Redo för jobbet !

Nu ska jag strax gå iväg till jobbet och packa godis . Sista dagen idag, sen får vi se om det dyker upp mer jobb . Har ju jobbat sen 21 november . Dessutom har jag varit på alla 3 skift så det har blivit mycket jobb . Perfekt läge att få jobba mycket nu så jag hinner spara en massa pengar till Thailand .

Snart kommer NYA produkten ut i butikerna, jag tror det kommer bli en succé . Den är populär bland jobbarkompisarna i alla fall . Packade det igår, mums filibaba !


Da Da Da

Jag är partysugen just nu så jag satt i gång en härlig låt på Youtube . Ska träffa Tessan imorgon kväll, har planerat för att antingen ha en en myskväll eller gå ut och dricka nåt glas . Får se hur jag känner det imorrn men jag kanske kommer föreslå en utekväll .
Har ingen aning om hur längesen det var som jag var ut sist, har noll koll .

Imorgon är det "sista" dagen på jobbet . Kan ju dyka upp en förlängning eller så ringer dom om några dagar eller en vecka igen . Känns så jäkla roligt att få jobba så mycket på mitt favoritjobb . Jag mår verkligen toppen nu när jag jobbar ! Väldigt viktigt för mig . Slipper tänka alltför mycket på en massa . Min hjärna och kropp mår inte bra av att vara hemma .


Bio igår kväll !

Jag och Thomas var och kollade på "Luftslottet som sprängdes" igår kväll . Spenderade mitt presentkort på båda våra biljetter.
Filmen var jättebra ! Vid 2 tillfällen blev det skrik i salongen, jag hoppade till, både för att jag blev skrämd i filmen och av tjejen som skrek till .

Tråkigt att filmerna är slut nu, vad ska man då göra ?! Det är lite lustigt att jag har blivit så filmintresserad för jag brukade nästan aldrig kolla på film förr . Jag gillade bara serier på tv . Men nu har jag börjat hyra mycket film, har blivit en ny hobby ! Dessutom gillade jag mest komedier och sånt, är en riktigt fegis när det gäller "allvarligare" filmer . Men nu börjar jag väl bli äldre och mer modig, haha ! Jag får väl tacka Thomas för det .

Nu värker mitt huvud en aning så jag ska gå i från datorn nu . Ha en bra dag alla !

Tabbouleh med limekyckling . 

Detta blev vår goda middag .


Nu lagas det mat !

Snart får ni se resultatet på ett foto eller två . :-) Karln min hittade ett recept i tidningen .

Fortsättning följer ...

Jul och nyår är över .

Dom här sista dagarna på året bara svischar förbi . Man går och väntar på julaftonen och vips är den slut och plötsligt börjar ett nytt år .

Det var ju ett tag sen jag skrev här men vem har tid att sitta vid datorn när det är jul och det händer en massa ?
Men nu är det väl dags att börja skriva igen .

På måndag är det dags för jobb igen, jobbar förmiddag . Tablettmottagningen, here I come !

Btw, jag spenderade nyårsnatten (eller morgonen) på världens mysigaste ställe . Sov på ett loft i ett hus i Bergby, mysigaste natten ever !
Kom i säng vid halv fyra och klev upp kvart i elva .


RSS 2.0