Snart drar jag från stan !

Pappa ringde för en timme sen och dom hade kommit hem till Bomhus efter kryssningen . Dom ska uträtta lite ärenden först, åka hit och dit sen skulle dom höra av sig när dom kommer och hämtar mig . Just nu när jag håller på och packar det sista så känns det som om jag ska fly, bort nånstans där jag kan gömma mig . Ska ta med mig mjukt bröd, mjölk och o'boy, det ska jag leva på i mitt gömställe .
Där slipper jag möta alla pågående problem men tro inte att jag slipper alla tankar, dom kommer jag nog aldrig i från .

Som sagt .. jag grubblar fortfarande .

Trevlig sista april och njut om ni har sol !


My heart belongs to you .

Jag kan allvarligt säga att jag är väldigt rädd för att bli ensam resten av livet . Just nu känns det som att det lutar åt det hållet, han är mitt enda hopp .
Jag har ju inte speciellt stort självförtroende och det här kommer sänka mig totalt .

Hela gårdagen och hittills idag har jag försökt komma på lösningar . Men det tar stopp i huvudet, mina tankar blockeras och jag kan inte tänka alls .

Åker ut till stugan idag och får förhoppningsvis det trevligt där i helgen med alla underbara människor på denna underbara ö, vad skulle jag göra utan det livet ? Vädret får gärna bli bättre tills imorrn, det kan vara så här hela dagen så vi slipper det resten av helgen . Vad sägs om det, vädergudar ? Deal ? ;)

"Jag älskar dig" ♥

Ett telefonsamtal .

Telefonen ringde, hjärtat började bulta snabbare . Jag visste inte hur jag skulle bete mig, vilket tonläge skulle han ha ? Jag svarade med ett nervöst "hej" . Han lät precis som vanligt och jag blev ganska chockad, jag blev nästan stum . Vad ska jag säga ? Samtalet blev lite stelt från mitt håll men inte från hans .
Jag ville få det överstökat snabbt innan han fattade . Det gick ganska bra, vi skulle höras sen . Hjälp !

nokia-6300-menu.jpg

"Att vakna varje morgon .."

Fick ett kort på min namnsdag (26 april) från honom där det stod:

"Att vakna varje morgon
till en himmel
som är blå...

.. Att få känna riktig lycka
är förunnat väldigt få
Men jag har fått den lyckan
att jag har träffat dig
Och det är det som jag vill säga
att du är bäst för mig ! "

Undertecknat med hans egenskrivna text "Love U !"

Tårarna rinner . Varför ?!


Det går neråt just nu .

Det känns som att en djup svacka är på väg för min del . Jag fick en uppgift igår att tänka på hur jag vill ha det, jag vet ju vad som är det rätta men jag har svårt för att släppa taget och följa mitt huvud . För mitt huvud säger åt mig att göra vad som är bäst men mitt hjärta vill inte lyssna . Det är jobbigt när kroppen inte vill samarbeta . Tårarna försökte ta sig ut igår på vägen hem, jag försökte hålla dom tillbaka så gott det gick men det var inte lätt .

Varför satte jag mig själv i den här situationen ?! Varningsklockorna ringde redan första gången den där natten och följande dag . Men jag mådde dåligt och du fick mig att må bra, kände mig trygg . Det var lugnande för mig och jag fastnade, sen kom kärleken . Jag hade aldrig känt den förr, inte på det här sättet .
Jag behövde dig då .. och jag behöver dig fortfarande . Men det kan inte fortsätta .

Ensamheten närmar sig ...


Helvetet brakar loss ..

.. och jag bryter ihop ! Igår började jag verkligen känna av pollenallergin, näsan har varit täppt till och från sen igår . Frukosten blev jobbig, kunde knappt andas när jag skulle tugga mackan för jag kan inte stänga munnen .

Äter ju tabletter men dom hjälper knappt, bara lite mot ögonen, dom kliar inte lika mycket . Men snuvan får jag dras med . Ska till läkaren snart och då får jag väl sitta där och se ut som en fågelholk med öppen mun och snörvla med näsan .

Men även fast jag alltid mår så här varje år så längtar jag till våren, jag liksom förtränger det negativa som jag måste utstå varje år . Jag kan inte njuta lika mycket som andra med att ligga i gräset och sola för det är inte så jävla roligt att ligga och nysa och torka näsan stup i kvarten .

Försvinn från min närvaro jäkla pollenfrön !

Another try .

Jag ska förresten ge mig på havregrynsgröten i kväll igen . Wish me luck !

Btw . Bakade en kladdkaka vid 16-tiden, fick ett ryck, kändes bra . Men den botar inte min ångest .

Många tankar i mitt huvud .

