Full fart .

Dagen har varit varm som vanligt på jobbet, men tiden har gått ganska fort så det är skönt . Efter att jag slutade gick jag hem och sköljde av mig lite grann för jag skulle till hälsocentralen, hade tid kl.15 . Men jag hann bli nästan lika svettig på vägen dit . Uträttade 2 ärenden där så det var skönt att få det avklarat . 
Har nyligen ätit nudlar, hade inte ätit nåt sen halv elva så magen kurrade lite .

Sen ska jag väl hoppa in i duschen och efter det ska jag fixa mat till morgondagen .

Orkar inte skriva nå mer nu .. hörs sen !

Hot days .

Jösses vilken värme det är ute ! :-) Nu har vi haft jättefint väder länge men snart kommer det åska och oväder som vanligt . Men jag är glad för den här varma perioden vi har haft och har nu, man önskar ju bara att det kunde vara så här hela sommaren . Regna kan det göra under nätterna .

Tiden bara flög förbi idag på jobbet, jätteskönt ! Jag packade Brio Frukt så det gick nästan helt felfritt . Några ras ibland och på slutet krånglade maskinen genom att den bara stannade helt plötsligt fast det inte var nåt fel . Skumma maskiner . Men dom är ju gamla som gatan . ;-)

Kom nyligen hem från en tripp på stan med Thomas, nu är mina fötter helt slut ! Uppsvällda är bara förnamnet .

Vis «Sommer, sol og føtter» (Inte mina fötter .)

Varm dag .

Jag och Thomas gick till Boulognern idag och vi tog med oss vattenmelonen och vindruvorna som vi skulle äta igår men som aldrig blev av . Vi köpte även med oss mackor från Subway och dricka till, Så det blev vår frukost . Först stannade vi vid ett ställe som det var skugga på, där åt vi mackorna, sen gick vi vidare till ett solställe men det var så högt gräs så jag orkade inte ligga kvar länge . Till slut hittade vi en perfekt plats (enligt mig) där vi slog oss ner . Åt lite melon där och drack vatten . Vi kanske låg där i 45 minuter sen orkade vi inte mer så vi gick hemåt .

Nu har vi varit och handlat mat som snart är klart . Det blir pepparbiff m. potatisgratäng och sallad till . Mums filibaba ! Till det ska jag dricka cider och alkoläsk . Thomas håller sig till akoholfri öl och cider m. 2,25 % . Han har ju jouren för första gången och hittills har ingen ringt . Men vi blev väldigt skraja när vi var på clas ohlson innan picknicken för då ringde hans telefon med "jour-ringsignalen" men det var bara chefen som undrade om det hade kommit in nåt jobb för han hade hört om nån brand .

Så ska det ringa så kan det väl helst vänta tills vi har ätit klart ! Och hör sen !

Vattenmelon och vindruvor .

Jag kände för att äta nåt gott i kväll på balkongen så när jag var på stan tidigare så köpte jag vattenmelon, vindruvor och riskakor m. gräddfil & löksmak . Just nu kollar Thomas på fotboll på tv:n men efter det ska vi smaska lite på ballen .

Köpte även en pocketbok på stan, "Vår lilla hemlighet" . Den verkar bra och den handlar om en dotter vars pappa förgriper sig på henne från 6 års ålder . Hon berättar för sin mamma om vad som hänt men hon säger bara åt dottern att aldrig mer prata om saken . Vid 14 års ålder blir hon gravid med pappans barn och hon blir förskjuten av vänner, lärare och familj .
Ser fram emot att läsa den nu, verkar spännande men sorglig och hemsk på samma gång .

Snart ska jag skiva upp melonen !

vattenmelon

Äntligen helg !

Veckan har varit slitsam på jobbet men nu är jag ledig hela helgen, så skönt ! Det är klart att jag är glad för mitt jobb men det sliter verkligen på en . Det är värst med fötterna, får så ont i dom när man springer runt i stålhätta hela dagarna och knappt hinner sitta . Så nu får dom vila upp sig i några dagar .

