You're taking over me ..

Då är påsken snart slut ! Och ledigheten ..
Fick jobba över i torsdags på InterSport, byggstäda . Slipdamm i hela affären . Jobbade på fredagen också så påskhelgen blev lite kortare än vad den egentligen skulle ha varit .
Men det känns som att jag har varit ledig länge ändå .

I lördags var jag hem till mamma o pappa på påskmiddag . Syrran med familj var också där . Åkte dit med 11.20 bussen ock kom inte hem förrän 22.30 . Det blev en heldag och kväll i Bomhus . Fick träffa alla mina 3 gobitar, Alexander, Tindra och Noah . Världens finaste !

Idag tog jag ett stort steg, tack vare en händelse på Kvantum . Fick äntligen iväg ett mail till någon som kanske kan hjälpa mig . Kändes jätteskönt ! Äntligen på väg i rätt riktning !
Jag hoppas det kommer funka, för jag pallar inte nå mer .

Imorrn blir det Storvik om det inte blivit några ändringar . Jag o Monica ska på ännu en pannpuff . Hos en barnfamilj denna gång . Äntligen får man komma hem till en yngre generation ! Det brukar alltid vara hos äldre som inte har fått städat på hundra år, i ett gammalt sunkigt hus . Förlåt men jag är less på det !

Catch me as I fall ...

Orka bry sig ?!

Är lite less på vissa saker, känner bara att jag inte orkar anstränga mig mer . Det får gå som det går .

Känns som att jag bara jobbar hela tiden och att jag inte orkar nåt annat, det rullar på som vanligt . Jag o Monica är i Bomhus nu och sanerar . Det är ett äldre par som har haft en pannpuff hemma, eldat för hårt, men jag har inte hittat nå sot än faktiskt .

Började tänka på gamla minnen när jag kom hem från jobbet . Vi har faktiskt haft det jäkligt roligt tillsammans, synd bara att vi numera knappt kan se på varann . Det känns som att blod inte är tjockare än vatten längre . Tänkte på hur roligt vi hade i bastun med all dricka vi snodde . Allt vi har gjort ute på Limön, många hyss som vi inte ens ska tala om, haha ! Tänk om våra föräldrar hade vetat ...
Har många roliga minnen från telefonkiosken, pizzahouse E-type m.m.

Det var tider det .

Undra vad man ska hitta på i helgen då ? Ska man kanske gå ut på fredag ? Var ju ett tag sen nu faktiskt, tror jag behöver vila lite från krogen så jag får tillbaka lusten att gå ut .
Ska ta och höra med flickan min om hon har lust att gå ut !

Grey's Anatomy i kväll ! Hoppas jag kan hålla mig vaken . Gick och la mig tio över nio igår, jobbigt att vara så trött !

Mys, barnprogram & skratt !

Igår var jag hem till min lilla pulla, Europe . Skulle ha lite myskväll, men det blev mer snuskkväll, haha ! Båda var lite het på gröten .

Vi kollade på lite barnprogram, det gillar vi, speciellt sjuka barnprogram . Igår var nog favoriten fåret Shaun, vi fick några garv där . Sen blev det Melodifestivalen resten av kvällen . Kul att Carola blev utslagen, haha ! Det var nog det bästa med programmet . Efter Andra Chansen var vi båda så trött så jag åkte hem . Men jag hade en trevlig kväll med min sköna !

I fredags eftermiddag kom mosters lilla gobit Tindra hem till mig . Vi skulle ha fredagsmys och hon skulle sova över . Det blev mycket godisätande och barnprogram ! Så den här helgen har det blivit mycket barnprogram för mig . Igår på förmiddagen tog jag o Tindra bussen ner på stan en stund . Kollade på lite barnböcker, kläder och smycken . Sen var det dags att åka tillbaka hem till mig för då var Tord på väg för att hämta Tindra . Med sig i bilen hade han Alexander och Noah, Noah sov som en stock . Jag och Alexander bestämde att nästa gång var det hans tur att sova över hos mig .

Nu har jag precis diskat och dammsugit så snart är det dags för mat tror jag. Sen ska jag duscha och efter det blir det en tur till Kvantum . Fick ett middagstips av Annica igår så jag tänkte göra det till matlådan till jobbet imorrn .

Helgen går alldeles för fort !!!!

Ord sårar ...

Visst, det verkar som om att jag har gått vidare men jag har inte glömt och jag tror inte att jag kan förlåta .
Jag kommer alltid ha dom där orden i mina tankar. Så jag får väl bara tacka för det då !

Idag blev vi klar i Hofors, vi kastade dom sista sakerna från altanen och jag fick kasta ned en massa ved från altanen vilket påminde mig om kubb, så nu har jag övat inför sommaren !  Sen försökte vi sopa ihop all aska o småskräp, sen rullade jag ihop heltäckningsmattan och sen var vi klar .
Kändes skönt faktiskt men ändå lite konstigt att vi inte skulle tillbaka till Hofors och till det äldre paret nå mer .

Imorrn ska vi skriva kastlistor inne på firman från en brand i S-viken . Sen blir det kanske brandskadan på Max, Bomhus eller Sandvik . Antar att Bomhus får vänta lite, Sandvik och Max är det nog mer bråttom med. Jo det brann ju faktiskt igår på Max på söder tror jag det var . Nu brinner det överallt, bra för oss som får jobb men tråkigt för dom det brinner hos.

I kväll är det Gossip Girl, måste se ! Och Carolina Gynning, rolig hon .

Oceans of emotions, bringing me down ...

RSS 2.0