Igår på dan erkände jag väl mer eller mindre att jag förstört ditt liv, jag vet ju att det är så och du protesterade inte mycket . Vet inte hur diskussionen kom upp när vi gick där på vägen ner mot stan, men jag tyckte den kändes bra ändå fast det inte var positiva saker som sas . Det här har jag faktiskt tänkt på ett tag nu men ur en annan synvinkel men det är inte förrän nu som jag insett att det är mitt fel . Jag både ångrar och ångrar inte att jag kom tillbaka där i augusti/september, för efter det var jag fast, klarade inte av att släppa taget . Nu har det gått så lång tid att allt känns meningslöst för dig hur jag än gör . Jag har slösat bort din tid, utan att du egentligen visste det . Jag har vetat det hela tiden, hur det ska bli, och det är inte som du tror . Du har ditt hopp men det har inte jag, för jag har bestämt mig . Jag har alltid haft det i mina tankar ända från början .
Jag berättade för dig att du måste släppa taget, för jag klarar det tydligen inte .

Two different minds and souls, how will it end ?

Broken hearts


Ångest

Den här helgen är ett stort ångestmoln .


Ett nytt försök !

Har nyligen ätit havregrynsgröt igen och det smakade faktiskt bättre den här gången . Så det lönar sig att inte ge upp ! Kvällen ser än så länge väldigt lugn ut, väntar på att Alex ska höra av sig angående fika i kväll . Får se hur det blir, det visar sig .

Nu känner jag verkligen att jag behöver lyssna på partymusik, så jag ska leta upp en massa härliga låtar på YouTube . Kanske slänger upp nån här senare .

 Jag önskar att jag hade varit här idag !

Trevlig fredag !

Gårdagen var riktigt trevlig . Jag hade bokat bastun mellan 17-19 till mig och Thomas, vi drack en varsin öl och hade en avslappnad stund, han hade ju inte hunnit varva ner riktigt efter jobbet . Sen gick vi upp till mig och jag gjorde mig klar för att gå ut och äta, vi gick till Spicy House och åt 3-rätters . Efter det var jag snuskigt mätt, så det blev en lugn promenad hem där vi kollade på tv en stund i sängen innan vi somnade .

Idag har jag haft ångest för att jag inte åkte ut till Limön idag, helt perfekt väder ! Mamma skrev i ett sms att dom hade 25 grader på altanen, kan tänka mig det ! :P Simon och Elis är också ute där vilket fick mig att längta ännu mer, deras husse fyller dessutom 60 år idag så grattis på dig !

Thomas gick hem ca 11.20 för han skulle tvätta, så jag bestämde mig för att ta en lugn promenad i solen, så varmt ute ! Var ute i ca 40 minuter och när jag närmade mig mitt hem så ringde Thomas och frågade om jag skulle med på stan . Han hann hem till mig före innan jag kom fram, han var nästan där när jag ringde . Så jag kastade mig in i lägenheten för att hinna varva ner lite och byta kläder innan vi skulle vidare ner på stan .

Han hade ju ett mål att gå på Systemet så vi var ju tvunga att hinna ner före kl. 15 och det gick bra, vi hann lätt . Sen blev jag bjuden på McDonalds, blev proppmätt idag igen . :D Efter en stund vandrade vi hemåt . Thomas och några av hans kompisar ska kolla på Hockey-VM hemma hos honom i kväll, själv ska jag fika med Alex är det tänkt .

Kaffe latte

Fredag & Sol

Helgen närmar sig och det är redan 14.6 grader hos mig, underbart ! Ska ge mig ut på en promenad idag . I kväll blir det en myskväll med Thomas, bastubad och restaurangbesök .
Drömde en väldigt skum dröm i natt . Det var midsommar och jag var ute i stugan, en massa fulla ungdomar runt omkring (som vanligt) . Jag var på väg hem till stugan från firandet och stannade till vid mina tremänningars stuga precis innan vår stuga och där kom en gammal klasskompis till mig helt naken och började snacka med mig . Hon hade träffat nån kille där som hon verkade gilla, hon var ju naken så dom hade nog hunnit med en del, haha ! När jag sen skulle ta mig till stugan så försökte jag smyga mig fram så att inte folk skulle se vart jag gick för då kanske dom skulle komma till vår stuga och ställa till med en massa .

Men jag lyckades inte hålla folk borta därifrån och det var några killar som skulle "hjälpa till" att vattna vid mammas blom- och potatisland, dom lyckades inte så bra för det blev översvämmning med världens pölar .
Skumt var det i alla fall ! Och nyligen när jag var in på Facebook så dök min gamla nakna klasskompis upp på en bild, det var det första jag såg, sjukt !


Det går lite trögt .

