Väntar ..

.. på att mina föräldrar ska ringa . Dom kommer och hämtar mig för vi ska åka hem till syrran en kort stund . Mamma och pappa har ju köpt godis till ungarna och dricka till syrran och Tord . Så då följer jag med så jag får träffa gobitarna ! :)

Thomas var hit på förmiddagen och hämtade några nycklar som jag hade hem till honom, han behövde dom för att komma in i förrådet hemma hos sig . Han ska ju på "nörd-kväll" idag . Han har säkert åkt redan .

Alex verkar vara väldigt sugen på att gå ut i kväll för jag fick ett sms av henne i morse där hon frågade om bölden försvunnit ? :D Men den bara utvecklas så det blir ingen utgång i kväll .. kanske blir en film .

Grymt bra film !

Glömde berätta att filmen var jättebra, fullsatt var det också . Trodde det skulle bli jobbigt att sitta där så länge, den var ju 2h och 21 min, men det var inga problem faktiskt .

Så jag kan rekommendera Changeling, helt klart ! Sorglig film men intressant, baserad på en sann historia .

Sen vandrade vi hem i natten ...

3 Doors Down


Snart kommer nog syrran

Hon lånade en klänning av mig förra helgen så då tänkte hon komma förbi med den snart innan hon ska till psykologen . Skönt att ha den hemma igen snart . Fast hon använde den aldrig, hon tog en av sina egna när hon var ut . Men det är jag bara glad för, för annars hade man väl fått tillbaka den i strimlor, haha ! Flängig som hon är . :P

Jag har varit ner på stan en stund på förmiddagen, skulle till apoteket och köpa nåt till mitt öga, vageln har ploppat fram lite . Mamma skulle också ner på stan så då gick jag och mötte henne så vi kunde gå tillsammans .

Hade planer på att kanske gå ut imorrn med Alex men nu blir det inte så pga min vagel, är svullen och har ont så jag vill inte sminka ögat . Så det blir en lugn helg .



Nu har syrran varit här .. och åkt igen ! :)

Home

Kom hem för en timme sen ungefär från mamma och pappa . Pappa kände sig lite piggare men blir hemma imorrn med . Det var skönt att sola i alla fall !

Snart kommer Thomas hit, sen ska vi gå ner på stan . Stannar kanske på Time och handlar nåt till bion, vet inte vad jag vill ha . Funderar faktiskt på att köpa popcorn på Filmstaden, något jag aldrig brukar göra . Brukar mest ha med mig godis . Vi får se hur jag gör !

Reserverat !

Nu har jag precis reserverat biljetter till i kväll, det blir Changeling 20.30 .

I morse när jag vaknade kände jag mig öm i mitt högra ögonlock, jag börjar få en vagel, typiskt ! För ett antal år sen fick jag en vagel i början av juni och den hängde med mig hela sommaren, trodde den aldrig skulle försvinna . Jag hoppas inte den här har tänkt stanna lika länge . :)

Ska nog åka till mamma o pappa idag igen och sola . Men får hålla mig på avstånd från dom, pappa är väldigt förkyld, har varit hemma hela veckan . Han som aldrig är sjuk !

Imorgon

Nu har vi bestämt att det blir bio imorgon . Det blir antingen Yes man eller Changeling .

SF Bio: Yes Man    SF Bio: Changeling

Bio

I kväll blir det kanske bio med Thomas för jag fick ett rabattkort av pappa som han och mamma inte hinner utnyttja för pappa är sjuk . Kollade lite på SF:s hemsida och tänkte att jag skulle vilja se Yes man, men den börjar inte förrän halv tio så det blir nog lite för sent eftersom Thomas ska upp tidigt och jobba .

Han ringer nog snart så då får vi prata lite och se hur det blir .

Köpte Nötcreme idag, så längesen jag åt det . Köpte det jämt när jag var yngre . Mums !

Klar med tvätten, äntligen !

Blev klar ca kvart i fem .. så skönt att ha det gjort ! Har kännt mig så trött också så det gjorde tvättandet lite jobbigare .

Nu ska jag nog sätta mig i soffan och kanske vila ögonen lite, för sen kommer Thomas förbi i kväll igen . Då kan man ju inte vara helt väck .


Postlåda

Tänkte skriva lite här först sen ska jag gå till postlådan vid Time för att posta räkningar . Sen blir det tvätt idag, 14-17 . Drygt ! Men måste man så måste man .

