Helt underbar ...


Skyltsöndag !

Vaknade 10.35 idag efter en skön sömn . Ska så småningom gå ner på stan, det är ju skyltsöndag . Thomas ligger väl hemma och är bakis, får se om han hör av sig snart, blir det för sent kanske jag går ner och möter mina föräldrar som ska gå med min faster och hennes man .

Det blev en lugn kväll igår, kollade på Ice Age 2, upptäckte att jag hade sett den, trodde inte det . Tråkigt ! Men så är det .
Thomas ringde på kvällen och berättade att han hade vunnit i bowling, enkel match sa han . :)

Ska strax borsta tänderna och sminka mig, då är jag ju klar när Thomas hör av sig .

Vi ses på stan !

Mina favoriter !




Vi glömmer dig inte Annika !

Saknad person, Limön, Gävle

  2008-08-12 21:27  3. Södra Bottenhavet

En kvinna i 50-årsåldern saknas sedan 12-tiden då hon med en mindre motorbåt lämnade Limön.


2008-08-12 21:30

Anhöriga har ingen uppfattning om vart hon skulle,  inte heller om eller när hon planerade att komma tillbaka. Hon skickade ett SMS till en granne vid 16-tiden, sedan dess  har kvinnan ej kunnat kontaktas.

Vädret är bra med svaga, sydostliga vindar.

Kustbevakning och lotsbåt söker visuellt och med radar, helikopterinsats planeras när det ljusnar, ca. 05.30.


2008-08-13 06:00

Nu pågår sök efter den saknade kvinnan i området runt Limön och Yttre Fjärden. Enheter som deltager är helikopter Lifeguard 902, KBV 289 och Rescue Greta Dybäck. Vädret i området är ganska bra. Vinden är sydostlig 2-3 m/s. Ganska låg molnbas. Uppehållsväder. God sikt.


2008-08-13 06:30

En tom båt som stämmer in på den saknade funnen av helikoptern intill strandkanten på sydsidan Limön.


2008-08-13 08:32

Kl 0714 hittades personen i vattnet ca 150 m från båten. Polis är på plats och personen kommer att föras i land. Ytterligare frågor kan besvaras av polisen.


He's hooked !

Thomas har blivit besatt av mitt råttatouille-spel ! :D Han spelar och spelar och spelar, ger aldrig upp ! Det är bra det, för han hjälper mig att komma långt .
Kollade på film igår kväll, På Smällen . Thomas var med Mats på McGills och åt o drack lite öl, trodde han skulle bli sen hem till mig men han var här redan 21.05 . Vi blev uppe till 3 på natten, sen orkade jag inget mer så vi gick och la oss .

Idag har vi varit på stan och kollat runt lite, så himla mycket folk ! Orkar knappt gå i affärer när det är så smockat . Försökte hitta nå kläder till julafton, hittade en klänning på GinaTricot men den var lite för stor och det fanns inte nån storlek mindre så jag struntade i att köpa den . Får vänta ett tag o kolla vidare .

Och inte blir det nå party i kväll heller, Alex var inte nå pigg . Om jag ska vara ärlig så har jag ingen lust heller . Dessutom har min ena höft fått nå fel så jag får jätteont när jag går, så det skulle bara bli jobbigt att dansa .
Det blir en filmkväll i kväll också, Thomas gick precis hem, han ska ut o bowla med några kompisar .

Ice Age 2 blir det denna kväll !

 Ice Age: The Meltdown poster, Ice Age 2 Poster, Scrat

kan det bli bättre ?







skulle inte tro det ...

Reminds me of Limön....

 




I miss you in the winter, in the summer I'm yours .

Friday night !

Nu är det helg, sup och svälj !

Nu luktar jag som en kokosnöt, har smörjt in mig med min härliga lotion . Det är ju på tiden att jag använder alla saker jag fått i presenter förr .

Fredag kväll, vad händer i kväll tro ? Har inga planer än men det kommer väl . Funderar på om jag ska gå och handla lite smågodis, blev sugen !
Verkar ju inte hända så mycket annat . Har ju faktiskt köpt två dvd-filmer som jag kan kolla på .

Ja, jag har nog bestämt mig för en myskväll med mig själv . Ska strax gå iväg till affären och handla lite .

Go to fullsize image


Christmas .