Hittills går min dag lite segt, jag tar det lugnt eftersom jag är ledig . Men jag måste sätta i gång snart och diska och städa upp här hemma så jag kan ge mig ut i solen, kanske lägger mig och solar här i närheten .

Ska fixa lite musik nu så humöret blir på topp inför städningen .

Vad händer i helgen för dig då ?

Svettigt värre .

Va skönt det var att vakna nyduschad . Jag käkade frukost och sen gjorde jag mig klar för att gå och handla lite, men tusan vad lätt svettig man blir ute nu ! Jag gick skapligt sakta för att undvika svett men det kröp fram lite ändå, fick torka bort lite svettpärlor på överläppen då och då . När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och fixade matlåda till jobbet . Så nu är det klart, städade lite på köksbänken också, flottigt från allt stekos .

Nu ska jag snart slå mig ner och kolla på tv en stund, sen blir det ravioli innan det är dags för jobbet . Jag hoppas jag får packa Pim Pim idag, Ingela började antagligen med storstädning efter sursockringen i natt . Snacka om att sockret flyger överallt !

Imorgon är jag ledig så då ska jag diska och röja upp lite här hemma, sen kan jag bege mig ut i solen om det är sol då . :-)


Hemma och nyduschad .

Jag slutade för snart en timme sen och jag har duschat bort all svett och socker nu . Vilken strulig eftermiddag det har varit ! Vid 20-tiden pajade en av kedjorna i Thorstedt, vilket skit ! Men jag tänkte positivt och tänkte att då hann man ju städa upp lite och riva en massa påsar . Är så slut i mina fötter nu och det är helt underbart att vara hemma igen . Har handlat lite i Leaf-shoppen idag, visste inte att dom skulle ha öppet och jag hann inte kolla så noga innan jag började . Jag får gå dit lite tidigare imorrn så jag hinner kolla lite mer och shoppa loss .
Jag har ju fått några beställningar . :-)
Dessutom fick jag med mig 2 tråg med Läkerolaskar hem, lyxigt ! Mamma ska få hälften . Denna gång blev det Salvi och Blue Fruits .

Snart är det sängdags !


Onsdag hela dagen .

Jag har två dagar kvar att jobba den här veckan, är ju ledig på fredag . Ska bli skönt att slippa sursockrade bilar ett tag, vilken dum uppfinning alltså ! Dom ställer bara till med problem, maskinerna pajar hela tiden . På planeringen står det att vi ska köra en gång till med sursockrade men jag hoppas det blir ändring på det .
Undra vilka som jobbar idag då ? Hoppas det finns nån att prata med nu när Jennas skift jobbar natt . :-)

Jag vet inte vad det är med mig ? Jag är så himla trött hela tiden . Jag kliver upp halv nio som jag annars brukar göra när jag är arbetslös, men jag sitter nästan och somnar i soffan . Fattar inte vad det är frågan om ?! Jag får försöka sova mycket i helgen, om det går .

Nu ska jag snart fixa matlåda och sen äta lite innan jag går till jobbet .
Have a nice day och tänk på mig bland sursockrade bilar ! ;-)

sura_bilar_p__se_blogg.jpg

Dålig på uppdatering .

Det har varit mycket den sista tiden så jag har inte alls haft tid för datorn . Midsommaren har kommit och gått med både dåligt och bra väder . Jag var självklart ute i stugan med familjen och Thomas, en mysig helg .

Den här veckan jobbar jag eftermiddag och det är ganska skönt, man slipper ju gå upp så himla tidigt . Dessutom är jag ledig på fredag . Så skönt ! Hoppas vädret håller i sig tills dess .

Nu bjuder jag på några bilder från midsommarhelgen på Limön !











Trött .