Ja jag har varit lite seg med bloggandet ett tag nu . Hinner inte med det ibland, speciellt på förmiddagarna när jag ska iväg på nåt . Då är det bara att äta frukost, duscha och göra mig klar, datorn får vänta ! Idag t.ex. så åkte jag med mamma till valbo, jag skulle kolla på överkast till sängen . Jag fick ju 2 st presentkort på Ikea när jag fyllde år och dom har jag använt nu till överkastet . Det blev lika överkast som syrran har fast jag tog det lila . :) Tror det kommer bli jättebra med en färg som bryter av det bruna och beiga . Håller på att bädda rent i sängen nu så jag kan lägga på överkastet . Tog en paus för att kolla mailen och sen fastnade jag på Facebook, typiskt !
Då kände jag att det var lika bra att skriva ett inlägg här så har jag det avklarat, hehe !

Så nu ska jag strax dammsuga andra halvan av sängen, Thomas madrass . Sen blir det på med nya sängkläder !


Mamma får fart på mig !

Idag hade jag inget speciellt planerat men kom på att jag kunde dammsuga och bädda rent i sängen för att ha nåt att göra . :) Skulle duscha också, flottskalle ! :P Men innan jag hann sätta i gång med nåt så fick jag ett sms av mamma . Hon tänkte ta sig ner på stan, så då skrev jag att vi kunde ses . Så jag hoppade in i duschen till slut och gick ner och väntade på henne vid bussen . Då dök pappa upp, han hade pratat med mamma så han visste att hon skulle möta mig . Själv var han på lunch och hade shoppat för presentkortet på Intersport som han fick i present . Han berättade att han även hade handlat skor tidigare för presentkorten han fick av mig och syrran .

Sen gick jag och mamma till banken och pappa tillbaka till jobbet . Vi strosade runt i olika butiker och inne på Flanör blev jag bjuden på en mjukglass av mamma, mumsigt ! Efter ett tag gav vi upp och hon tog bussen hem och jag promenerade hem till mig .

Tiden gick så fort, i och för sig träffades vi ganska sent, men jag blev chockad när jag såg att klockan närmade sig halv tre och jag inte hade ätit mat . :P Så det blev mat direkt när jag kom hem .
Nu sitter jag och väntar på att Thomas ska dyka upp . Vi ska nämligen vandra till Team Sportia XL för att kolla på en ny cykel åt mig, eftersom min "gamla" blev stulen förra året . Den var ganska precis 1 år gammal när nån snodde den, jävla skit ! Så jag ska kolla efter en ny av samma märke så jag kanske får ut på försäkringen .

Havregrynsgröt

Jag har försökt många ggr och i morse gav jag det en chans igen, jag åt havregrynsgröt . Men jag gillar det inte, så smaklöst ! Men med mjölk och lingonsylt så funkar det hyfsat . Mannagryn- och risgrynsgröt är mer för mig, så jag får väl hålla mig till det . Men jag har nästan slut på mannagryn så jag får inhandla det nån dag snart .

Intressant .

Snart ska jag ut på en promenad med Annica, väntar på att hon ska torka, haha ! Hon har nämligen klivit ur duschen för en stund sen . Jag skulle vilja ta hennes runda den här gången, så tråkigt att gå samma vägar som man själv alltid gör . Vi får se vad hon tycker .

Igår hade syster namnsdag, Amelie . Men i min kalender som jag fick av gobitarna står det fel . Det står Amalia, Amalie och Emelie . Amalie ska vara Amelie, tryckfel . Nu är det inte lång tid kvar tills man får vända blad igen, tiden går så fort . Min maj-bild är en riktig höjdare, haha, men det får ni vänta med att se .

See you later aligator !

When truth comes around .

Denna låttext (rubriken) har jag funderat på många gånger . Vem handlar den om ? Kan det vara jag? Så klart att jag har hoppats på det otaliga gånger . Eller är det så simpelt att den handlar om J ? Trots att det är över för längesen . Jag har suttit som besatt och försökt analysera flera av låtarna genom åren, men jag klurar aldrig ut det . För att få svar på mina frågor så måste jag ju gå till källan men det är helt uteslutet . För många år sen hade jag kunnat försöka få ett svar, jag hade kunnat frågat helt spontant .

Gyllene Tider - Det är över nu


Backyard babies

Ruskigt fina killar !! Nåt jag funderat på är varifrån jag fått mitt hårdrocksintresse . Det är ju knappast nån i min familj som gillar detta . But I do ! Den här låten är helt underbar, bäst just nu . Enjoy !



Mina favoriter:


 
Nicke Borg & Dregen, my kind of men . ;)

What to do ?

Idag är det lördag och jag vaknade tidigt, halv nio . Vaknade av att Thomas klev upp då . Sen drog han iväg ca kvart i nio och sa att han skulle komma tillbaka snart, han är fortfarande inte tillbaka . Det är tänkt att vi ska promenera till Öb idag, jag behöver handla lite grejer . Men jag vill helst inte gå ut för jag kommer nog frysa, det är bara 4 grader ute, men solen skiner . Så det gäller att hålla ett ganska högt tempo så jag blir varm, hatar att frysa . Gör det just nu också, inget ovanligt . Jag är en riktig fryslort !

Vad ska ni hitta på idag då ?

Vilken bra dag !