Go to fullsize image        


På söndag är det skyltsöndag ! I år ska jag hinna smaka glögg på stan, jag och Thomas hann inte förra året, vi sprang hit o dit men alla höll på att plocka ihop . Ska nog köpa lotter av tomtarna också, brukar ju vinna hos dom . Det brukar iofs vara ganska knasiga julklappar där, ett år fick jag strumpor och en målarpensel ! Haha ! Glad man blev, strumporna var storlek 44 tror jag .
Men men .. på med mössan på söndag för det brukar vara svinkallt på skyltsöndagen, slår aldrig fel !

Tvättar

Tvättar en massa handdukar just nu . Får tvätta resten när jag har tillgång till torkrummet, blir nästa vecka nån gång .

... Mysig avslutning på kvällen igår måste jag ju säga . ;) Thomas kom över strax före åtta, han ville prova mina nya wii-spel . Fast han hann bara prova råttatouille, det tyckte han var kul ! Så nu har han kommit längre än mig så jag måste väl spela lite jag också så jag hinner i kapp, hehe, tävling !
Sen när han inte kom längre så stängde vi av och upptäckte att det var ju Fringe på 5:an, som han följer, så då kollade vi på det o myste lite i soffan .

Imorrn blir det kanske utgång med Alex och hennes kompis, eller så blir det i kväll, men jag hoppas på lördagen .


  
Han är ju för bra !

Sick and tired .

Igår kväll kom Thomas över och hälsade på, han köpte med sig kycklingkebab från Pizza House . Världens godaste ! :P Tyvärr orkar jag aldrig äta upp allt .

Idag var jag ner i källaren för att boka tvättid . Tyvärr var det fullbokat hela dagen så det blir imorrn istället . Var helt inställd på att tvätta idag, typiskt ! Tyvärr så är grovtvätten bokad redan så jag får klara mig utan torkrummet .

Fick ett samtal av syrran idag , hon var hemma hos mamma och lånade grovtvättmaskinen . Sen skulle dom åka till Plantagen m.m. så hon undrade om dom skulle hämta upp mig så kunde jag följa med, men jag ville inte . Jag vet ju hur det kommer sluta .

Känner mig väldigt less på allt för tillfället . Måste lista mig hos hälsocentralen och boka tid snart . Måste ta tag i allt .




Carro ! ;)

Ska strax gå ner på stan för att träffa Carro . Såg att jag hade fått ett mail av henne igår, hon drar snart igen, till Sälen ! Hon har fått jobb på en Lego-affär . Jaha, bäst att man passar på idag då för snart är hon borta igen . :(
Vi ska äta lunch och gå lite i affärer hoppas jag, jag måste det i alla fall . Behöver köpa lite smått o gott från H&M .

I kväll blir det Bonde söker fru och Grey's Anatomy . Kvällen är räddad, haha !

Helt sjukt att det snart är 1 december ! Men jag är ju så gott som klar med alla julklappar så det känns skönt .
Så det är bara att slappna av !


Fikastund med Alex .. missade att publicera i förrgår

Har nyss kommit hem från stan efter en fikastund med Alex på Java . Hemvägen var nästan roligast även fast vädret suger . Fast det snöade ju inte i alla fall .
Jag fick nå ryck och började sjunga på en låt och Alex kom på vilken det var .. Mr. President - Up'n Away . Åh, 90-talets musik, jag säger bara det !! Ljuvligt . Vi pratade härliga låtminnen m.m. på vägen hem .

Jag skulle kunna lyssna ihjäl mig på 90-talsmusik ! Minnena från Humlan kommer tillbaka, oj oj ! Det var tider det . Önskar att man kunde spola tillbaka tiden ...

Gud va platt man blir i håret av att ha mössa, så drygt ! Man ser ut som en slickad katt, haha !

Ska väl slå mig ner framför tv:n snart .. ta en macka tror jag .

Trevlig kväll !

Minnen !


Låten från igår ..


Gästrikelärling

Blev kallad till ams idag igen kl.13 pga att jag inte kunde komma förra veckan för då var jag på kryssning . Det var ett informationsmöte om Gästrikelärling, funderade på det där för något år sen men sen har jag bara glömt bort att kolla runt .
Men jag tyckte faktiskt att det var bra information, gillar dom där personerna ! Trevliga .