Så har man jobbat i två dagar och idag var jag grymt trött när jag kom hem . Somnade sittandes i soffan och sov till och från i några timmar . När klockan var 17.45 var jag tvungen att göra nåt så jag hoppade in i duschen och sen började jag med mat . Så nu har jag piggat på mig lite . Idag packade vi Kick, det blev sortbyte precis när vi gick på vårat skift . Vi städade och fixade i ca 2 ½ timme . Sen strulade det en massa med Thorstedt så idag har det inte blivit mycket gjort, vi har legat under målet hela dagen . Vi körde online den mesta tiden och det var ganska skönt för då slapp man fylla på Kick i bufferten .
Kick (Käck) är absolut godast när den är riktigt färsk, den har en liten smak av bränt och det är så himla gott ! Det är sån skillnad med färsk jämfört med när man köper i affären . Konsisten är helt annorlunda också .

Imorgon blir jag nog ensam halva skiftet för Johan börjar 10 . Men det är bara bra så att jag får vänja mig vid att vara ensam .

Midsommar närmar sig, imorrn ska vi bestämma oss för var vi ska vara . Jag tror det blir bra hur vi än gör .

Tillbaka till verkligheten !

Det har hänt mycket sen sist . I fredags åkte jag och Thomas på 2-dygns kryssning till Helsingfors . Vädret var mulet i Sverige men på lördagen när det var dags att ge sig ut i Helsingfors så sken solen upp och det blev säkert 20-25 grader ute . Thomas mamma hade tipsat oss om att det är kallt där för hon har varit där 3 gånger, så Thomas hade en luvtröja på sig och jag hade linne, t-shirt och skinnjacka, puuh vad varmt det blev . Vi var in på Stockmann där jag köpte ett par solbrillor, jäklar vilket stort köpcenter ! Jag är ju inte van med så stora affärer och hus eftersom jag bor i Gävle .
Vi strosade runt i lite olika affärer sen började vi gå mot båten, vi köpte jordgubbar och bigaroer nere längs hamnen .
På söndag hade inte våra klockor ställt om tiden tillbaka till svensk tid så vi var väldigt tidiga . Vi skulle vara framme i Sthlm 9.40 svensk tid så när våra klockor närmade sig den tiden så tog vi våra väskor och lämnade hytten . Till vår stora förvåning så var det bara vi som stod beredd med väskor . Helt plötsligt säger Thomas till mig att kolla på klockan på väggen ute vid infon . Den svenska timvisaren stod på 8.40 !
Så alltså klev vi upp klockan 7 för att äta frukost och inte 8 som vi trodde . Snacka om drygt !

Men vi hade en jättetrevlig och mysig helg så jag är helnöjd !

Idag har jag jobbat mitt första skift för sommaren och jag skulle inte vara på en ny avdelning . Dom hade bara bytt namn på avdelningen, från Briopack till Påspack . :-) Så jag har haft det ganska bra idag, lite nya papper som ska fyllas i och nya program på datorn . Men det fixar jag !













 Haha ! :-)

Mosters gobit .

I morse kom Alexander hit medan syrran skulle uträtta ett ärende . Vi kollade på Barnkanalen mest . Jag skulle ner i källaren och boka tvättid så Alexander följde med . Sen visade jag honom alla förråden och vart mitt låg och då kom en äldre herre i mitt hus som skulle till sitt förråd så då frågade han om Alexander ville ha en boll . Så Alexander tackade och fick en basket boll som han hade i förrådet, snällt !
Jag har många snälla gubbar här i huset, dom är så söta . Hehe ! ;-)

Nu väntar jag på att potatisen ska koka klart så jag kan äta .

 Alexander provade Thomas peruk och mustasch . :-D

Bokat och klart .

Nu är allt klart så på fredag drar vi ! Mini-semester innan jag börjar jobba .

Skolavslutning .