Tog en härlig promenad till södertull strax före 13, härligt väder ! Synd bara att det blåste upp en massa grus och skit i ögonen så fort en vindpust kom . Besöket gick i alla fall jättebra, var där i nästan 1 h och 15 min . Kändes väldigt bra !

Nu är jag nyligen hemkommen från en fika med Alex, det blev en kladdkaka för mig på Coffeehouse by George . Kan inte låta bli den där . Men nu känner jag att det blev lite mycket, magen är helt knasig . Men jag drack i alla fall vatten till och det var ju bra !

I kväll ska jag nog träffa Thomas, vet inte vad vi ska hitta på . Jag känner mig ganska trött faktiskt, vet inte varför egentligen . Men jag babblade väl så mycket på södertull så all energi försvann ur kroppen .

Ska läsa andra bloggar nu !

Livat igår !

Kalaset hos pappa var trevligt, fyra ungar som for hit och dit . Jag var där först, åkte med pappa när han slutade jobbet . Väntade i ca 1 o en hav timme innan det kom nån, då dök farmor, Agnetha, Madde, Julian och Wilmer upp . Fast Julian höll sig utanför ett tag . Precis när dom hade hunnit klä av sig så kom Ami med Tindra och Noah . Sen var det full fart ! I alla fall på Tindra, Noah och Julian .
Fick skjuts hem av syrran strax före kl.20, åt mannagrynsgröt strax efter att jag kom hem . Ringde Thomas och babblade på . I morse när han ringde frågade han om jag var bakis, nä vadå då? sa jag . "Du babblade ju så mycket igår så man kunde ju tro att du hade druckit på kalaset . Nä, bara saft", svarade jag .

Fick ett samtal igår när jag var hos mamma och pappa innan gästerna hade kommit, tack och lov, annars hade jag inte hört nåt . Så idag har jag fått tid på Södertull kl. 13.30 . Nervöst ! Men det känns bra ändå .

Nu ska jag klä på mig och äta ett päron så småningom innan jag ska gå .

Päron över hela landet

Grattis pappa ! :)

Idag fyller pappsen år . Var ner på stan på förmiddagen och köpte present åt honom och ska gå ner på stan igen senare för att köpa en present från syrran m. familj . Hon hinner inte till just den här affären innan dom stänger för Tindra ska på dans i S-viken till efter 17 .

Har nyss ätit pannkakor, dom blev skapligt lyckade faktiskt . Så nu är det bara att fortsätta öva så dom blir perfekta ! Har även fått en idé om att baka eget bröd, kommer ihåg alla brödsorter vi bakade på mellanstadiet som var så goda . Men jag tror inte att jag har kvar dom recepten så jag måste försöka leta på nåt liknande på internet . Eller så får jag väl rota igenom mammas receptlåda hemma utifall det ligger nåt där .

Nu ska jag fortsätta ringa till pappa, hoppas han svarar snart . Tänkte åka med honom hem efter jobbet . :)


Monkey see monkey do .

Det slår aldrig fel . Nu har jag inte riktigt tänkt efter igen, nästa gång kanske man ska ljuga ihop nåt och lura ut dom åt helt fel håll eller spår . Spännande !


. Jag har fått fnatt .

Grejar och mixtrar och håller på med min blogg . Har provat en massa nu så nu låter jag det vara så här ett tag, får se hur länge det varar . :P
Ska hoppa in i duschen nu, har dragit ut på det hela dagen seg som man är . Har nyligen ätit så då gäller det att gå in och göra det fort innan jag blir fryssen . För då går det inte alls !

Aja, b8 !

Tidigt ute .

En grej som jag hade kunnat önska mig när jag fyllde år får jag önska mig i julklapp istället . Får önska mig det av Thomas isåfall, passar bäst så . ;) Gillar Annicas spermier men jag kan ju inte skaffa lika så jag vill gärna ha dessa läckra grejer . Så nu är jag ute i VÄLDIGT god tid med min önskelista inför julen, hemskt egentligen, vill ju ha sommar och sol nu och så tänker jag på vintern .

Men men, vill nån ge mig dessa ändå inom en snar framtid så är det helt okej ! :)

Salt & Peppar-kar btw .

Imorgon är det pappas dag !

Ja vi fyller år samma månad jag och pappa, han fyller 6 dagar senare än mig . Alltså den 16:e april . Så idag skulle jag behöva handla nåt till honom eller så tar jag det imorrn på dan . Problemet är ju bara att jag inte vet vad jag ska köpa, alltid lika svårt . Får fundera på det !

Musmattan jag fick av Thomas i present är hur skön som helst, synd bara att den luktar så mycket men det är ju pga att den är ny . Det var en perfekt present som jag inte ens hade tänkt på . Tur att man har en smart karl som vet vad jag behöver ! :)

Nu ska jag maila till min läkare, update . Skulle egentligen ha gjort det i måndags men glömde bort det så det får bli idag .

