Förlängt !

Som det står i mitt föregående inlägg så skulle jag få jobba i en vecka . Alltså skulle det ha varit sista dagen igår men i måndags eller tisdags kallade Linkan in mig på sitt kontor . Fick förlängt till den 18 december !

Helt otroligt ! Så på måndag jobbar jag förmiddag och efter fredagen har jag ledig vecka . Sen blir det ännu en tung helg med 26 timmars jobb .


Goda nyheter !

Fick ett samtal för ett tag sen från Eva, det blir jobb i en vecka med start imorgon för mig . Wihoo !!!!!! Är överlycklig ! Ska hämta nyckel, kort och schema idag kl. 14 .

Åh va underbart det känns ! Back to candyland . ;-)

Appropå jobb så var jag iväg igår eftermiddag på lite jobb, helt okej var det . Nästa vecka kanske det blir körigt, det beror på vilket skift jag jobbar . Dom har lagt om skiften nu så jag har inte aning om hur jag ska jobba, men det visar sig .

Ska träffa mamma om ett tag . Vi ska vandra på stan och äta lite också . I kväll blir det sängen i skaplig tid, upp och hoppa kl. 4.50 .


Jag kan inte nog uttrycka mig hur glad jag är, HAPPY HAPPY HAPPY !!!

Mat, mat, mat .

Så himla tråkigt att laga mat, speciellt att komma på vad man ska göra . Har suttit och kollat efter recept på nätet, tänkte gå och handla strax .

Har lunchat med Tessan idag, fick vissa saker bekräftade . Hon har ju dessutom flyttat så det blev lite snack om allt kring det också . Sen följde jag med henne till Clas Ohlson för hon skulle handla lite grejer till kontoret .

Nu har jag inget mer att skriva så jag avslutar !

Bättre sent än aldrig .

Jag har varit dålig på att lägga upp bilderna från min kalender, sista bilden jag la upp var från augusti . Men här kommer resten !

September

 



Oktober

 

November

 




JAG har kollat på skräckfilm !

Idag hyrde vi 3 filmer på stan efter att vi hade ätit på Java . Jag älskar deras grillade foccachia med kyckling och fetaoströra !
Men tillbaka till det jag skulle berätta . Vi hyrde Män som hatar kvinnor, The Proposal och Drag me to hell . Den sistnämnda är ju en skräckfilm . Thomas var sugen på att hyra den och först tänkte jag absolut nej ! Men sen så började jag tänka om . Okej, vi kan väl hyra den då, jag har ju Thomas bredvid mig i soffan så det går nog bra . Jag hatar skräckfilm btw !
Och det gick faktiskt hur bra som helst, jag höll inte för ögonen en enda gång ! Tyckte faktiskt inte att den var så skrämmande heller, lite äcklig med en massa klet då och då, men det var äckligt av hygieniska skäl . ;-)
Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor som jag hade hört var läskig/hemsk, så jag var lite orolig för den med . Men den var jättebra !

Tredje filmen har vi inte kollat på, kände att jag inte ville förstöra känslan av föregående film . The Proposal var faktiskt mitt val så jag tror inte karln är så sugen på att se den .

Vi började kolla på film efter 16, så det blev ganska perfekt eftersom jag lyckades hålla mig vaken .

Riktigt trevlig filmkväll ! My man and I . ♥

Lördag - headache .

Huvudvärken har kommit fram idag igen . Ovanligt !

Just nu går Thomas fram och tillbaka och försöker lösa ett jourärende som dök upp när han precis kommit ut ur duschen . Vi planerade att gå ner på stan så det var väl tur att vi inte hann gå . Det är en massa ringande hit och dit nu .
Men det kanske löser sig strax, jag väntar med spänning !

Upptäcksfärd !

Snart ska jag börja tvätta . Har tid mellan 12-17, jippi ! Hur mycket som helst i tvättkorgen och i lägenheten .
Sen kommer Babblon och hämtar mig för vi ska kolla på lite jobb åt mig . Snällt att han tänkte på mig . Annars har jag huvudvärk som vanligt . Var och kollade ögonen en gång till på sjukhuset igår, hoppades på en stor försämring så jag kan få en operation, men icke ! Det var en liten förändring men inte tillräckligt .
Nä men jag får väl gå så här hela livet då !

Idag är det fredag i alla fall så det är ju skönt . Nice med helg även fast man är arbetslös .
Nu ska jag kolla efter jobb !

Lycklig .

Det är nåt speciellt med Sigrid . Varje gång jag har varit hos henne så känner jag mig glad och på toppenhumör . Jag känner mig stark, jag klarar allt . Det är jag väldigt glad för, jag lever på det en hel dag om jag har tur .
Att få prata ut är tydligen viktigt för mig .

Idag är en sån dag ! Det är snart 3 timmar sen jag var där och jag är fortfarande happy .
Jag har verkligen haft tur när det gäller henne .

Det känns även bra med jobbcoachen jag har fått, ska träffa henne för andra gången imorgon . Fick en liten uppgift sist som jag har gjort, måste komma ihåg att maila den till henne eftersom vi inte har nån skrivare hemma .