Är nyligen hemkommen från min äldsta systerson Alexanders skolavslutning i Valbo . Så himla tråkigt med regn i år igen, fast förra året var det inte lika illa . Tack och lov fick vi höra av en annan förälder att det var flyttat till gympasalen, snacka om underbart ! Tycker så synd om att barnen ska gå ute i regnet med sina fina kläder, det är så tråkigt .

Så vi gick till gympasalen och där var det redan många som tagit sig in men vi hittade till slut Tindra så hon visade var syrran, Tord och Noah satt . På golvet blev vi sittandes och det var inte bekvämt kan jag ju säga, speciellt inte för pappa, Tord och Håkan . Jag satt skapligt bra ändå . Hade både Tindra och Noah i knä lite då och då, pappa också . Men det var nog jobbigare för han för han satt inge bra med dom i knä eftersom han inte hade ryggstöd, och dessutom sitter ju inte ungar still för fem öre . :-)

Efter avslutningen gick jag och pappa till Alexanders klassrum, vi hittade honom precis innanför dörren i kapprummet, vi sa hej och sen åkte vi . Dom skulle fika men pappa skulle ju till jobbet så vi var tvungen att åka, vi kommer ju ändå ses i eftermiddag eftersom syrran fyller år . Så då blir det fika igen .

Grattis storasyster ! :-)

Koffeinet har tagit över min kropp .

Kom nyss hem från Linda mittemot . Vi har suttit och babblat ganska länge och hunnit med både kaffe och iste så nu är jag darrig mina händer . Jag dricker ju inte kaffe så ofta och jag hade dessutom en skapligt tom mage så då blir jag lite ryckig i kroppen .

Har även varit hos Sigrid på förmiddagen, hon tycker det går bra för mig och det tycker jag också . Jag är stolt ! Nu gäller det bara att börja med "boken" och fortsätta snacka med spegeln, haha !

Jag känner mig verkligen energifylld nu pga koffeinet och jag skulle vilja hitta på nåt nu, ut och vandra runt eller nåt . Pratade med Thomas nyligen, han skulle inte jobba över . Så jag föreslog att vi skulle ses och det verkar bli så . Men det dröjer nog ett tag för han ska fixa matlåda och duscha och det kan ju ta ett tag när det gäller honom .
Så jag tror jag ska steka på lite wokgrönsaker och koka bulgur, behöver lite i magen så jag lugnar ner mig . Skriver nästan fel hela tiden nu för jag är så hispig . Skrev faktiskt fel nu när jag skrev ordet fel i förra meningen . Hur roligt är inte det ?

Presentdags .

Nu ska jag och T ner på stan och handla presenter åt min syrra och hans mamma, dom fyller nämligen samma dag, den 10 juni . T ska följa med sina föräldrar och en hel drös till ut och äta på onsdagen medan jag åker till min syster och gosar med mina syskonbarn . Jag saknar Alexander så jag hoppas han är hemma, man vet ju aldrig .

Bye for now !

Jag har avlagt min röst .

Det gick snabbt och smärtfritt, jag kom in på Stenebergsskolan och ställde mig bakom ett skynke och sen var det över . Det var några stycken där, det var vallokal för 3 olika distrikt . Jag tillhörde Brynäs 2 . Kände mig lite konstig i kroppen när jag skulle gå dit, det var väl alkoholen som fortfarande inte hade lämnat min kropp riktigt . Blev ju lite lullig igår men duktig som jag är så dricker jag ju varannan vatten och jag mådde prima när jag vaknade . Gick och la mig precis klockan 03 och vaknade 10 .

Man kan ju fundera hur T mår, fattar inte hur man pallar av att leva som han och hans kompisar gör . Jag skulle aldrig nånsin gå på fest när klockan är 3 på morgonen, då kan man ju lika gärna gå och lägga sig . Nä, då börjar festen för dom ! Eller snarare efterfesten, utan att ha varit på nån "mellanfest" . Vi satt ju bara hos T och drack som på en förfest .

