där hela kvällen, kollade på Körslaget .
Åkte hem strax före tio .

Nu snart ska jag diska, jippi ! Sen får vi se om Thomas hör av sig efter sin "nörd-kväll" . Vet inte om jag orkar träffas nåt, har lite saker att ta itu med .

Ska sätta ihop en snabblista nu på Youtube så jag kan diska till musiken . Då blir det mycket lättare ! :)


RSS 2.0