Inget kan stoppa mig nu .

Piggare idag, typiskt !

Mitt snörvel har lugnat ner sig, det gjorde det redan igår men jag var fortfarande hängig . Idag kände jag mig piggare när jag vaknade, ingen huvudvärk . Dock har den kommit tillbaka för ett tag sen . Jag känner att förkylningen har gått över till fas 2, halsen . Jag har inte nå ont eller så men jag känner att det retar till ibland så jag hostar till lite .

Det här med mina faser, jag går igenom olika stadier i min förkylning:

  • Först är jag snorig och nyser . Näsan blir täppt och det rinner hela tiden .
  • Sen lugnar det ner sig men jag kan fortfarande vara täppt men det är inte flytande i näsan, mer fast form .
  • Då brukar halsen vara mittpunkten, jag kan ha ont och hostar . Men det positiva med det är att jag vet att förkylningen är på väg att avta .
  • Slutet kan ju vara utdraget men tillslut så är det inga problem att LEVA !

Hade jag mått som jag mår idag (brukar iofs bli värre mot kvällen) så hade jag kunna gått på kalas igår . Åh va lycklig jag hade varit ! Istället fick jag sitta hemma utan smak- eller luktsinne och titta på tv och vara så rastlös som det bara går, medan Thomas hade trevligt hos sina föräldrar och mina brudar hade party .


Snart blir det skräpmat och Ugly Betty . Sen är det en timmes mellanrum innan jag ska se Grey's Anatomy, som jag får kolla på hemma i min lägenhet pga att Thomas ska kolla på sport !! Det var ju pga sporten i veckan som jag missade programmen . Tur att det finns repriser !


Hur tråkigt har inte jag då ?!

Denna kväll har jag sett fram emot i mer än en vecka men den sabbades totalt av att jag blev sjuk . Tråkigt att vara ensam hela helgen när man inte är nå pigg . Vill ju ha sällskap ! Men Thomas har ju fullt upp han med i kväll . Dessutom var han iväg igår kväll också, firade en kompis .

Dessutom kan jag inte sitta vid datorn nån lång stund för jag får ont i huvudet direkt . Pissigt värre !

Nä, jag får väl sätta mig och kolla på Bumbibjörnarna och Disneydags !! ♥

Sjukling .

Idag känner jag att jag närmar mig en sjukperiod . Känner mig hängig och tjock i halsen . Tog nässpray igår kväll för att kunna sova och än så länge kan jag andas genom näsan . Det täpper väl till senare igen . Jag har verkligen inte tid att bli sjuk eftersom jag har fullt upp imorrn .
2 kalas och utgång . Vill inte missa morgondagen !

Så idag håller jag mig inne, inte roligt för huvudvärken tränger sig på .


Biverkningar .

Ambulansen har fått rycka ut till Bomhus skolor ett antal gånger pga att vissa barn har fått en allergisk reaktion av influensasprutan . Min kusin Andreas var en av dom . Han fick ont i huvudet och började må illa, sen fick han svårt att andas så dom fick ringa efter ambulans . Dom gav honom adrenalin och åkte upp med honom . Han blev tack och lov bättre samma dag och fick åka hem på eftermiddagen .
Igår var det Noahs tur att ta sprutan och det gick tack och lov bra ! Han grinade till när dom satt i sprutan och sa att det gjorde ont men när dom hade satt på honom plåster så var allt bra .

På måndag och tisdag är det Tindras och Alexanders tur så jag håller tummarna för att allt ska gå bra . Skulle bli så himla rädd om det hände nåt . Mina älsklingar !

Min moster tyckte det var en väldigt otäck upplevelse och det förstår jag verkligen . Dom ska ta stickprov på Andreas sen för att kolla om han reagerade på att det är ägg i sprutan . När jag skulle ta sprutan på HC så sa sköterskorna att om man kan äta sockerkaka med ägg i så går det bra .

Nu är min älskling hemma ! <3
Han vill åt datorn så jag får väl flytta mig .

...


Lady Gaga is the queen .


Grattis Wilmer !

Igår var det kalas för Wilmer som fyller 2 år idag, min kusins yngsta son .
Hade helt glömt bort att vi skulle dit igår så när mamma skickade ett sms om att dom skulle åka om ca tio minuter och hämta mig, så låg jag faktiskt och sov på soffan .
Jag kastade mig upp och trodde nästan att jag skulle börja må illa för att jag blev så stressad men det blev jag inte tack och lov . Men jag behövde bara sminka mig och det går ju fort så det var inga problem att hinna .

Hejade på hemliga Harry idag när han kom cyklandes, jag kände igen honom fast jag bara såg nacken och bakhuvudet . Sen fortsatte jag min "snabba" rask hemåt .

Jag är fortfarande väldigt öm i armen efter influensa sprutan . Jag har ett svagt blåmärke . Men jag frågade kusin min igår på kalaset och hennes värk hade gått över, så min värk försvinner nog snart också . Fast det är ju lite synd ändå, vad ska jag då skylla på när jag inte kan göra nåt hemma ? ;-) Men det skiter väl Thomas i, haha !


RSS 2.0