Igår kväll kom Thomas hit, han var nyfiken på vad han hade fått av mina föräldrar, för jag sa inte vad det var . Det ville han inte att jag skulle göra heller . Han blev glad för whiskyn i alla fall . Syrrans man fick en likadan . När pappa visade mig dom hemma så sa han: "Dom här är till dom gamla gubbarna." Haha, det var alltså Thomas och Tord . :)

Nä nu ska jag traska iväg !


Home again .

Nu är jag hemma igen . Gick och mötte mina föräldrar strax efter ett på busstationen, dom hade ringt efter taxi så dom väntade bara på mig . Så jag fick åka taxi med dom till bomhus, hehe ! Väl där så fick jag lite gåvor, eller jag fick en och Thomas en . Gick och solade och sen åkte vi och åt mat på Lams terass, gott ! Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här .
En härlig dag har det varit . :)



Ni kan ju gissa vilken som var till mig och vilken som var till Thomas .  ;)

En ny vecka .

Om en stund ska jag gå ner och möta mina föräldrar på busstationen, dom är ju på väg hem från kryssningen . Sen följer jag nog med dom hem så passar jag på och solar . :)

Tanning salons

Everytime we touch


Dränker mig i musik

Musiken är på högsta volym, hör inga andra ljud, så skönt !


Jag ger upp .. igen !

Ät trött på att gå runt och irritera mig på honom . Vi passar helt enkelt inte ihop, vi är alldeles för olika . Det här förhållandet knäcker mig !

Skulle behöva åka till bomhus idag och sola men jag vet inte om jag vill gå utanför dörren i detta väder . Snö, snö, snö och en massa slask .
Väntar ett tag så får vi se sen hur jag gör .

Den var bra !

Nu är jag hemma efter biobesöket, trodde knappt vi skulle hinna få nå platser men det fanns 2 bredvid varandra på första raden så vi tog dom . Det var en liten salong så det var helt okej .

Filmen var bättre än jag trodde, lite sorglig ett tag där, kärlek suger ! :( Men klart godkänd .

SF Bio: Bröllopsduellen

Bio .

Snart ska jag och Alex gå på bio, den börjar kl.18, bröllopsduellen .

Igår var jag ner och fika med Alex vid halv fem tiden, skulle träffa Thomas senare var det planerat . Men sen när vi var på väg hem från stan så skickade jag ett sms till honom att han skulle höra av sig när hans tv-program var slut, hon var då 18.30 . Fick till svar att han var på McGills med Mats . Han ringde upp och jag frågade varför han var där, vi skulle ju ses . "Jag ska ju inte vara här hela kvällen", sa han . "Aja, då går jag hem till Alex o kollar på film då". Blev smått sur för jag förstod ju att han inte kommer gå hem än på ett tag .

Sen när vi skulle kolla på film hos Alex började jag skaka och började bli orolig för att jag skulle spy, brukar skaka innan jag spyr . Så jag gick hem ca halv nio . Skickade sms till Thomas om att jag var hemma nu . Men han var tydligen inte så intresserad av att ses o sen dog antagligen hans mobil så har inte hört nåt från honom ÄN .

Jag satt här hela kvällen och mådde piss, trodde jag skulle spy när som helst, hade hinken nedanför mig . Men jag spydde aldrig tack o lov, men det var en orolig natt med lite sömn .

Känner mig piggare än i morse och jag hoppas det fortsätter så .

Mamma och pappa åkte till Tallinn idag, hoppas dom får skoj !

Bye !

Skapligt fullbokat .

Var nyligen iväg för att boka bastun, mitt andra försök . ;) Det gick hyfsat, det var ganska fullbokat . Jag hade tänkt mig lördag eftermiddag, 17-tiden typ, men det fanns bara en ledig tid 19-21 så jag bokade den men vet inte om det kommer bli nåt då, vi får se !

Fick ett sms av Thomas 16.11 där det stod att han skulle hem till min syrra o Tord för att hjälpa till med deras avlopp som det är stopp i, det var därför Benka pratade med Tord tidigare, han ville att Benka och Thomas skulle ta med en pullman från Ocab och komma och hjälpa till . Och så blev det tydligen !

Tack och hej !

Finally !

Har suttit nu i två omgångar och försökt fixa med min blogg och nu känner jag mig nöjd . Äntligen blev det klart !

Thomas ringde nyss och Benka pratade i sin mobil i bakgrunden med syrrans man, haha ! I alla fall, han ringde väl mest för att bara prata men även för att säga att om han inte ska på "nörd-kväll" (hans egna ord), lördagen den 31 januari så kan vi åka på en dagstur med Eckerö Linjen . Jaa ! Hoppas han inte ska på nörd-kväll . ;) Han nämnde även att vi kunde fråga om hans föräldrar vill följa med . Tror han vill det så att han ska slippa åka buss dit, tar sån tid .

