Varför just nu ?!

Fick ett samtal av min kära nyss . Jag trodde han skulle säga att han skulle komma över snart, men nej då ! Han har fått en jour-utryckning . Han ska till Nordost och ta reda på några "visitkort" som en uteliggare lämnat i trapphuset . Fy fan ! Han har säkert både kissat och bajsat . Thomas skulle åka dit och kolla hur mycket det var, kan ju behövas förstärkning .

Fy vad äckligt ! Är glad att jag inte är kvar på Ocab . NO MORE BAJS !!

HELG !!

Äntligen är det helg, känns skönt . Har avslutat min arbetsvecka med ett 11 timmars pass . Har kört Brio frukt idag, blev väldigt förvånad när jag kom i morse och såg att det var det . Trodde vi skulle fortsätta köra Zoo, men det var tydligen slut på det, bra planering kallas det .

I kväll ska jag och Thomas börja skruva isär min dubbelsäng, som sen ska fraktas hem till honom . Jag har inte alla verktyg som krävs så det kanske vi kan låna på Ocab när vi ska dit och låna buss .

Fick höra på jobbet idag att bl.a. jag, har fått beröm . Dom har tydligen pratat om det på morgonmötena, men berömmet kommer aldrig fram till personerna det gäller . Dåligt tycker jag ! Vilken tur att Roffe skvallrade för mig .

Nu är jag hungrig men orkar inte göra nå mat . Skulle vilja köpa nåt färdigt, men jag har börjat tröttna på pizza och kebab . Blev väldigt sugen på tacos nyss men orkar inte gå och handla och göra i ordning det . Suck vad slö jag är ! ;-)

 Min säng och jag

Din blick .

Träffade på dig på stan idag . Jag hejade bara och gick vidare . Du gav mig den där blicken som du alltid gör när vi ses . Jag blir galen på det, vet du det ?! Alla minnen och känslor kommer upp till ytan . Hur sjutton ska jag kunna glömma dig ?! Det jobbiga med det hela är ju att jag vet att det kunde ha blivit vi, i alla fall för en natt . Och det var mer än vad jag nånsin hade kunnat drömma om .
Men nu är det försent, fast jag inte riktigt vill tro det . Men jag vet att jag älskar min Thomas och att jag vill vara med honom och skaffa barn med honom så det är bara att trycka undan det förflutna, hur svårt det än är .

2002 - Sista sommaren som det var du & jag . När vi umgicks och hade kul utan problem som uppstod sen .


Idag har det flytit på bra !

Det har varit lugnt på jobbet idag förutom när jag missade att påsfilmen var slut, drygt att trä om hel vägen . Hade lite problem med att få ner kragen men jag löste det . Sen krånglade svetsen i ryggen men det fixade jag också . Jag hade hunnit ringa efter Kusen så när han kom var det bara att vända . I did it myself !! :-)

Ska hoppa in i duschen nu för att sen gå ner på stan och lämna tillbaka filmerna och handla lite .

My thoughts are hunting me .. all day long . ♥

Sista sommarkvällen .

Jo så var det dags för den sista onsdags sommarkvällen . Kommer inte ihåg vilken artist det är som uppträder men jag kommer inte gå ner i alla fall . Kände för det lite tidigare men nu har jag gett upp dom planerna, har så grymt ont under fötterna .
Var ner på stan och träffade Carro och när jag kom hem igen så hade jag ont . Det blir ju lätt så när man står och går hela dagarna på jobbet .  Det blev lite kaos ett tag på morgonen när det började rasa Zoo-påsar från skyn, jäkla lim som aldrig limmar ! Men nu är det fixat .

Är väldigt trött just nu men jag får inte somna, man kanske ska spela lite Donkey Kong, mitt senaste Wii-spel . Jag kan lova dig att man inte somnar då, man viftar som en galning med kontrollerna .


Hottest Party .

Ska dansa lite snart tänkte jag . Var längesen nu som man tog fram dansmattan och satt i gång Wii-spelet . Har bestämt mig för att det ska bli min träning så jag hoppas det håller i sig .
Det är ju en aning negativt att jobba på en godisfabrik där det finns en shop som säljer billigt godis . Min garderob i hallen är full med kassar innehållandes godis i många färger och former . Farliga grejer, speciellt för en godisråtta som mig . ;-)

Sen ska jag göra i ordning lax till morgondagen, mums ! Har helt tappat idéer till mat, vet knappt vad jag brukar äta . Tur att jag kom på att jag hade lax i frysen .

Wild Atlantic Salmon fishing with Fishing Scotland

Min maskin behöver hjälp från Skåne .