Är det jag som är en gammal tant eller vafan är det frågan om ?! Nä, jag har insett att jag inte är riktigt förtjust i alkohol och speciellt inte krogen, har ledsnat totalt ! Men det beror väl på att jag alltid blir så seg och får huvudvärk efter 1 timme på krogen . För att jag ska få en lyckad kväll på krogen så gäller det att komma ihåg vattnet och fortsätta med det hela kvällen . Jag brukar ju nästan aldrig köpa alkohol på krogen så jag nöjer mig med att dricka vatten där .

Dricksvatten

Idag är det val .

Idag är det dags att rösta . Jag själv är inte speciellt insatt i allt och jag är inte så intresserad av politik men jag tänker rösta i alla fall . Jag ser det som en kul grej att gå till en vallokal och se alla som röstar, det är ju en social händelse . Min pappa sitter och tar emot röster och har gjort det i ett antal år . Han sitter i närheten av mitt hem men tyvärr så är det inte den vallokal jag tillhör, men min karl kan rösta där . Jag ska nog gå och hälsa på honom senare, måste ta reda på vilka tider han sitter där .

Jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för röstning och sen ska jag hem och äta .
Ska ni rösta ?

Jag blev galen !

När jag och Alex var inne på Vero Moda så började dom spela den här låten och alla minnen kom tillbaka . Jag hade helt glömt bort denna underbara låt ! Får rysningar ..
Jag kommer speciellt ihåg en cityfest för några år sen när jag var med Annica, Sandra och Zandra (numera också Sandra) och dom hade ätit langos utanför Nian och vi gick förbi karusellerna på stortorget och helt plötsligt kom den här låten, som jag verkligen älskade just då (den var ganska ny) . Så jag utbrast som vanligt: "Åh jag älskar den här låten!" Haha, Annica blir knäpp på mig med alla mina låtar . Men jag blir helt galen när jag hör en bra och speciell låt, speciellt när alla minnen ploppar upp . Nu när jag tänker efter så vet jag att det var sommaren 2004, och en viss person ägde mina tankar .

Lyssna och njut på denna underbara sommarlåt:


Fotboll i kväll .

I kväll är det fotboll som gäller för min kära, vet inte om han ska iväg till sin kompis hus, men om dom sitter hemma hos honom så skulle jag kunna tänka mig att vara med en stund . Fast det beror ju på vilka som ska dit, är det bara Fredde och Dookii så blir det perfekt . Det är nog dom jag gillar mest av Thomas kompisar som man kan umgås med .

Har varit på stan med Alex där vi har shoppat och fikat . När vi kom ner på stan så ville hon gå in på Eurosko (gamla Crispin) så jag hängde ju med så klart . Till min förvåning så hittar jag ett par skor som jag tycker är så coola att jag blir sugen på att köpa dom . Det är ett par "jogging/tennisskor" med högre skaft som är grå, vit och lila . Inte nåt jag skulle ha köpt annars tror jag men jag blev kär i dom ! Dessutom så var det rea och dom kostade 350:- och det är ju skitbra pris . Hade dom kostat ordinarie pris vilket var 500:- så hade jag nog struntat i det . Men det slutade med att jag bara var tvungen att ha dom ! :-)

Idag känner jag mig glad och positiv, det är såå himla skönt ! Jag trivs med mig själv för tillfället så allt är toppen, vill att det ska fortsätta så för evigt . Det går åt rätt håll !

Nationaldagen .

Ja idag är det 6 juni, och vem faan bryr sig om nationaldagen ?! Dåligt att dom tog bort annandag pingst-ledigheten för den här dagen . Men dom som bestämmer kanske tror att vi ska börja fira som i Norge, glöm det !