Kl. 19 är det dags för Årsstämma för Brf Styrmannen, hoppas det blir nå gott att äta där som det var förra året . Sen ska jag träffa Thomas .

Han nappade ;)

Skickade iväg ett sms till Thomas för några timmar sen och frågade om jag skulle boka bastun åt oss i helgen och han tyckte det var en bra idé . Var iväg med lite sopor för en stund sen och tänkte att jag kunde gå och boka då . Men jag gick in i fel hus märkte jag när jag kom hem igen . Letade som en tok efter bokningslistan och bastun men hittade den inte så jag gick hem . Sen slog det mig, jag var ju inne i hus nr.10, inte i nr.8 där bastun är ! Haha, klantarsel !

Ska äta snart och sen får jag väl göra ett nytt försök att gå in i RÄTT hus och boka, wish me luck !




Vill dementera !

Vill dementera ryktena som Annica  slänger ur sig om att jag har binnikemask . Det är ej sant, hon tycker bara att det är kul att säga så och jag låter henne hålla på så . Men nu har det gått för långt ! Jag har inte binnikemask ! (är inte arg på riktigt, så var inte orolig Annica.) hehe !

Fick ett bra tips av Linda på vad man kan göra i helgen med Thomas, boka bastun ! Ska höra med honom om han är sugen .


Vad ska man hitta på ?

Är sugen på att hitta på nåt skoj med Thomas i helgen men vet inte vad, nå tips ?
Har dock inte hört med honom om han är upptagen eller inte men det kan ju vara bra att fundera ut nåt . :)

Hungrig hela tiden !

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, känner mig hungrig hela tiden . Efter att jag har ätit nåt så hinner det bara gå ca 30 min så är jag hungrig igen, så drygt ! Men så här har jag ju varit till och från i ett antal år . Jag vet ju vad Annica brukar säga, "masken" . :D

Åt en omelett för ett tag sen, gott !

Omelett. Foto: Scanpix.

Gulaschsoppa ..

.. blev det till lunch idag . Men börjar redan känna mig lite hungrig igen, ska nog göra en smothie senare .

Idag har mamma namnsdag ! Skickade ett grattis-sms till henne på förmiddagen . Sen tog jag en promenad till Kvantum för att handla lite smått och gott .

Nu sitter jag här och är lite fryssen .. solfrossa kanske . :) Skulle gärna vilja ligga på en sandstrand nu i ett varmt land och bara mysa, istället får man lägga sig i ett solarium för att få lite värme och ljus .

Längtar till våren för då ska jag och Thomas åka på kryssning, han fick ju presentkort av mig, mamma och pappa i födelsedagspresent förra året och det måste han ju använda innan juli . Så då kanske man får lite sol på båten .


Mina läppar mår inte bra !

Kan inte låta bli att bita bort skinnflagor från mina läppar, just nu mår min underläpp sämst . Svider litegrann . Måste sluta med detta beteende .

Har varit hos mammsen idag och solat och ätit mat, mums ! Alltid lika trevligt att åka hem till gamla goda Södra Bomhus, I miss it . Mamma skulle ner på stan efter 15-tiden så då åkte jag med, följde med henne till banken men sen valde jag att åka hem . Ville inte vara ute i det här skitvädret längre, var på gränsen till att bli blöt om fötterna dessutom .

Var hemma ca kvart över fyra .
Hann bara gå på toaletten innan Thomas ringde . Han hade också precis kommit hem, från jobbet . Han håller på och sanerar PCB på Västerled i Sandviken . Jag gillar inte att jobba i Sandviken med Ocab, har nästan bara dåliga minnen från jobb där . Uscha, glad att jag slipper det nu !

Snart blir det Unga Mödrar på 5:an, beroende ! :)

Soldags igen !

Ska strax gå till bussen, ska åka hem till mamma och sola igen . Vill försöka sola varje vecka nu, längtar efter ljuset ! :)

Tråkväder idag, slask och skit . Det får gärna hålla sig på minussidan så man slipper slasket . Nu blir man väl dyngsur om fötterna när man går ut . Aja, sånt som händer !

Nu ska jag göra mig klar ... bye !

Jag är stolt över mig själv idag !