Ja idag blev det inte mycket gjort på Brio-packen . Jag började med att ställa in överallt, redo för uppstart . När jag sen skulle sätta i gång Boschen som svetsar påsarna så strejkade backarna . Ingen visste vad som var fel så jag kunde inte köra idag . Jag fick sitta och sprätta Läkerol Dark-askar från ca 8.20 till 13.45 . Lite trött i ryggen och kroppen man blev . Allmänt seg . Men det är ett ganska lugnt och skönt jobb ändå att bara sprätta . Jag hade ju radion som sällskap .

Jag och Thomas bestämde träff utanför K-Rauta efter hans jobb . Vi skulle kolla på underskåp till hans (snart vårt) badrum . Han har ju ingen förvaring därinne förutom ett spegelskåp . Och det räcker ju verkligen inte ! Synd bara att hans badrum är så litet .

Har haft lite svårt att släppa tankarna på personen som ville bjuda ut mig på mat . Det känns bara jobbigt nu tycker jag . Vilken tur att han har semester nu så man slipper se han på jobbet . Dessutom jobbade ju han ett annat skift än mig så vi har inte setts lika mycket som förra sommaren . Då ringde jag jämt honom när jag behövde hjälp .
Aja, nu är det som det är .

T har bytt till sig jouren denna vecka . Så när den här veckan är slut har han haft den 2 veckor i rad . Jag hoppas han får sin semester sen så vi kan åka på vår kryssning som ligger och väntar .


Untouched .

Det blev en filmkväll igår och det behövdes för att rensa bort alla tankar och ha något annat att göra . Vi hyrde 3 filmer: Bolt, Bedtime Stories och The Bank Job . Vi började med Bolt, sen blev det bedtime Stories och då började jag bli trött . Missade det mesta pga att jag låg och sov mot Thomas . Vaknade till när den var slut . När The Bank Job sattes i gång så piggnade jag till när jag fick höra vad som hände i början, hahaha ! Somnade dock när det var 20 min. kvar av filmen så idag har jag sett klart 2 av filmerna .

Pratade i sömnen i natt igen, gör det jämt när Thomas sover här . Det roliga är att nu för tiden så brukar jag märka att jag pratar så då tittar jag upp och säger till Thomas: "Nu pratade jag igen!" Sen upprepar jag vad jag sa medan jag kommer ihåg det . Han brukar bara höra att jag mumlar . :-)





Lusten är borta .

Känner inte för att göra nånting just nu . Vädret suger och saker och ting går inte så fort som jag vill . Fick ett samtal från Alex nyss och jag borde passa på att gå ut i kväll med dom för att släppa tankarna på annat . Men jag vet ju hur det slutar !

Ska tvätta håret nu och sen ska jag vandra till Ica och handla . Hade det varit trevligare väder hade jag nog åkt ut till Limön för Tindra och Noah ska ut till mamma och pappa och sova kvar till imorrn . Skulle varit mysigt att umgås med dom .

Kom precis på att det nog inte är nån bra idé att gå ut i kväll . Pallar inte att träffa på en viss person .




Ursäkta videon, men det var den bästa versionen av låten . :-)

Why should I care ?

Jag känner för att ge upp . Jag har försökt så många gånger men jag får inget tillbaka . Så nu struntar jag i allt för stunden .
Har ätit dåligt idag och huvudvärken har tagit över mitt huvud . Orkar inte med nåt nu .

Ta bort denna dag !

Time to move .

Ja i helgen ska jag väl flytta över en hel del, så på söndag hoppas jag att jag bor hos min älskling . Längtar mer än nånsin nu .

Är ju ledig imorrn så då ska jag försöka packa en del . Måste hämta nyckel i kväll tror jag så jag kan gå över med lite grejer . Nu måste jag ju ha nyckel, har ju haft det tidigare men då har det gått åt helvete så vi har varit lite skrockfulla med det där på sista tiden .

Nu ska jag käka nudlar innan det är dags att jobba sista skiftet innan helgen .

Allergin lurar än .

Har mer eller mindre slutat med allergitabletterna men det känns som att allt kommer tillbaka nu . Har nyst en del och känner mig snorig . Jag fattar inte att jag fortfarande känner av pollen, det brukar ju gå över i slutet av juni, början av juli . Är så himla trött också, helt slut efter jobbet på kvällarna . Man kanske skulle göra som Ebba och sova fram till man ska jobba . Fast det funkar ju inte för mig, vill ju hinna med lite saker innan jobbet .

Ska strax fixa mat . Tycker det är ännu svårare med mat nu eftersom det ska vara lättuggat och snabbt att äta . Min mage kommer inte må bra efter resterande fyra veckor på jobbet, stressmage . Känns inte nå roligt alls längre .

Hoppas natten gick bra för Malin, första gången ensam . Jag vet hur det känns .

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar .

Don't worry, be happy !

Kändes lite deprimerande igår på jobbet . Helt öde på folk känns det som, jag har ingen avbytare och får därför stressa i mig maten . Ändå tyckte jag att skiftet gick skapligt fort . Så idag försöker jag ändra uppfattning, det funkar ju skapligt ändå . Förutom det här med rasterna då .
Det känns precis som när jag jobbade natt förra året, fast då kunde jag ju stänga av då och då för rast . Nu har vi så mycket protokoll m.m. så det funkar inte .

Det som gör att det känns tungt är att det nog kommer vara så här i fyra veckor, resten av min jobbperiod . Ta mig tillbaka till första perioden ! :-)


Strax jobbdags !

Tråkigt väder idag . Jag åkte ner på stan i förmiddags och köpte stövlar, behövs verkligen . Så nu har jag ett par hemma och ett par i stugan, perfekt !

Känns lite tråkigt att gå till jobbet idag när alla man jobbade med första perioden har gått på semester . Men så är det ju varje år . Känns som att jag gillar första period-folket mest .

Ska bre på några mackor nu som jag ska ha med mig till jobbet, maten är fixad .

Min stackars älskling började jobba idag efter 2 veckors semester, han är grymt less och jag förstår honom verkligen . Men vi fick ju lite gjort i helgen i alla fall .

Blev hemma idag .

Vet inte vad det var för fel på min mage i natt, för vid halv tre var jag tvungen att gå på toa och spy . Det hände bara en gång tack och lov och jag har inte känt av nå mer idag . Men jag blev hemma från jobbet tyvärr . Jag trivs ju så bra så jag längtar efter att gå dit så det var trist att missa en dag .

Men imorgon är jag tillbaka ! Om det inte händer nåt i natt då, men det tror jag inte .

Vaknade av ett sms idag förresten, blev väldigt chockad ! Det var från en som ville bjuda mig på en bit mat, men jag är ju upptagen så jag tackade nej . Men det var ett trevligt sätt att vakna på, att veta att det är en person som vill träffa mig .

Bye bye .

Sommarkväll .

Det ser ut att bli en fin kväll och jag ska nog ner på stan med karln för att kolla på Markoolio .

Fick precis veta av Thomas att Markoolio har ställt in !!!!

Maniac .

Om jag skulle vara galen lämnar han mig, men jag förklarade att jag är galet kär . Så det är lugnt . :-)

---

Jag körde sista Kick:en (Käck) idag, nu flyttar produktionen till Italien, suck . Allt försvinner från fabriken känns det som . Vi hade en diskussion förra veckan om alla sorter som fanns av AKO förr . Min stora fråga var ju hur dom kunde sluta tillverka AKO Grädd ?! Godare kola får man leta efter . Fick en del knepiga svar, ingen fattar egentligen varför .

Fick börja storstäda efter mjölkprodukter idag, första gången . Bra att få testa det nån gång så man vet hur det går till . Halva skiftet höll jag på och sen lämnade jag över resten av städningen och artikelbytet till Johan som jobbar eftermiddag .

---

Imorgon ska jag hämta mitt nya ID-kort hos Polisen, spännande, ha ! Sen ska jag handla lite mer presenter till Alexander som fyller på lördag . Min lilla älskling♥ som är i Gbg .

. .

♥ Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey,
stay with me

---

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early
in the morning
I'll get up with you

If you have a craving
I'll get it for you

If you wanna take a ride
all by yourself
I'll be waiting for you

---

When you're feeling fired up
I'll fire with you

If you had to lie a little
I'll let it be true

When you get low I'll,
get lower than you

When you've had enough I've had it
much more than you knew

---

Stay with me honey ♥

Lördag känns som söndag, suck !

Jag går hela tiden runt och tänker att det är söndag idag, jobbigt ! Tack och lov är det bara lördag ! Det beror nog på att jag var ledig igår . Spenderade många timmar ute i Valbo med T, träffade Mari med halva familjen . Jack som blir 1 år imorrn, gud så söt han är ! Var så längesen jag såg honom .

Är så himla trött och seg idag, vill bara gå och dra nåt gammalt över mig .

Var ner på stan en väldigt kort stund, helt onödigt faktiskt . Såg Jenny för första gången på vääldigt länge . Hon såg pigg ut . Tänk vad jag har varit avundsjuk på den tjejen ! Nu tycker jag på nåt sätt nästan synd om henne . Jag tycker faktiskt att dom passade ihop, men den tiden är förbi . Men hon är nog inte ledsen över det längre så det är nog inte så synd om henne . Konstigt hur man kan ändra uppfattning om saker och ting !

Men det är väl en bra grej ?


It's been a while .