Det kommer mera ...

Sunny day, I love it !

Gick ner på stan strax efter 10 i morse, var på jakt efter nya allergitabletter . Tog ingen igår för dom var slut redan då, tror apoteket var stängt eftersom det var en röd dag, men är osäker . Men jag klarade mig en dag utan tablett, skönt . Köpte en ny vas på Åhlens också, har ju så ont om såna . Och den här passar till tulpaner, precis som jag vill ha . Fick nästan lite panik här i fredags när jag fyllde år eftersom jag fick så mycket blommor men knappt har nå vaser . Tack och lov så fick jag påskliljor av farmor som redan satt i en av hennes gamla vaser och den fick jag så det var ju hur bra som helst, min gulliga farmor, världens bästa ! :)

Snart ska jag gå ut på balkongen och torka bort allt pollen och smuts på mina utemöbler så jag kan sitta där ute om jag vill, har en särskild pollentrasa som jag använde förra året, hehe .
Sen strax innan kl. 16 så ska jag gå och möta Thomas utanför Kvantum, ska handla lite båda två . Då får han även sällskap på sin promenad från jobbet och hem, perfa !

 Gillar absolut inte björkar för deras elaka pollen ! :(

Mina pojkar ! :)

Words can't explain .. Ni betyder mycket mina vänner !



Helpless

Det blev en härlig långpromenad med Annica igår, synd bara att hon fick skavsår stackaren . :( Karln min sov bort hela dagen, han var ruskigt bakis . Men vad hade han väntat sig när han kom hem 8 på morgonen ?!?! Helt sjukt, jag fattar inte hur han pallar . Det är ju inte första gången precis. Jag skulle egentligen ha följt med honom ner på stan i lördags kväll för att gå på nån pub, men efter några groggar här hemma så blev jag såå trött, orkade inte gå nånstans så jag stannade hemma . Men nu i efterhand hade det nog varit bättre om jag följde med . Då hade jag kunnat hålla koll på honom och sett till att han (vi) gick hem i tid .

Så strax efter 20-tiden igår gick jag över till honom med alvedon, där var lägenheten helt nersläckt och han gick runt med ett täcke runt sig . Han blev väldigt glad för alvedon i alla fall och senare fick jag veta via sms att han kände sig lite bättre . Känns så tråkigt att det blev så som det blev igår, jag hade velat promenerat med honom också i det härliga vädret . Nu när det blev en extra lång helg tänkte jag att det skulle vara trevligt att få umgås lite mer, men så blev det ej .

Hoppas han mår bättre idag, vill inte ringa än utifall han sover ut . Sen kanske han ska träffa en kompis idag också .

Vädret är inte lika roligt idag som igår tyvärr, nu när jag är uppe i skaplig tid och redo att ge mig ut . Det är grått och 10 grader kallare och det verkar blåsa en del, suck !

Hej hopp !

Söndag och solen skiner !

Idag är det varmt, ca 17 grader ! Helt otroligt ! Tyvärr har jag inte hunnit ut än, fy på mig . Sov ända till 12 idag, usch usch jag vet . Sen hade jag en jäkla disk att ta reda på sen jag fyllde, en massa kaffekoppar och fat och skedar och glas . Men nu är det gjort . Sen var det dags för duschen och nu ska jag strax steka på potatisbullar, SEN ska jag ut !! Ska nog träffa Annica, jippi ! :) fast det blir nog vid 17-tiden och jag ska ut innan det .

Nu måste jag sätta fart, man får sån panik att komma ut för att det är så fint väder, men härligt är det !

No good for me .



Vad händer en lördagkväll som denna ?

Just another day ..

Sitter här för mig själv och dricker champagne, haha ! Låter lite knäppt kanske men man måste ju fira att man bara blir äldre och äldre . Nädå, men Thomas kommer strax över hit och vi ska dricka lite mera och sen vandra neråt stan och sätta oss på nån pub . Känner jag honom rätt så blir det väl McGills men jag skulle gärna gå nån annanstans för annars kommer han snacka med alla där och jag får väl prata med mig själv . Men efter några drinkar här hemma så är det nog inte så svårt att börja prata med sig själv .
Tragiskt, I know, but that's me, hehe . :P

Idag var jag ner på stan för att fika med Alex, hon bjöd . :) Fick även ett halsband från Guldfynd, jättegulligt av henne ! Jag måste köpa en present till henne också, vi har ju inte setts på ett tag nu och hon har ju också fyllt år .

Skål på er denna lördagskväll ! :)

Grattis till mig !

Idag blev jag lite äldre, 24 år ! Har haft lite folk här idag: Mamma, pappa, mormor, farmor, farfar, kusin Madde, syrran, Tord, Tindra och Noah . Alexander är ju tyvärr i Gbg så jag fick klara mig utan honom . :( Strax före 16-tiden så kom Tessan och hennes kille Thomas hit på lite fika, trevligt ! Annica skulle ju till Ockelbo som hon hade glömt bort så hon kunde inte komma . En annan gång darling ! Alex kunde inte heller komma för hon hade folk hemma och dom skulle äta middag . Så hon ska bjuda mig på en födelsedagsfika imorgon . Hihi !