Vädret har varit lite lugnare idag tack o lov, men halt är det ! På vägen hem från stan så såg jag en karl som halkade omkull och när det var min tur att gå där han halkade så var det nära att jag också trillade omkull, glashalt !
Vågar knappt gå nånstans . Sanda, sanda, sanda !

Imorrn ska jag träffa Carro, äntligen hemma från Los Angeles ! Fast hon borde sakna vädret där tycker jag . Ett år sen vi sågs och jag har sett på bilderna att hon är brun o fin . :)

Pissväder !

Usch för detta väder ! Vill bara vara inomhus nu . Men jag hade bestämt mig för att handla mer julklappar idag så det var bara att traska iväg ner på stan tidigare . Kom ner på stan ca 10.15 så det var ganska lugnt med folk . Snacka om att man fick kämpa sig fram ! Det blåste och yrde en massa snö, så drygt !

Men nu har jag i alla fall köpt julklappar till mamma o pappa . Skulle handla lite mat också men eftersom det verkar vara slut på chili con carne-mixpåsar i denna stad så blev jag så less att jag tog en färdig pasta carbonara på påse . Var på 2 affärer o båda hade slut på just chili con carne . Lyckat !

I kväll blir det fika med Alex .. ut i ovädret igen !
På med mössa, halsduk o vinterjacka med luva så man känner sig som en packad sill .

Läste på text-tv idag att det var orkanstyrka på Östersjön så jag är glad att det inte var den här måndagen som mamma och jag skulle på kryssning .


Snön faller ner ...

Vaknade kvart över nio i morse . Självklart med lite huvudvärk . Är så less på att jämt ha ont, måste få en tid till sjukhuset eller så får jag åka till Sthlm och få hjälp där eftersom dom inte kunde hjälpa mig på sjukhuset här .

Hade tänkt att jag skulle ta mig ner på stan men så kollade jag ut genom fönstret och såg snön yra omkring . Då tappade jag lusten . Får väl gå ner och handla julklappar imorrn då !

Igår var mamma o pappa på fest på brandkåren . Fick ett sms där det stod att dom hade träffat Simon och Elis . Jag fattade ingenting, men sen skrev hon att det var 2 kattungar och då förstod jag ! Schassen och Agneta har skaffat nya katter ! Vill så gärna se dom !
Men Hjalmar och Fridolf finns för alltid i mitt hjärta . :)

Ska väl ta mig ut så småningom, måste handla lite mjölk, bröd och ost .

Varför funkar det inte ?!

Vaknade strax efter tio idag, Thomas klev upp före mig . Efter frukosten tog vi en promenad ner mot stan, kollade runt en stund o sen bestämde vi oss för att åka till Valbo . Köpte 2 wii-spel o en julklapp till Alexander .

Men det största problemet är ju att vi inte kan vara med varandra, det blir alltid fel . Så både igår kväll o idag så har vi mest varit tysta o lite småsura . Jag pallar inte mer ! Orkar inte bry mig helt enkelt !
Pinsamt värre att vi fick skjuts hem av hans föräldrar, båda satt knäpptysta i baksätet . Hans mamma frågade om vi hade somnat där bak eftersom vi var så tysta .

Skulle ha träffat Mia i kväll o spela wii, skulle egentligen ha varit hos henne men igår kväll undrade hon om vi kunde va här istället, för hennes brorsa skulle låna hennes lägenhet o ha fest . Jag sa okej . Men kände inte alls för det nu när jag kom hem o tack o lov fick jag precis ett sms av henne där det stod att hon hade feber så vi fick ställa in planerna .
Tråkigt att hon blev sjuk men bra för mig som ändå inte orkade umgås i kväll .

Så jag får väl prova mina wii-spel själv . :)

Känner mig snuvig ..

Idag har jag varit på Barnens Hus och handlat lite julklappar åt Alexander men är inte klar än . Sen tog jag en kort sväng in på Ica Maxi för att kolla efter käk . Blev Oxpytt och ägg, och svartpeppar åt Thomas .

Har nyst ganska mycket idag och känner mig inte så himla pigg . Just nu känns det som att jag brinner upp, känner mig febrig men tror inte att jag har feber .
Ska ta en svängom med dammsugaren snart, mina hårstrån ligger överallt som vanligt ! Dessutom får jag besök av Thomas i kväll. Då kanske han vill slippa mina hårstrån under strumporna, det räcker med att han brukar få dom i kalsongerna . Haha ! Fråga mig inte hur dom hamnar där ...