Ja nu har jag äntligen tagit två viktiga steg mot förbättring . Har ringt och beställt tid hos läkare och så har jag varit och pratat med Eva på Af . Hon är så trevlig, bra på att lyssna och hon är hjälpsam . Nu ska jag få hjälp på Af också och hon och jag har gått igenom en massa så jag känner mig såå nöjd !

Vilken härlig dag !

Har även Alex att tacka för att jag tog kontakt med hälsocentralen, tack för dina tips !


Monday .

Vaknade tidigt i morse, kl.6 . Men det var ju för att Thomas sov kvar i natt för han orkade inte gå hem igår . :) Så jag ställde min klocka på mobilen för hans mobil hade lagt av och han hade ingen laddare med sig . Han somnade väldigt tidigt igår, strax före 21, hehe !
Fast han har lite problem med sömnen just nu och han vaknar jättetidigt, runt halv tre på natten . Så han hade legat vaken ett tag när klockan ringde i morse .

Vi hade en riktigt seg dag igår . Jag var väldigt bakis fram till kl.12 men sen blev jag väldigt pigg . Thomas mådde bra när han klev upp men fick lite huvudvärk efter ett tag . Jag gick och köpte pizza vid 13-tiden . Några timmar senare gick jag en sväng till Time för att köpa glass och coca-cola . Thomas blev lite sugen så jag pallrade mig iväg . Han tyckte jag var så snäll igår . :D Gick och handlade hela tiden . Köpte dessutom snus till honom när jag skulle hämta pizzorna .

Idag har jag ringt till hälsocentralen och bokat tid hos min läkare, tyvärr blir det lång väntetid för jag får komma dit 2 mars . Han har fullbokat ända tills dess . Drygt, men nu är jag på väg ! Ska även till arbetsförmedlingen idag kvart över tre och prata med Eva . Mejlade henne angående hur jag mår och att jag vill gå till en psykolog så idag ringde hon och bad mig komma så vi kunde prata lite, dom kanske kunde hjälpa med nåt sa hon . Så det känns bra, gillar henne . Dom har tydligen en bra psykolog där också, tips från mamma . :)

Oj, nu blev det mycket ! Ha en bra dag !

Blev askalas igår !

Oj, va roligt vi hade igår jag och Alex ! Vi satt här hemma hos mig och lyssnade på musik och drack grogg . Blev nog lite för mycket grogg ändå .

Sen tog vi taxi ner på stan, så kallt ute . Ingen kö var det heller, kan ju bero på att vi var ganska tidiga . Var väl där strax efter 23 .

Träffade syrran och hennes kompisar, Madde från Ocab och hennes syrra, Jenna med kompis . :) Träffade nog fler men mitt minne är lite trögt idag .

       

Fulla & glada !

Här är vi, jag och Alex . :)


På partyhumör ! Så skoj !
Man ser nästan min pulla .. ursäkta språket .. alkoholpåverkad ! ;)

Väntar på Alex

Ja då är man redo för kvällen ! Sitter och väntar på Alex just nu, hon skulle komma vid sjutiden och jag vet ju att hon brukar vara dålig på att passa tider så man vet aldrig när hon dyker upp . Men innan åtta i alla fall hoppas jag . :)

I kväll ska vi dricka sprit ! :D Hon ska dela med mig för hon skulle inte hinna till systemet . Jag behövde inte handla något alls, så skönt ! Groggvirke har jag kvar sen nyår, drack aldrig nån grogg då .

This is me .. now . ;)


Nostalgi .

Nåt som syrran lyssnade på när hon var yngre, The Pinks . Har minnen av att jag har hört när syrran lyssnade på just den här låten när jag var liten . Minnena kommer tillbaka . :) Gullig låt och faktiskt ganska bra !

Det verkar bli utgång !

Ja, tro det eller ej men det verkar som att det blir utgång med Alex i kväll . Så jag har laddat på förmiddagen, diskat,  plockat lite och bäddat rent . Inte för att vi ska sova när vi förfestar . ;)

Nu ska jag äta lite vindruvor sen blir det blodpudding till mat, mums ! :P

vindruvor

Not ready .

När jag satt där på KFG och lyssnade på vad hon hade att säga så insåg jag att jag inte alls är redo att skriva in mig där . Jag måste ta itu med mina personliga problem först, så på måndag MÅSTE jag ringa till hälsocentralen och beställa tid hos min läkare . Jag hoppas han kommer förstå att jag verkligen behöver en psykolog .

Därför vill jag vara kvar hos Arbetsförmedlingen, för jag är inte stark nog att gå in så hårt för att söka jobb just nu . Självförtroendet är alldeles för dåligt för det, jag har liksom nästan givit upp på livet . Har ingen lust till nånting längre, och det måste man ju ha om man ska kunna söka jobb .