Jag har fått ett dubbel-våffeljärn, lotter, presentkort på Ikea, en massa blommor, hushållspappershållare, musmatta och isformer . :)

Jag är nöjd med min dag och nu är det tomt här hemma, bara jag och Thomas .

Hoppas ni har en bra långfredag ! Glad Påsk !!

Oh my gosh !

Gick upp 8 i morse som sagt och åt frukost medan jag kollade på The Voice . Gick sen och borstade tänderna och sminkade mig för att sedan gå ner på stan för att möta mamma . Kom ner till busshållplatsen 9.25, fick vänta i ca tio minuter . Sen gick vi till Ams och där gick det fort som tusan, väldigt ovanligt på det stället ! :P Dom skulle stämpla papperen och skicka vidare åt oss, perfa !
Sen vandrade vi runt lite på stan, jag köpte till slut ett par neonrosa leggings, perfekt till 80-talsfesten, wihoo ! Älskar neonfärger men brukar inte klä mig i det men dom här kommer jag använda fler gånger, garanterat ! Läckra är ordet . ;)

Köpte sprutgrädde till kladdkakan och kex och rån . Blir ju så mycket choklad så jag jämnar ut det lite med vaniljrån och Mariekex .

Nu ska jag gå in och duscha, är så seg !!! Har i alla fall diskat och lagat mat men kladdkakan är inte fixad . Vet inte om jag kommer orka mig på den idag, ska ju till Thomas föräldrar vid halv sju, sju . Annars får jag fixa kladdkakan imorgon förmiddag, strax innan familj/släkt kommer .

Jag har bara regn hos mig

Jag hör några enstaka droppar som smattrar på fönstret i köket . Tack och lov klarade jag mig från regn när jag gick till affären . Jag verkar ha glömt bort att det faktiskt kan regna ibland och det är inte speciellt lockande att gå och handla när det regnar för då måste man krångla med paraply och matkassar . Jag handlade i alla fall alla ingredienser som behövs till kladdkakan, köpte även pärlsocker till Thomas . Han hade varit på Kvantum efter jobbet och stått och letat efter pärlsocker i säkert 2 minuter på stället där det faktiskt fanns . Så när jag var där vid bakgrejerna och upptäckte en jäkla massa förpackningar med pärlsocker så köpte jag en till honom och levererade direkt till hans dörr, vilken service va ? :)

Imorgon är det Ams som gäller, närvarorapporten ska få underskrift mellan 8-10, så klockan är ställd på 8.00 . Ska träffa mamma som också ska dit sen ska jag hem och diska, baka och laga mat . Ska hinna med att duscha också för på kvällen är jag och Thomas bjuden hem till hans föräldrar på påskmiddag, ser fram emot det ! Alltid lika trevligt .

Glad Påsk

Paris new BFF ! ;)

Yeah, look who it is ?

 

It's me !!!!

Annica !!

Det här är ett meddelande till dig Annica: Du måste logga in på publishme.se för vi besökare kan inte gå in på din sida, så därför kan jag inte svara på din kommentar där . Do it ! ;)
Men som du skrev, ja nu slipper jag låna andras toaletter, hehe ! Jag står här och spolar hela dagarna . :D

På fredag fyller jag som sagt år, 24 närmare bestämt . Har planer på att baka en kladdkaka imorrn så strax ska jag gå och handla alla ingredienser . Thomas ringde och pratade om att han skulle baka negerbollar, sen fick jag ett sms av mamma där det stod att hon hade bakat mockarutor och skulle rulla negerbollar, haha ! Så nu har jag berättat för Thomas att mamma redan är i gång med bakandet . Det blir mycket choklad på fredag alltså, kladdkaka, negerbollar och mockarutor, mumma ! :P

På fredag förmiddag kommer mamma, pappa och farmor hit för sen drar nog mina föräldrar ut till stugan över påsken . Jag skulle också vilja åka till Limön i helgen, men då ska det vara sol !

   

.:Magic:.



 Jag finns på Beckhams kropp om ni kollar efter . ;)


Fanns ingen tid .

Idag hade jag äntligen tänkt tvätta och jag var ganska säker på att det skulle finnas en ledig tid mellan 11-14, och det fanns det men tyvärr var grovtvättmaskin + torkrummet upptaget så jag bokade tvättid imorrn istället samma tid . Har glömt bort att boka på ett tag nu .

Idag är det kallt och grått ute, Thomas ringde mig i morse och sa att det skulle vara sånt här väder fram till min födelsedag, tråkigt ! Jag hoppas solen tittar fram på min dag, då skulle jag bli glad !