Nu sitter jag och väntar på att Alex ska bli klar och höra av sig till mig så vi kan gå ner på stan och ta en fika . Ringde henne för 40 minuter sen och hon hade klivit upp ganska nyligen . Så det är bättre att hon hör av sig när hon är klar än att vi bestämmer en tid, för den lyckas hon aldrig hålla . ;-)

Vaknade strax efter 7 i morse när Thomas väckarklocka ringde, han ska jobba i helgen . Det är bråttom med asbestsaneringen på Rotskärsskolan . Han är nog bra trött idag eftersom han var vaken så länge i natt, han kollade på en film som slutade halv fyra, galet !

Peace out !

Det blev middag idag, spännande !

Jag har ätit ganska nyttigt idag tror jag . Till lunch blev det Mexicanasoppa, jag erkänner att jag inte blir speciellt mätt på det fast jag äter upp 3 portioner . Jag höll mig mätt i ca 2 timmar . Sen fick jag en idé att jag skulle koka fullkornsbulgur, steka kycklinginnerfilé och blanda ihop allt med sallad . Så jag gav mig iväg till Ica för att först och främst handla deras färdiga "Skärgårdssallad" . Jag är hooked på den, tycker det är så himla bra att man kan köpa färdig skuren och sköljd sallad . Annars när jag får ett salladssug så har jag alltid köpt ett isbergssalladshuvud, paprika, gurka m.m. Men jag äter aldrig upp det så det ligger bara och blir förstört i kylen . Så himla onödigt ! Så jag är såld på Ica:s färdiga salladspåsar .
The best I can get .



Så nu är jag mätt ett tag igen . Sen ska jag nog poppa lite popcorn i kväll som jag ska försöka hålla mig till även om Thomas har köpt med sig en massa gott . Popcorn är bra att äta som snacks/godis, det berättade min syster förut när hon var med i Viktväktarna .

Ibland glömmer man .

Jag kan bli lite skrämd ibland och fundera vad det är som ligger i mitt vardagsrum, ligger det nån på min soffa eller är det bara ett avkapat huvud ? Men så upptäcker jag till slut att det inte är nån fara . Det är ju bara Thomas hår från 80-talet ! :-)



A blast from the past .


Veckorna rusar förbi .

Så var det fredag igen då, shit vad tiden svischar förbi ! Om 2 veckor har jag avklarat min första arbetsvecka på Leaf, läroveckan . Jo, jag har ju hamnat på en ny avdelning så nu ska man lära sig nya maskiner igen, ganska kul faktiskt för snart kan man jobba var som helst i fabriken . Okej, inte i kokeriet då, det verkar svårt och varmt för den delen . Nä tacka vet jag tablettmottagningen, klimatanläggning ! Där har man istället för att svettats suttit och frysit 3 somrar i rad . Hellre att det är svalt än att svetten rinner . Det sjuka är ju att det egentligen är normal temperatur där, ca 20-21, men eftersom resten av fabriken är så HET så tycker man det är kallt där .

I fem års tid har jag faktiskt längtat efter sommaren och att få jobba, just för att det är så kul på Leaf . Mina bästa minnen är ju självklart från GA, jag och Tessan och sista året jag och Mia . Vi har nog haft det bäst av alla sommarjobbare .

Här är månadens bild förresten:

 Min gobit Noah på sin traktor förra året . Tyvärr nådde han inte ner till pedalerna . :(

Jag bröt min egen regel .

Jag skrev tidigare att jag vägrade gå ut idag, tyvärr höll jag det inte . Jag har nämligen varit och hämtat ost hos T nyligen . Nyköpt på Ica . Jag gillar ost, äter det varje dag . Jag tror jag ska äta havregrynsgröt snart och hårdmackor med ost på, mums filibaba ! Tyvärr har jag ingen lingonsylt till gröten så det får duga med mjölk till  .