Imorgon är jag bjuden till Mia på en Wii-kväll .. skoj ! Får se vad hon har för spel .


Julklappar !

Idag har jag shoppat lite mer julklappar, är klar med julklappar åt Tindra sen tidigare och idag blev jag klar med Noah . Köpte en julklapp till mor också . Imorgon ska jag åka till Barnens Hus och kolla efter julklappar åt Alexander, får se om man hittar nåt . Så svårt !

Sen ska jag nog gå o köpa en till åt mamma och en till pappa . Då är det bara syrran o Tord kvar .. svårt ! Har redan tänkt ut en julklapp åt Thomas i alla fall, får se vad mer jag ska köpa åt honom .

Ska nog ta det lugnt i helgen, fast är bra sugen på att festa måste jag ju säga ! Men det kan vara bra att vila nån helg då o då så man inte tappar suget .
Drack ju dessutom i måndags på kryssningen med mamma men det var ju inte så mycket, men blev lite lullig . Dagen efter gungade det rejält men det var inte pga alkoholen utan vågorna . :)

Alex, var är du ? Svara ! Fikasugen . ;)

Cinderella

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag .. har inte hunnit . I lördags var det party hos Anyo, tacos o singstar ! Hade jättekul ! Gick till och med på Goya som jag inte gillar och jag hade jättekul där, härlig musik ! Så det gjorde ni bra flickor, som tvingade mig att gå dit . :)

När jag kommit hem så ringde jag Thomas o han skulle till Södergrillen o handla så han frågade om jag ville ha nåt så han beställde en kebab till mig . Fast den hann nästan bli kall innan han kom hit till mig, hehe ! Men det gjorde inget .
Vi pratade mycket den natten o kom fram till att vi ska försöka tillsammans igen . På 1 månads-dagen sen det tog slut, hihi !

På söndagen låg vi mest i sängen o soffan .. men jag mådde skapligt bra eftersom jag drack varannan vatten på kvällen . Bra tips fast det är ganska jobbigt !
Fick ett sms av mamma på söndag eftermiddag där hon frågade om jag hade packat. Shit, jag hade glömt bort att vi skulle på kryssning på måndagen !!
Men jag behövde inte packa så mycket, bara en natt ju .

Så på måndag-tisdag var jag o mamma på Cinderella-kryssning .. jättehärligt ! Vi skulle sova i en B-hytt men helt plötsligt såg jag på biljetten att det stod A .. så vi hade blivit uppgraderade ! :) Och så fick vi fönster också .. så himla härligt !!

Trevlig resa och allt gick bra förutom bussresan hem när vi hamnade i en bilkö ungefär vid Arlanda ända till Knivsta där det hade varit en olycka med lastbil . Fast vi fick höra att det hände på natten mot tisdagen o det var fortfarande inte klart med bärgning o allt så det hade varit såna här köer hela dagen .. helt sjukt !! Vi köade i nästan 2 timmar sen kom vi loss precis innan dom skulle stoppa igen, sån jäkla tur vi hade !

Vi skulle komma hem 19.45 men kom istället hem ca 21.30 . Men annars var det en bra resa !

Nu har jag skrivit så mycket så nu får det räcka för den här gången !

Ont i magen

Dagen började ju bra .. vaknade med huvudvärk, mensvärk o var stel i nacken ! Jippi, känns ju skoj när man ska bort i kväll . Thomas o jag gick o la oss ca 1 . Kollade på en film o sen var jag så trött att det gjorde ont i ögonen . Somnade ganska fort faktiskt .

Och nu är flödet i gång ... aj aj va ont det gör ! :(

Måste komma ihåg att dricka varannan vatten i kväll . Måste nog ta några Ipren innan jag åker också .. trist att det ska bli så här när man ska ha kul i kväll .

Men men, inte mycket att göra åt . Blir nog nudlar idag, orkar inte göra nåt annat . Vill bara krypa ihop i fosterställning i soffan .

Idag känns det verkligen pissigt, känner mig less o irriterad på det mesta .

Hoppas det vänder snart !