Nu ska jag gå på toa, gillar att kunna spola som vanligt igen och att kunna använda kranen, jippi ! Tillbaka till framtiden ... ;)


Dusch

Hade ställt klockan på kvart över åtta idag, en kvart tidigare än vanligt . Jag bokade nämligen bastun mellan 9-11 idag så jag skulle kunna duscha eftersom jag fortfarande inte kan göra det här hemma . Men jag hoppas på att Janne och hans jobbarkompis kommer och hjälper mig idag så jag kan spola i toaletten som vanligt, duscha och använde handfatet i badrummet . Det skulle vara helt underbart !!

Men vi har ju en jäkla fin bastu m. dusch här på området måste jag ju säga . Skulle själv vilja ha det kaklat som det är där nere, jättemysigt !

Bastu och relax i BRF

Skulle vilja gå ut i det soliga vädret nu men vet ju inte när dom har planerat att dyka upp här så jag sitter bara och väntar liksom, drygt !

Känner mig trött .

Börjar känna mig härligt slö och trött i kroppen och det får man ju på en söndag . Jag drack inte mycket alkohol igår så det är inte pga det . Drack bara 1 öl och 1 cider . Hittade en ny cider på Systemet så jag provade den kvällen till ära och den var väldigt god, persika med smak av vanilj . Smakade verkligen persika, mycket godare än Xider:s Jasmine Peach (gillade inte den) .

Nu är det hockey på här i bakgrunden, Thomas fick se det som ett tack för att han köpte mat på McDonalds åt mig när han var på stan med sin kompis Camilla . Gott var det men det kändes inte som att det mättade riktigt . :(

Melba


Kul kväll !

Det blev en riktigt lyckad kväll igår när mor och far kom hit och åt mat med mig och Thomas . Dom gillade maten också, wehoo ! Sen blev det efterrätt, gräddglass krossad choklad . Det fanns öl, vin och whisky att dricka och som tilltugg blev det jordnötsringar och godis .

Vid halv tio bestämde vi oss för att spela Wii, mamma och pappa hade bara provat lite tennis hos mig förut . Vi började med bowling och det gillade dom . Thomas vann vår lilla turnering . Sen fick dom prova på boxning och alla gjorde knockout på första försöket, vilket flyt vi hade ! :)
Vi körde lite tennis också men pappa hade lite ont i axeln så det var inte så lyckat för honom . Sen ville Thomas att jag skulle visa dansmattan och det gjorde jag men ingen annan vågade prova . Så vi stängde av spelet efter det och pratade lite innan mamma och pappa gick till bussen strax efter midnatt .

What a nice evening !

The Nintendo Wii!

Maaat

Snart kommer mammsen och pappsen ! Thomas är redan här och snart ska vi koka pasta och göra klart med curry-köttfärssen .

Har inte hunnit skriva nåt tidigare idag och jag hinner inte mycket nu heller tyvärr ! Men jag hör av mig igen när jag kan . :) Trevlig lördag allihop !

Piss & Skit

Min kran har inte blivit återställd än, kanske fixar sig imorrn . Mamma och pappa är så snälla och ska på jakt efter rätta delarna ute i Valbo imorrn . K-Rauta hade inte det som behövdes, tyvärr ! Vem vet, det kanske slutar så illa att jag måste byta hela blandaren .. suck .

Nu är mitt humör inte på topp . Nu när jag känner att jag måste tänka på mina utgifter så kommer sån här skit som måste tas tag i . Börjar få panik !

Aja, nu ska jag äta lite lysmelk och kolla på tv, sen dyker Thomas upp nån gång .

Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har !


 


Städdag .

Ja, jag dammsuger och torkar damm lite här och var idag . Med små pausar emellanåt . ;) Det är riktigt varmt ute idag, tog en promenad ner på stan och jag hade nog inte behövt ha jacka på mig för på vägen hem igen så blev jag nästan svettig, fast jag nästan kröp fram som en snigel . Jobbigt när det blir så hastiga väderomslag, från svinkallt till stekhett .

Men jag ska inte klaga, jag vill ju ha sol, men i vissa situationer blir det smått jobbigt .

Nu ska jag damma vidare igen !


What a day !

Åt mat vid 13-tiden, sen lät jag maten lägga sig ett tag innan jag skulle promenera till Bomhus . Halvvägs framme svettades jag som en gris !! Hur jobbigt som helst att ta sig upp för fängelsebacken när svetten lackade . När jag kom fram och satt mig ner kände jag hur det rann på ryggen, fy fasiken ! Mamma var inte hemma, hon kom hem ca en halvtimme efter mig .
Så hon fick ta fram en handduk till mig så jag kunde hoppa in i duschen, härligt !

På vägen hem gick jag VÄLDIGT sakta och lugnt, bara för att inte börja svettas igen efter min härliga dusch . Skulle dessutom stanna till på Kvantum för att handla lite . Promenaden från Kvantum och hem gick ännu saktare eftersom jag hade lite mer att bära på . Stannade till och med vid en busshållplats för att ta av mig en tröja för att underlätta lite mer .