Jag är ju en väldigt ovanlig person jämfört med "alla andra" . Jag äter "bara" riktig mat vid 13-14 tiden sen är det mackor och sånt på kvällen . Det är nog bara i vår familj som det är så . Vi har aldrig ätit middag efter mina föräldrar slutat jobbet . Jag är uppväxt så, jag är van .
Men det kommer bli ändring på det när jag bor med Thomas, då ska jag laga mat så vi kan äta när han är hemma från jobbet . Om jag inte själv jobbar då så .

Jag skulle kunna äta middag men problemet är ju bara att jag inte orkar laga mat två gånger om dan ! Jag som redan har sån dålig fantasi med att komma på vad jag ska äta nu när jag äter en gång om dan, hur svårt blir det inte sen då ?!


Jag vägrar gå ut idag !

På grund av att vädret är förjävligt idag så känner jag att jag har en ursäkt att ine gå ut . Problemet är ju bara att då kommer jag garanterat få huvudvärk, jag kommer ju sitta framför tv:n och datorn hela dagen . Igår när jag vaknade och satt mig i soffan som vanligt och slog på tv:n för att kolla på Vakna med the voice så trodde jag att mitt liv skulle gå under . Inga kanaler funkade, det var bara myrornas krig på alla kanaler ! Jag fick ju panik för vad ska jag då göra när jag äter frukost, ska jag sitta i min ensamhet och stirra på väggarna ? Skrev ett sms till min kära och han ringde upp . Han bad mig kolla på Com Hems hemsida, men tji fick jag ! Inte ens internet funkade så då var det väl nå knas med Com Hem . Direkt efter att jag la på så kom alla kanaler tillbaka ! Så jag kastade mig på telefonen igen och ringde upp Thomas och berättade den underbara nyheten . Min dag var räddad !

Att man är så beroende . Jag kommer ihåg när jag var liten och det var sommar . Ute i stugan hade vi en liten svartvit tv som drevs av ett batteri och det enda jag kollade på var sommarlovsmorgon . Efter ett tag märkte man hur batteriet blev sämre och sämre, bilden på tv:n minskade så då var det bara att vänta på att vi skulle åka hem så det kunde laddas igen .

Ibland drömmer jag mig tillbaka till den tiden .

Våffeldagen .

Idag har jag haft våffeldag, jag har nämligen invigt mitt dubbelvåffeljärn som jag fick när jag fyllde . Riktigt mumsigt blev det och ganska lyckat . Synd bara att jag har för några vägguttag i köket, dom sitter i alla fall på fel ställen . Hade tänkt att jag skulle fixa ett bredvid spisen men det behöver jag inte tänka på nu .

A-skattesedeln är hämtad, tog en promenad dit på förmiddagen . Den måste jag komma ihåg att lämna på min första arbetsdag . Känns helt underbart att få jobba 2-skift igen, speciellt eftersom jag är ledig varje fredag när jag jobbar eftermiddag .

Nu blir det Top Model och kanske några husvagnar .

Hjärnsläpp !

Infomötet igår gick bra förutom att det var alldeles för långt . Hur kul är det att höra en massa saker man har hört 5 gånger förut ? Visst är det lite nya grejer varje år men det är ändå jobbigt . Varför kan dom inte dela upp oss på det sättet att alla nya sommarjobbare går på info tillsammans och vi "gamla får en egen kortare info ? Infon varade i ca 1 ½ timme, men som tack för att vi orkade sitta där fick vi en godispåse på slutet, Bilars husvagnar med Fruxosmak . Synd att jag hade hunnit smaka dom redan, hade varit kul att bli överraskad .

Efter infon fick man följa med på en rundvandring i fabriken men det var inte obligatoriskt, så eftersom att jag sett fabriken ett X antal gånger så gick jag hem istället och åt lite husvagnar .

Jag glömde att ta med mig två papper till mötet, nämligen lappen om bank och kontonummer, och A-skattesedel . Jag som brukar vara så noga med att hämta ut den och ha med mig allt jag behöver, men inte i år . Hjärnsläpp är min enda ursäkt . Men jag kom i alla fall ihåg att lämna tillbaka nyckel och kort från när jag jobbade extra i oktober .