Wii-kväll

Är klar med tvätten sen en timme tillbaka ungefär, jag hann med allt . Fast lite hänger faktiskt o torkar lite i lägenheten nu .. vissa plagg var inte riktigt torra .

I kväll kommer Thomas hit o spelar wii med mig, skoj ! Har inte spelat tennis på länge, spelade super paper mario sist . Skulle nästan vilja dansa lite också men han är ju inte nå sugen på det så då blir det inte nå roligt .

Slog precis en pling till honom och bad honom köpa med sig mjölk till mig . Jag dricker mjölk som en kossa . :) Jag fattar inte att jag gör av med så mycket, lär köpa mer hela tiden, köper dessutom 1 ½ liter .

Äntligen helg !

Tvättdag idag ..

Ska tvätta 14-17 idag .. har en massa tvätt så jag är osäker på om jag hinner tvätta allt faktiskt . Så jag tar det viktigaste först o främst så får vi se hur långt jag hinner .

Har ganska nyligen duschat o klippt mina långa fingernaglar .. blir galen när dom är så där långa, känner mig så klumpig ! Tummen min är fortfarande sårad sen jag skar mig på ett lock vid diskningen . Spricker upp hela tiden, kan inte räta ut tummen .

Kul väder det är nu förtiden då ! Så pissigt .. vill inte ens gå ut när det är såhär . Buhuu !
I kväll ska jag kanske träffa Thomas om han har tid o lust . Det borde han ju ha eftersom han sa att han bara blir hemma hela helgen pga pengabrist . Pissföretag han jobbar på alltså, trust me, I know ! Been there, done that !

Så vi får väl se vad som väntar i kväll men jag vet i alla fall vad jag har att göra imorgon kväll, tjejmiddag hos Anyo ! ;)
Skoj ! Blir nog tacos sa hon, det var längesen jag åt ! Synd bara att det är fel helg för mig att festa, så jag kommer nog ta det skapligt lugnt, varannan vatten är ett måste ! För att slippa huvudvärken dagen efter, kommer antagligen ha ont i magen så det vore ju skönt om man slipper nån sorts smärta i alla fall .

Blod på min tumme !

Jag skar mig på ett lock när jag diskade så blodet tittade fram .. drygt ! Kan knappt göra nåt för såret spricker upp hela tiden .

Igår var mamma o pappa hit och fikade och hjälpte mig att sänka sängen, det blev jättebra ! Stor skillnad, rummet känns faktiskt större . Har satt upp en tavla över sängen också, så det börjar ta sig . Nu fattas bara två hyllor .

Var ner i källaren nyss o bokade tvättid för imorgon, har mycket tvätt så vi får se om jag hinner tvätta allt då eller om jag får boka en ny tid igen .

Ska strax börja med maten .. är hungrig nu ! Ska skicka en öppen ansökan först till nåt företag . :)


Time for food !

Ska strax fixa käk men ville skriva några rader först . Har röjt upp lite idag på mitt köksbord, rensat bland alla papper och tidningar som ligger där . Vill få lite ordning på allt igen, göra lite fint . Känns skönt när man börjar se bordet igen, haha !

Idag blir det stuvade makaroner och korv, väntar på att korven ska tina lite .
Igår var Thomas hit ett tag, han kom vid 20-tiden, blev lite sen för att Dookii tittade förbi och så fixade han matlåda . Idag ska vi gå och panta burkar och flaskor tillsammans, haha, hans förslag !

Vill att det ska bli december nu så jag kan sätta upp mina julgardiner och lägga min jullöpare på rumsbordet, nyinköpt från Hemtex .

I kväll är det Ugly Betty !

Är inte riktigt frisk ...

Har haft smått ont i halsen i några dagar .. och just nu känner jag mig väldigt stel i nacken . Det är nåt lurt på gång .. en förkylning som ligger och lurar .

Idag har jag varit med mor på stan och har äntligen börjat handla julklappar, en till Tindra och en till Noah är klar . Försökte hitta nåt till Alexander också men det blev inget idag tyvärr !
Mamma köpte en julklapp till Tindra så nu är hon klar med henne i allafall .

Sen efter mycket vandrande bestämde vi oss för att äta på Lams terass, jag åt kyckling med jordnötssås och mamma tog friterad kyckling med sötsur sås .