Och jag klarade det !! Jag kom hem utan att svettas ! Imorgon kväll SKA jag köpa en ny blandare och sen ska den sättas på plats så jag kan sätta i gång vattnet igen, längtar ! Så då vet ni hur min fredagskväll kommer se ut . :)

April-bilden !

Så här ser månadens bild ut i min kalender:



Min älskling Alexander kör cross !

Dags att deklarera ! :)

Fick min deklaration för två dagar sen och nu ska jag deklarera, jippi ! Sen ska jag spara en del av pengarna som jag får tillbaka i sommar till Thailandsresan . Nu börjar det kännas verkligt ! :)

Har lite problem här hemma i lägenheten för tillfället eftersom min handfats-blandare i badrummet har pajat . Jag kom på att jag inte kan duscha nu eftersom jag måste ha vattnet avstängt hela tiden för annars sputar det för fullt i handfatet . Så jag har planer på att ta mig hem till mamma och pappa idag och låna deras dusch . Tar nog en promenad dit, kan ju vara skönt !

Annars hade jag väl tänkt att jag skulle kolla efter en tvättid kl. 11 men jag gav upp det försöket, känner inte alls för det . Så jag vettefan när tvätten ska bli tvättad ! :P

På lördag har jag bjudit hit mina föräldrar och Thomas på middag, blir nervös bara av att tänka på det ! Får prestationsångest känner jag, allt måste vara perfekt och städat . Så jag ska väl köra en storstädning innan lördag eftermiddag . Wish me luck !!

Uträttat mina ärenden

Efter att jag var klar med disken så satte jag i gång med riset och strax efter att det kokat klart så kom Thomas hit . Han körde in bussen på gården och som tur var så var bommen uppe så då slapp han kliva ur och fixa det själv . När det var dags för honom att åka så frågade jag om jag kunde åka med eftersom jag skulle till stan . Men han skulle ju till Polhem men den biten kan jag ju gå, så han släppte av mig efter stopplysena vid kasernbron .
Anledningen att jag ville åka med var ju mest för mina ögons skull och självklart för att träffa honom lite längre . :)

Så jag promenerade ner för söder och gick raka vägen till apoteket . Behövde inte hämta ut astmamedicin för jag märkte att jag fick ju dubbla sist jag hämtade ut så det var ju bra ! Men det blev lite annat och självklart allergitabletter, Kestine köpte jag . Får se om det blir nå bättre . Man ska ta dom i samband med frukosten så jag börjar väl med dom imorgon . Men det känns lite tråkigt att jag helst ska hålla mig inne nu, det är ju så fint väder !! Solen skiner och jag både såg och hörde fiskmåsarna för första gången i år, åh va underbart det är ! Tänker direkt på Limön, snart kommer vi !

Fiskmås, adult (Common (Mew) Gull) Larus canus

Jag hade rätt förresten ;)

Försökte kolla på kanal 5:s hemsida igår för att se hur det gått mellan Linda Rosing och Hugo men det var nå knas på sidan så den kunde inte visas, säkert var det så många som gick in för att kolla samma sak och sajten blev överbelastad eller nåt . Aja, hursomhelst .. jag hade rätt angående att det inte skulle hålla och enligt Linda hade det ju att göra med åldersskillnaden . Haha, hur pinsamt är inte allt det här ?! Det fattade ju alla från början att det här programmet var ju bara en kul grej och att det inte skulle hålla med killen hon valde i slutet .

Det hade jag kunnat berätta för Linda i början av programmet, men hon fick ju träffa en massa killar och åka på resor så det var hon väl glad för i alla fall .

Oj, vad mycket jag engagerar mig i Lindas program . Men men, nu är det slut för denna gång, vem vet, det kanske blir en uppföljare .. Den rätte för Linda 2 ! :D

Dags för disk !

Idag ska jag ta mig ner på stan med mina kliande ögon och köpa allergitabletter men först ska jag diska . Sen ska jag koka ris för Thomas kommer hit på lunchen och jag har chili con carne i kylen så jag tänkte bjuda honom på det . Hade egentligen tänkt gå ner på stan innan han kommer men jag känner att det blir så stressigt, bättre att stanna hemma och diska, så kan jag gå ner sen i lugn och ro .

Han är nämligen på Polhem igen och jobbar ensam, sanerar PCB . Stackaren ! Slitjobb, speciellt om man är ensam .
Det blåser ute som vanligt men solen skiner så det är ju bra, får nöja mig med det . Men det är jobbigt att det blåser för då blir jag ännu sämre i ögonen och allt . Hata pollen ! Björkar och gräs är värst för mig .

Nu ska jag fylla diskhon med varmt vatten så jag kan ge mig på disken .

RSS 2.0