Jag har väntat med det här alldeles för länge, ca 10 år, helt sjukt ! Måste skaffa hjälp om jag nånsin ska kunna må bra igen .

Over and out !

Information på KFG .

Kl.13 ska jag vara på KFG för att lyssna på deras information, ska bli intressant . Har ju hört bra saker om dom från Annica så jag ser fram emot det .

Sen i kväll blir det bio, ska väl bli kul att gå på bio, har ju velat det ett tag .
Får se vad som väntar ...

Poster

Solat

Åkte hem till mamma med 11.20 bussen för att sola och där blev jag kvar och åt pannkaka .
Kom hem kvart i sju . :)

Trevligt !


I väntans tider ...

...nä, jag är inte med barn . :)
Väntar på att höra från mina föräldrar så vi kan åka till syster m. familj .

Det verkar bli bio på fredag .. Thomas ringde för ett tag sen . Det var ett tag sen man träffade honom nu, 2 januari var senast . Så det är väl dags antar jag ...
Vi får se hur det blir .

Nu regnar det . Suck va deprimerad man blir (eller ännu mer än vad jag redan är) .


I'm hooked !

Tvättdag idag igen .. tvättade för en vecka sen men jag kände att det var lika bra att tvätta denna vecka också så jag får bort lite kläder jag hade på sängen . Tvättar även mina nya sängkläder, så i natt blir det nya, fina, rena sängkläder .

Jag har aldrig varit nån beundrare av Facebook men jag vet inte vad som hände igår, la till en massa vänner och bekanta och blev helt besatt av det, haha ! Kul att lägga till folk men sen vet jag inte om jag kommer engagera mig, knäpp jag vet !

Idag fyller Tord år, grattis !! :) Har pratat lite med mamma på msn idag och hon skulle ringa dit och höra om dom var friska nog för besök . Annars blir det nån annan dag .

"Födelsedagsbarnet" ;)


Till postlådan .

Ska strax traska iväg till Brynäs Centrum och posta min rapport om aktivitetsstöd . Hade kunnar lämna den på Försäkringskassan igår men eftersom jag fick köa så länge till Ams så ville jag inte ställa mig i ännu en kö .

Idag fyller Enne 34 år . Han börjar bli gammal han med, haha ! Stjärnan fyllde för tre dagar sen, 10:e . Han blev 36 ! Herregud va tiden går .
Och imorrn är det dags för syrrans man att fylla 34 . :) Han och Enne är ju lika gamla, dom gjorde lumpen tillsammans . :)
Mycket födelsedagar nu !

Har väldigt svårt att somna på kvällarna, men när jag väl somnat så drömmer jag en massa, ofta om Thomas . Kan ju ha nåt att göra med verkligheten .
 

Lååång kö !

Gick ner på stan och mötte mamma inne på Handelsbanken, blev en stunds väntan där först . Efter det gick vi till Ams, herregud va folk !

Det gick fort för mamma men jag fick sitta och vänta i mer än 1 timme .. suck ! Miljoner ungdomar som väntar på en underskrift och så är dom bara 2 st som sitter och tar emot .

Så jäkla dåligt system, den tiden man satt där och köa hade man kunnat spendera på att söka jobb istället . :)
Nä men jag tycker det är lite dåligt organiserat . Det var bättre förr när man bara gick in vilken tidpunkt som helst för att få påskrivet .


Mamma & Jag

Idag är det dags att lämna in aktivitetsstödsrapporten . Jag och mamma brukar göra det tillsammans, blir även så idag . :) Men dom tar inte emot mamma förrän halv ett . Jag kan gå in med mitt redan kl.10 . Tycker det är så löjligt att det ska vara en viss tid . Varför kan man inte bara komma in när man har tid ?

Men men .. ska bli trevligt att träffa mammsen ! :)

  Jag & mamma på bussen på väg till kryssningen i november 

Snart bryter jag ihop !

Är så himla ledsen och förstörd ..
Varför ska kärlek vara så jobbigt ? Jag orkar inte längre . Det spelar ingen roll hur jag gör så mår jag ändå dåligt . Det är som en ond cirkel, smärtan tar aldrig slut .
Jag försöker att tänka på vad som är bäst men när det väl kommer till kritan så gör det alldeles för ont . Hur ska jag nånsin kunna lösa det här ?!

Det finns egentligen bara en utväg men den är så jobbig och hemsk att jag bara vill förtränga den .

