En liten tanke .

Jag tycker det är lite roligt när man på vissa bloggar skriver att man gärna vill att dom som läser kommenterar, men sen när det gäller dom själva så kommenterar dom inte på andras bloggar . Tycker det är lite fånigt .

Varför ska man kommentera om du själv inte gör det ?!

Löjligt .

Man kommentererar väl om man har nåt att skriva, inte för att "du" vill det . Ska det vara ett måste att kommentera är det ju inte nå roligt .

En tanke som har grott i mitt huvud ett tag, passade på att ta upp det på en seg söndagseftermiddag .

Förlängt igen !

Så har jag fått förlängt ytterligare 3 dagar, jippi ! Men på tisdag måste jag ju sluta tidigare, ska till sjukhuset . Men jäklar vad pengar jag kommer tjäna, perfekt till Thailand .

Är lite sugen på att gå ut på lördag, har inte varit ut på evigheter . Dock vet jag inte om jag kommer känna lika när lördagen är här så jag vill inte göra nå planer, lämnar kalendern öppen .
Är fortfarande så himla trött så det skulle ju vara skönt att sova en hel dag . Men det kan man ju inte . Då skulle jag få ångest !

Nä, nu ska jag plocka i disk i diskmaskinen och sen koka lite ris och sås till fläskfilén som Thomas stekte igår till våra matlådor .


Jobbig helg börjar imorrn .

Ja imorrn är det då dags för att jobba 13 h igen, dessutom 13 h på söndag också . Det är ju ganska jobbigt men det är värt det eftersom jag får jobba där jag helst vill jobba och att jag tjänar en massa pengar !!
Ska bli kul att träffa gänget igen efter en veckas ledighet . Träffade dock både Per och Myran på Clas Ohlson i förrgår . Per jobbade förmiddag då så imorgon vid två går han på sin lediga vecka, härligt för honom !

Har gjort det lite juligt idag genom att stryka och sätta upp nya gardiner i köket och vardagsrummet . Julgardiner såklart !


Köket

Vardagsrum


Alexander .

Denna låt lyssnade min syster på hela dagarna när Alexander låg i magen . Det var liksom hans låt . Jag tror t.o.m. att vi har en filmsnutt från när vi hälsade på henne i Gbg där man hör låten i bakgrunden .
Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort, han är 8 år !! Mosters gobit . Själv var jag bara 16 år när han föddes, känns så konstigt .


Känns konstigt .

Är som sagt ledig nu och det känns konstigt att man inte ska till jobbet idag .
När Thomas skulle kliva upp så pratade jag i sömnen, hörde mig själv prata dessutom .
Jag sa nånting om att Mel Gibson skulle gå till en frisörska, han hade fått ganska långt hår . Hahaha ! Jag sa inte hans namn men det var han jag tänkte på .

Skumma drömmar man har .

 

Ska strax tvätta håret och göra mig redo för jobbcoachen . Känns segt att gå dit idag faktiskt .

 

Nu mindes jag en grej till från min dröm, bröderna 3 . Dom dyker upp när man minst anar det !

Här kommer en gammal goding som får mig att tänka på när vi sanerade på American pizza place i Sandviken . Min och Linas favoritlåt vid det tillfället .

 


Ledig vecka .

I fredags slutade jag 14.12, en efterlängtad tid . Det har varit tröttsamt men kul att vara tillbaka på Leaf, trots deras ändring av skiften . Så nu har jag en ledig vecka ! Börjar jobba på lördag igen, 13 timmar . Även söndag .
Jag håller även tummarna för ett vikariat för Niklas, han ska ju vara pappaledig . Tycker jag borde ligga bra till där . Sånt kaos som det är nu så borde det ju vara lättast att ta in mig . Jag hoppas !!

Den här förmiddagsveckan har jag varit så trött och både igår och idag har jag somnat i soffan för att jag är så slut . Fattar inte vad det är ?! Jag är konstant trött . Igår sov jag ca 2 timmar, från 16-18, i soffan . Idag hann jag bara kliva upp och äta frukost så somnade jag i soffan igen, Thomas också .

Har ju varit lite krasslig i halsen ett tag så det kan ju vara det men jag är osäker . Jag blir galen på mig själv för att jag är så trött !

Imorrn ska jag till min jobbcoach och jag har även lite extrajobb på schemat . Sen ska det handlas julklappar i veckan, måste få det klart .

 


Ny produkt !

Vi har börjat producera en ny produkt på jobbet . Jag tror det kommer bli en succé, jag gillar det i alla fall .
Men tyvärr kan jag inte avslöja vad det är, har "tystnadsplikt" .

Så det är bara att vänta och se !

Idag blev vi klar med en order på sursockrade bilar, eller rättare sagt så blir eftermiddagsskiftet klar med den . Sen blir det Brio grädd ett tag, skönt !

Hittade en gullig lapp på min matlåda i kylen i morse . Tur att vi köpte post-it ! :-) Han är bra go' ibland, hehe . Man blir överraskad då och då av denna man . ♥


RSS 2.0