Nu ska jag duscha och sen ska jag till Skatteverket, jag är redan "sen", skulle ha duschat för snart en timme sen men fastnade vid internet som vanligt .


It's a rainy day .

Så vaknar man till regndroppar som slår mot fönstret, snyft . Det verkar vara ihållande, ser inte en skymt av blå himmel nånstans . Att det regnar idag måste bero på att jag ska på info på Leaf, det var samma skitväder förra året, det fullkomligt vräkte ned .
Dessutom ska jag bege mig ner på stan för att luncha med Tessan, ska möta henne 11.50 . Jag funderar på att ta bussen ner, kan isåfall gå hem för då gör det inget om jag blir lite blöt . Jag har ju paraply så klart men dom är ju så klena mot vindar så det kan ju hända att det vänder sig ut och in så jag får en skur på mig .


Sköna söndag .

Vaknade ganska sent på söndagen, jag och Thomas var ju lite väck kvällen innan . Men vi var skapligt pigga ändå ! När jag väl fått upp honom ur sängen så bestämde vi oss för att gå till Brynäs Grillen och äta på deras uteservering . En varsin pizza blev det men det gick ganska segt, och det var ju extremt hett ute . Jag lyckades nästan få i mig hela pizzan men Thomas åt inte ens halva . Men han fick ju hjälp med resten när Mats tittade förbi en stund . Sen gick jag och Thomas tillbaka hem till mig en stund för att slappna av efter maten .

Sen gick vi ut igen och vandrade ner till Boulognern för att hälsa på Camilla och hennes dotter och några till . Dom hade placerat sig på ett totalt vindstilla ställe så vi blev inte kvar länge där, vi satt oss inte ens ner . Så vi vandrade sakta hemåt till mig igen .

På kvällen skulle vi grilla så vi var och handlade lite gott . Men det var lättare sagt än gjort att grilla för dom där jävla grillbriketterna ville absolut inte ta eld så vi gav upp och gick in i lägenheten och stekte våra burgare och kebabspett istället . Vi njöt av maten på balkongen, så härligt !

Puuh, nu har jag äntligen återberättat allt som har hänt sen sist . Håll ut, bilder kommer snart som sagt !

Jag vet jag vet .

Har inte bloggat på två dagar och nu börjar ångesten komma . I lördags var jag och Thomas på 80-talsfesten ju, vi satt hos mig innan, Ann-Sofi kom också hit . Sen tog vi taxi till Kungsbäcks MC, helt ut på vischan . Dom hade till och med lika toalett som vi har i stugan på dasset . Festen var väl lite halvseg för det hände liksom inget, men den hade sina ljusa stunder . Fick några myggbett när jag satt ute så jag höll mig mest inne vid bardisken med alla andra brudar . Äcklig grogg köpte jag också, det var bättre att hålla sig till Xider . MC-killarna/bartendrarna hade hellre velat vara ute och åka hoj, istället fick dom passa oss . Kul, not .

Jag, Annso och My började planera för att dra in till stan och Heartbreak så jag ringde taxi så den kom vid halv elva . Thomas följde också med så klart .
Annso var ganska wasted och jag kände mig ungefär lika . Thomas sprang runt i sin hemska peruk och pilotbrillor, haha ! Folk lär ju ha funderat !

Efter ett tag kom den ökända huvudvärken, så jag tog bussen hem . Thomas kom hem till mig senare, blev lite chockad när jag hörde ljud i lägenheten och kollade upp: Där står en Magnus Uggla look-alike . Till slut åkte brillorna och peruken av .

Bilder kommer snart hoppas jag, ska säga åt Thomas att ladda upp dom på datorn, det var nämligen han som hade kamera med .

RSS 2.0