Suck och åter suck ...


Har så ont !

Min mage tar livet av mig, har sån jäkla mensvärk ! Kan knappt röra mig . Ska försöka tvätta håret strax och sen göra mig klar för att gå ner på stan och köpa mer Ipren, det börjar ta slut här hemma . Ska försöka prova en kjol också som jag såg inne på GinaTricot igår . Får se om jag orkar .

Jag hade väldigt svårt att somna igår när jag gick och la mig, fast jag var trött . Började tänka på en massa saker och då blev det bara jobbigt, några tårar föll . Jag förstår inte varför det ska vara så svårt ?! Jag vet ju att det är det bästa för oss båda men jag klarar inte av det . Suck !

Nä, nu ska jag tvätta håret !

Natten jag aldrig får tillbaka .

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck och blir lite ledsen . Tänker tillbaka, på saker som har hänt och saker som inte har hänt .

Får lite ångest för saker som aldrig hände, som kunde ha hänt om omständigheterna hade varit annorlunda .
Så många minnen kommer tillbaka, sånt som jag aldrig vill glömma . För det var en härlig tid i mitt liv . Tänk om det fortfarande kunde vara den tiden !

Men det kommer aldrig bli så igen, it's too late !

Vi har något speciellt ändå och det kommer jag alltid ha kvar, släpper det inte, även om du gjort det .

Minnet från en varm sommardag, "30-åriga kriget" :


Yr i bollen !

Har ganska nyligen kommit hem från stan efter en fika med Alex . Vi träffades vid stenebergsparken kl.15 och gick ner på stan tillsammans . När vi kom fram så tog vi en sväng inne på Nian, där började yrseln för mig . Fattar inte vad det var som hände men helt plötsligt ville min kropp styra åt vänster hela tiden, huvudet också . Så vi bestämde oss för att gå och fika så jag fick sätta mig ner, kanske skulle bli bättre då .

Men det tog ett bra tag innan det kändes bättre . Till slut kände jag mig skapligt "normal" så vi gick iväg till GinaTricot . Men jag var fortfarande lite snurrig . Efter en tur in på Cubus och Åhlens så bestämde jag mig för att det var dags att gå hem . Alex skulle ta en sväng förbi sin karl .

Nu är jag hemma men känner mig fortfarande snurrig . Det kan ju ha mycket att göra med det faktum att jag har mensvärk, det är väl blodförlusten som gör att jag känner mig yr och konstig .

Så i kväll blir det soffan för mig, så jag inte trillar omkull nånstans .

Bävrar !

Igår eftermiddag gick jag hem till Anyo . Först åt vi hennes hemlagade paj, som var jättegod ! Sen tog vi en promenad till Willys för att handla lite snask m.m.
När vi kom tillbaka till Annica så var det dags för henne att sätta i gång med tvätten .

Vi kollade på tv och åt godis och chips hela kvällen . Betedde oss lite flummigt också som vanligt . ;) Det fick ju Thomas ett ljudexempel på .. haha ! "Jag och Annica bankar bäver ."

Tog bussen hem 23.50 . Trevlig kväll !

 Vädligt gammal bild på mig & min bäver !

Food of the day .

När jag gick till Kvantum och funderade på vad jag skulle äta idag så slog det mig att det var längesen jag gjorde mexikansk köttfärs med pasta . Receptet fick jag av Monika när jag jobbade på Ocab, thanks !

Du behöver:
ca 400-500 g köttfärs
1st tacokryddmix-påse
2st Creme fraiche mexican chili

Stek på köttfärssen, häll därefter på tacomixen och rör om . Efter det så häller du på creme fraichen och blandar runt ordentligt . Medan det står och småputtrar så kokar du pastan . Klart att serveras, smaklig måltid !


New curtains .

Tog en promenad till Dollarstore och Kvantum på förmiddagen . Var in på Dollarstore först för att kolla efter ljusstakar, men jag hittade tyvärr inga . Köpte däremot nya gardiner . :)



Efter det gick jag in på Kvantum för att handla lite mat m.m. Sen promenerade jag hem igen .



Broken .


I have many problems .

Blev klar med tvätten ganska precis vid kl.14, om man räknar med städningen . Skönt med en tom tvättkorg !

Men det blir tyvärr inge Dollarstore idag, tar det imorrn istället . Har duschat ganska nyligen, sitter här med blött hår. Så det får bli ett projekt för imorrn .

