Äntligen fredag !!

Ja då var det fredag igen .. ska bli skönt att vila upp sig i helgen . Hoppas jag inte blir mer dålig i min förkylning bara . Känner mig ganska hängig, på gränsen till feber, och hostar ganska mycket. Inte nå skoj alls !

Så i kväll blir det bara en lugn kväll framför tv:n, kroppen orkar inget mer.

Drömde en ganska skum men rolig dröm i natt .. Enne var med . Och han är ju alltid rolig ! saknar den gamla goda tiden med "ostbåge i ögat" m.m. Synd bara att den tiden är förbi och aldrig kommer tillbaka .

Idag åt jag lite nyttigare mat i alla fall om man jämför med resten av veckan som varit . Det blev en ost o skinksallad, jättegod ! På Depå i Hofors, tredje besöket på en vecka . :)
Ska tillbaka till Hofors på måndag igen, jag o Monica. Blir antagligen klar då .

Hade faktiskt varit gott med en cider ute i kväll men jag orkar inte, får väl ta en här hemma istället kanske . För imorgon är det IKEA som gäller ! SHOPPA !
Och då är det första mars dessutom, härligt vad tiden rusar iväg mot vår o sommar ! Hoppas det händer nåt roligt och speciellt i sommar, förutom att jag ska jobba på Leaf .

Nä, nu ska jag kolla mailen, bara skräp verkar det som !

Trevlig helg !!!

Nu är jag här !

Ja, då har man skaffat sig en blogg till slut . Du fick som du ville Ante up !

Idag har jag jobbat, är i Hofors och sanerar hos ett äldre par . Deras altan började brinna men ingen vet varför. Men det ligger inget brott bakom för polisen har lagt ner undersökningen . Vi blir kanske klar där imorgon. Sen får vi se om det blir nåt nytt ställe eller hur det blir .

Det har ju brunnit på Maggans salonger också, där är några tjejer från jobbet och sanerar . Dom är inne och sanerar på min gamla APU-plats också, Söders Zoo . Där hade jag velat vara också, så hade jag fått träffa alla igen.

Imorgon är det fredag !! Gud så härligt ! Och på lördag ska jag ut till IKEA med mammsen o pappsen, ska kanske köpa vitrinskåpet och garderoben . Måste köpa nåt av dom i alla fall !

Igår loggade jag in på min lunar som inte händer ofta, fick lust att läsa mina gamla dagboksinlägg .. men det blev ganska jobbigt. Så mycket som jag glömt bort och så mycket jag känner att jag saknar.
Tänk om man kunde spola tillbaka tiden ....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0