Sista eftermiddagen idag sen är det helg för mig . Ledig imorgon och då ska jag ÄNTLIGEN tvätta . Ska städa också för min lägenhet behöver en makeover .

Jag blir hemma idag tills jag börjar jobba, vill inte ens försöka ta mig ut . Jag sparar det försöket till när jag ska gå till jobbet . Det blåser rejält och spöregnar, inte nå roligt alls !

Jag tänker på dig Alex, förstår att allt känns för jävligt ! ♥

Godisleverantör !

Snart ska jag ut till Limön över dan för att lämna godis till mamma, pappa och min faster . Handlade för sista gången på Leaf-shoppen i torsdags, nu är det stängt resten av min tid där . Hon vill väl också ha semester antar jag . :)

Det är fisketävling idag i båtviken så jag blir där i år fast jag inte tänkt det . Men jag ville ju lämna godiset medan det är färskt . Min faster ska ju få bilar i en brun papperspåse, lösvikt . Den börjar bli helt flottig nu så jag vill att hon ska ha den innan dom börjar stelna .

Ska åka med Limöbåten för första gången i år, åker ju aldrig med den eftersom pappa alltid hämtar mig . Men jag har ju så nära till den så jag kan lika gärna ta den .

 olagligt. Limöbåten har den här sommaren körts olagligt. En kapten på båten saknar behörighet för passagerarfartyg av den storleken.

Himlen ser dock bättre ut än på den här bilden från förra året .


Partyhumöret tittar fram .

Lyssnar på en massa härliga partylåtar just nu och jag blir så sugen på att festa . Kanske ska höra med Alex om utgång imorrn ändå ? Hon vill ju så gärna ut . Det var mer än en månad sen som jag var ut så en gång skadar ju inte . Så länge jag kör på "varannan vatten"-racet så är det lugnt . Jag tror jag skulle behöva en partykväll .

Gammal goding som jag bjuder på, 90-talet, helt underbart musikdecennium:

Love is my drug .

I just love it ! Helt underbar version med Amanda, dom sjunger så fint tillsammans . I'm obsessed, this is my drug .


Juli-bilden .

Nu var jag ganska duktig att komma ihåg att lägga ut juli-bilden från min kalender . Denna månad är det min äldsta systerson som är på bilden och juli är hans månad, han fyller år då . :-) Det gör även min yngsta systerson också . Han fyller på söndag .

Så här kommer bilden, från en varm sommardag förra året på Eggegrund:

 Moster älskar dig Alexander !

Äntligen !

Jag lyssnade ofta på den här låten på Youtube förra året men sen glömde jag bort namnet helt och har inte kommit på det förrän nu när jag kom att tänka på en annan låt av G-spott . Då dök den upp ! Nu har jag den i min spellista så nu kommer jag inte glömma bort den . ;-)


Jag vill inte somna !!

Så har jag lyckats igen . Jag somnade i soffan sittandes vid 16-tiden . När jag vaknade till vid halv fem så hade jag ett missat samtal och ett sms från Thomas . Jag fattar inte varför jag inte vaknar när mobilen är alldeles bredvid mig med ljudet på ?! Jag blir knäpp ...
Jag försöker att låta bli att somna men ibland är kraften för stor . Jag hatar att somna på eftermiddagen för när jag vaknar blir jag nästan illamående och mår allmänt konstigt .

Men nu är jag uppe och rör mig i alla fall, lagar mat till jobbet imorrn . Har även duschat bort all svett och sursockring . ;-)
Det är jättehärligt att vara alldeles klibbig av socker och svett över hela kroppen, speciellt i armvecken . Haha! Det är helt galet .

Nu kommer det lukta curry i hela lägenheten igen, det är fortfarande lite lukt kvar sen sist .

Olycka på jobbet !

Idag hade jag mycket energi och kände mig positiv även fast vi packade sursockrade bilar . Jag körde på som bara den, men när jag hade min sista rast så kom Pelle och Laila in i fika rummet . Laila hade slagit i huvudet när hon jobbade vid burken och tuppat av, hon blödde tydligen lite också . Pelle hjälpte henne ut ur fabriken och dom fick skjuts till sjukhuset av Marika, jag hoppas allt gick bra ! Själv kände jag mig lite illa till mods när jag tänkte på henne och min energi lugnades ner .

Handlade en massa godis på shoppen igen, måste ju passa på eftersom dom har öppet sista gången imorrn innan semestern . Sen gick jag hem med alla grejer och duschade och fixade innan jag skulle träffa Alex för en fika på stan . Vi vandrade runt lite, på jakt efter priser på en mobil . Till slut började mina fötter strejka så jag var tvungen att gå hem . Så nu sitter jag här med mina ömma och svällda fötter, sånt är livet !

[T ♥ T]

RSS 2.0