Så har jag kommit en bit på väg men det är ännu långt kvar . Den jobbiga delen kommer nu, men jag måste göra det . För min egen skull . För vem vill inte må bra ? Försöker komma på en massa bra svar på "vissa" frågor men det blir aldrig nån riktig sanning utan en massa vita lögner . Bortförklaringar som ska lugna för stunden . Dom lugnar mig också konstigt nog . Att det ska vara så svårt att säga sanningen ?!
Mitt mål för 2009 är att må bra, eller i alla fall vara på väg till att må bra . Men det är inte lätt .

Jag funkar inte som jag ska och det behöver jag hjälp med . :)


Tvätta strax ..

Kl. 11 ska jag ner i tvättstugan och tvätta, min tvättkorg börjar bli full . :P Hade bokat tvättid redan i förrgår men fick ju veta på kvällen innan att vi skulle åka och kolla på när Alexander spelade hockey så då var det bara att boka om . Ville ju inte missa min gobit !

Sen ska jag nog gå till Dollarstore och kolla lite . Är ju på jakt efter två väggljusstakar, men det verkar vara dåligt med sånt nu . Gick ner på stan och letade igår men det fanns nästan inga . Hittade bara fyra stycken nere på Åhlens . Så jag ska kolla runt lite mer .

Igår var jag och listade mig på hälsocentralen, ett steg i rätt riktning ! Nästa steg är att sätta mig och skriva ner allt jag vill få sagt, därefter kan jag boka tid . Jag ska klara av mitt nyårslöfte !

Heldag igår .

Det blev en lång hockeydag i Skutskär igår . Jag blev hämtad strax före 11 och vi åkte väl från Skutskär strax före 15 . :)
Alexander spelade två matcher på rad . Först mötte hans lag Skutskär, som slutade 4-1 till Skutskär . Efter en kvarts vila så var det bara att ge sig ut igen för då skulle han möta Brynäs, som slutade 6-2 till Brynäs . Alexander var jätteduktig och var nära att göra mål några gånger . Så himla kul att se småkillarna spela ! I Brynäslaget var det verkligen skillnad på storlekarna på pojkarna, hihi . Några var så små att det såg ut som att dom hade klänning på sig, matchtröjorna var så stora och långa på dom, så söta !

Alexander hade sin hejarklack på läktaren: Jag, mamma, pappa, Tord, Åke, Tindra och Noah . John och Emma var där en stund också .

Efter hockeyn skulle vi åka hem till syrran för Alexander skulle få sina julklappar . Tindra fick åka med mig och mamma och pappa . Först tog vi en sväng förbi Bomhus för mamma och pappa skulle byta byxor, sen åkte vi till Valbo . Alexander stod i duschen när vi kom dit så vi fick tjata lite på honom att snabba på och bli klar, han brukar stå länge i duschen . :)

Han blev jätteglad för sina julklappar, kul ! Sen spelade han lite Guitar Hero och visade oss hur duktig han är på det .
Vi fikade lite och sen var det dags att åka in mot stan igen . Jag, mamma och pappa svängde förbi SOS-kiosken för att köpa lite käk . Jag följde med dom hem i ca en timme för att äta och sen åkte jag hem med buss . Kom hem ca halv åtta .

Det var en väldigt trevlig dag !

 Alexander är nr 17 !

 Första matchen Valbo-Skutskär

 Andra matchen Valbo-Brynäs


Får träffa Alexander idag !

Kl.11 kommer mamma och pappa och hämtar mig för då ska vi åka till Skutskär där Alexander ska spela ishockey . Syrran jobbar till14 så Tord behövde hjälp med att hålla koll på Tindra och Noah på hockeyn, så därför tänkte mamma och pappa åka dit så då följer jag med så jag får se Alexander spela . Efter det ska vi följa med dom hem för Alexander ska få sina julklappar av mig . Äntligen !

Han har ju varit hos sin pappa i Göteborg över jul och nyår så nu ska det bli skoj att träffa honom !

Ska klä på mig varma kläder idag, fast temperaturen har ju stigit ganska mycket sen igår men det blir ju kallt att stå och titta på hockeyn . Så täckbyxor på ! :)

Ska försöka knäppa lite bilder på Alexander när han spelar .

Trevlig trettondag jul !


Carro !

Har precis diskat och lyssnat på musik samtidigt för att få lite energi . :) Lyssnade på en skiva som Kristoffer brände åt mig för några år sen, 2005 . Vilka minnen som dök upp ! Därför tänkte jag tillägna den här låten till dig Carro . Kommer du ihåg Aqua, club Snöboll 2005 ? Oj, oj va kul vi hade ! Jag glömmer aldrig när vi gick upp för söder efter krogen med Markus och David och vi sjöng den här låten om och om igen, det var tider det gumman !