Sen blev det hemgång för oss båda . Känner mig jättetrött och slö, helt slut i kroppen .

Får besök i kväll tror jag, Thomas skulle titta förbi . Var längesen nu .

Fars dag !

Kom hem för ca 40 minuter sen efter att ha varit o hälsat på hos mamma o pappa . Skulle fira pappa .. han fick 2 paket av mig o förstod direkt vad det ena innehöll, hehe !
Jag fick mat där o sen kom syrran m. familj så då blev det fika o glass .

Strax ska jag sätta mig framför tv:n .. kl.19 är det dags för Gossip Girl .. my favourite !

Ska äta ostfralla . :)

Mums !

Boring ...

Tråkig lördagskväll .. hemma ensam framför tv:n . Inge jordnötsringar eller nåt heller .
Blir så jävla rastlös så fort jag är hemma, fattar inte ! Kan inte sitta still med benen en enda sekund, suck !

Kollar på James Bond på 3:an nu, Levande måltavla . Önskar att jag var hos mamma o pappa nu, jag o pappa kollade alltid på Bond när det var på tv, saknar det !

En dag på stan

Sitter hemma nu och väntar på att Alex ska bli klar och att hon ska höra av sig så jag kan börja ta mig ner på stan . Vi ska fika o vandra i affärer, jag ska kolla på julklappar . Jag hoppas jag hittar nån, men svårt att veta var man ska leta när jag inte har nån aning om vad det är jag letar efter, haha !

Funderar nästan på att gå ner i förväg för Alex är såå seg ! Hon skulle sminka sig sa hon men hur lång tid tar det då ?!
Suck !

Har inget tålamod !

Singstar-party

Om ett tag ska jag träffa Linda o gå hem till Tilda, hon ska ha singstar-party i kväll . Men själv ska jag inte dricka eller gå ut i kväll .. ska bara vara med o ta det lugnt . Känner inte för att festa faktiskt, dessutom vill jag inte utmana ödet att dricka alkohol och ha min mobil i närheten . Farliga saker kan hända då, trust me !

Skulle gärna vilja krypa upp i soffan o äta klementiner o pepparkakor hela kvällen faktiskt .. men jag måste ju faktiskt ta mig ut lite också . Får se om man ska träffa Alex imorrn . Måste köpa julklappar också kom jag på ! Har inte ens börjat, vill få det avklarat så fort som möjligt .

Kräm !!!!


helt tomt ...

Tog en promenad till Kvantum för ett tag sen .. målet var att köpa klementiner, inget annat . Men tyvärr fick jag mig en chock när jag kom dit och såg att det var totalt slut ! Så jäkla besviken !
Jag köpte fyra Granny Smith-äpplen istället och två paket Annas pepparkakor . :)

Ska strax äta ett äpple framför tv:n .

Många som fyller

Igår var vi på kalas hos min kusin Madde, hennes yngsta son Wilmer fyllde 1 år . Första gången vi var hem till dom sen dom flyttade, jättefint ställe !
När vi kom dit var det hur mycket folk som helst där .. men dom flesta åkte strax efter att vi kom, ganska skönt faktiskt ! Så kvar blev jag, mamma, pappa o syrran m. familj . Men det var livligt ändå ! Syrrans 3 ungar o Julian busade runt, Wilmer är än så länge lugn .. kan inte ens gå än . Så jag höll mig runt honom .. lugnt o skönt ! :) haha !

Blev kvar hemma hos mamma o pappa i lördags, sov kvar i mitt gamla rum . Kändes lite konstigt men ändå skönt .

Det var en trevlig helg .. synd på biobesöket bara . Men det tar vi en annan gång !

Lördag

Strax ska jag hem till mamma o pappa, blev bjuden på mat . Får se hur länge jag stannar, på kvällen kommer Lasse dit tror jag, dom ska spela kort . Kanske stannar och är med .

Ställde väckarklockan på 10 i morse .. så jag skulle hinna tvätta håret m.m. innan jag ska iväg . Var skapligt trött när den ringde i morse, kan ju ha att göra med att jag jobba natt i torsdags .. känner mig lite seg .

Bättre väder idag än igår .. tack o lov ! Vill inte alls gå utanför dörren när det är sådär, regn o blåst, brr !
Men idag skiner solen så det är ju bra, fast det är kallt !

RSS 2.0