So this one is for you, mitt lilla legotroll i Hundfjället :



No, I am not your fuckin' second choice !

Buddha och mina gobitar

Nu har jag satt upp kalendern jag fick från mina tre gobitar Alexander, Tindra och Noah i julklapp . Fina bilder på dom på varje månad .



Har även satt upp min Buddha-tavla som jag fick av mina föräldrar i julklapp .



Sunday morning

Nu är det söndag och det är väldigt kallt ute, första gången jag kollade på termometern idag var det -13.9 grader . Brrr ! Jag som hade lust att gå ut men lusten försvann när jag såg hur kallt det var .
Men jag ska väl ta en tur till soprummet i alla fall så då får jag ju lite frisk luft .

Allt är väldigt knasigt just nu, vet inte hur jag nånsin ska ta mig ur det här ? Jag vet ju att det är det jag innerst inne vill men jag lyckas aldrig . Jag och Alex diskuterade det i fredags när vi var och fikade och det är lite så för henne också . Så det är ganska skönt att man har nån att prata med som förstår .



Denna låt får mig att tänka på klassresan till Idre i 6:an .. Jag och Helena sjöng den hela tiden . :)

Så less !

Nu har jag ledsnat totalt på att festa och gå ut i kväll ! Förstod att det skulle bli så här . Så jag skiter i allting !
Allt känns pissigt och totalt värdelöst . Vintervädret gör mycket till det också, så jäkla kallt, vill bara stanna inne .

Suck !

Ha en trevlig lördag allihopa medan jag kurar upp mig i soffan med filtar och choklad !

Kex Chocolate Bar
ikea_daim.jpg

Party i kväll !

Ja i kväll blir det utgång hade jag tänkt men än så länge vet jag inte om jag ska ut med Alex och Tessan eller om jag ska hem till Sofia . Alex skulle höra av sig lite senare, isåfall ska vi sitta här hemma .
Men som det verkar så kommer hon inte gå ut, förstod nästan det .

Nu ska jag fixa lite mat !

Uppvärmning inför i kväll :

Agnes

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you


Grattis farmor !

Idag fyller min gulliga farmor år . :)

Pappa ringde mig ca 10.40 och berättade att han hade pratat med farmor om att vi skulle titta förbi en sväng . Hon ville egentligen inte ha nån uppvaktning för på söndag har hon bjudit hem sina barn med respektive för att fira . Men jag ville ju säga grattis till farmor så jag frågade mamma och pappa om vi inte kunde åka dit en sväng . Så när pappa ringde mig idag så sa han att han och mamma skulle ner på stan och in på banken m.m. och det hade jag också tänkt att jag skulle göra så då kom dom och hämtade mig så gick vi på banken tillsammans .

Sen skulle dom betala sin resa till Tallinn så då gjorde vi det .
Sen gick vi till Åhlens, mamma och pappa skulle köpa presentkort till farmor, efter det köpte dom ett grattis-kort på Gallerix och sen ville jag köpa blommor till farmor så det blev röda och vita tulpaner från torget . Jättefina !

Tillbaka till bilen och så begav vi oss till Sätra . Drack lite saft och åt pepparkakor och toscakaka, mums !

I kväll ska jag fika med Alex, det var längesen nu ! Hon kommer och hämtar mig när det är dags, hon hade mycket att göra på jobbet så hon skulle höra av sig när hon var klar .

God fortsättning !

Då var det 2009 nu då ! Vad tiden går ...

Vi hade en lugn och trevlig nyårsafton igår hemma hos Johan och Helena, blev lugnare än vad både jag och Thomas trodde . Vi åt tacos och sen satt vi väl mest vid tv:n hela kvällen och pratade . Spelade lite Buzz också, första gången för mig och Thomas, riktigt kul ! Thomas vann . :)

Sov till kl.13 idag, hua ! Så då klev jag upp och kollade på tv, Thomas klev upp en kvart senare än mig . Åt lite risgrynsgröt och julknäcke . :P Sen kollade vi på Joker med Björn Skifs, rolig han ! Efter det kollade Thomas på Ivanhoe en stund medan jag duschade . När jag hade gjort mig klar så gick han hem och jag tog en promenad till mamma och pappa i Bomhus, där jag åt lite mat och glass . Har ganska nyligen kommit hem igen, tog bussen hem .

Kl.20 blir det Parlamentets 10-års jubileum, det ska jag se !

Happy new year !


RSS 2.0