Det värker i magen .

Hemma igen efter en tripp på stan . Vi åt mat på China på söder, inte nå god mat måste jag ju säga . Jordnötssåsen var inte jordnötssås utan nån äcklig sörja .

Ingen bra kväll, surt lite här och var .

 Här är hans peruk, snygg va ?

Surprise !

Fick ett samtal av min kära, han har bestämt hur vi ska spendera kvällen . Vi ska nänligen ut och äta ! Surprise, surprise ! Ska bli kul, vädret är ju toppen .

Nu börjar det hända grejer i magområdet tror jag, lite värk som är på väg ? Inte i kväll tack ! Kan jag inte få njuta av resten av dagen och slippa tänka på tjejgrejer ?! Suck .

Vad ska ni hitta på i helgen då ? Sola, bada och äta glass ? :)

 Kvällens outfit .

Helgen är här med alla besvär .

Nja, riktigt så är det inte, ska ju på en härlig fest imorgon och det ser jag fram emot . Har inte festat på evigheter, mer en månad i alla fall . Men ett besvär får jag stå ut med i helgen och det är ju så klart att det är "that time of the month" . Kommer väl lagom till imorrn, flödande .

Idag har jag hämtat dricka i mitt "spritträd", inte sockerdricksträd som Pippi har . Sen handlade jag San Fransisco-mix på stan, glömde köpa juice så det fixar jag senare . Jag och Thomas ska ner på stan efter att han har kommit hem från jobbet, så då får jag försöka komma ihåg juicen . Han ska handla dom sista grejerna till sin klädsel som han ska ha på lördag, min 80-tals rockare . Fy fasiken vilken ful peruk han kommer ha, haha ! Värsta hockeyfrillan .

Jag vill klä på mig allt nu ! Vill se hur det blir, men jag ska hålla mig till imorrn . Den som väntar på nåt gott ....

Valge Viin 40% 10x50cl PET

80-tals party .

På lördag har Mia 25-årsfest, tema 80-tal . Ser verkligen fram emot det och jag har min outfit klar: neonrosa leggings, lång lila t-shirt med tryck, rosa linne att ha under, benvärmare och leopardskor . Var ner på stan på förmiddagen och köpte skorna till mig, present till Mia och en peruk till Thomas . Ska bli kul att se slutresultatet på oss, haha !


 Mina fina leopardskor !

Annso kommer hit vid 16-tiden på lördag för att ta nån drink innan vi åker till festen, wehoo ! Bra att det ska bli fint väder så stämningen blir på topp . ♥ 

JAAAA!!!!

Fick brev från Leaf idag, schema och sånt . Men snacka om att dom hade klantat till det, jag fattade inget av det ! För det första så var det ju adresserat till mig men brevet börjar med "Hej Emil!" . Och det var bara början . Det står att jag kommer att arbeta på avd 72 Pås-pack skift 2 2-skift . Så då undrade jag .. är det mig eller Emil hon menar ?
När hon sedan skrev vilken min första arbetsdag är så är tiden överstruken med tippex och ny tid är 21.48 . Det är ju nattskift ! Jag ska ju inte jobba natt . Eller är det Emil som inte ska jobba natt och jag ska ? Blev mer och mer förvirrad .

Så jag ringde upp Eva, hon hade lunch till 12.50 så jag ringde igen då . När jag pratade med henne letade hon upp papper m.m. för att gå till botten med det hela . Allt slutade med att det ÄR jag som ska jobba 2-skift på pås-packen, men att jag börjar min första arbetsdag kl. 6.00 . Thank God att jag slapp 3-skift i år, men det tråkiga är ju att man tjänar mindre på 2-skift . Men tillräckligt mycket ändå tycker jag .

JAG ÄR SÅÅ GLAD NU !


Deportees



Snart ska jag gå och möta upp älsklingen, vi ska handla lite . Alldeles nyligen vräkte regnet ner utanför och jag kände inte alls för att gå iväg men det var en kort skur tack och lov .

Fixar en playlist .

Dags att diska här hemma, ska fixa ihop en playlist på Youtube så jag kan sätta i gång .

Vaknade och hade grymt ont i halsen, har ont fortfarande men jag hoppas det blir bättre snart . Det är ju fest på lördag så jag har inte tid att bli sjuk !

Ännu ett möte .

Jag har varit hos Sigrid idag, kl.11 närmare bestämt . Det blir kortare och kortare samtal för varje gång, idag tog det 20 minuter bara . Känns ju lite tråkigt att betala 100:- för att prata så kort tid . Men den här gången kom jag ihåg att betala i alla fall, kom tidigt så jag betalade innan medan jag kom ihåg det .

Har nyligen ätit pastasallad, köpte en påse med skärgårdssallad på Ica igår och fetaost . Kokade pasta och blandade ihop det med rökt skinka . Det blev jättegott ! Blir lika imorgon .
Nu ska jag betala räkningar och gå på banken !

Look who's back !!

Yes, It's true, I'm back in town !
Jag har haft det helt underbart i stugan sen i onsdags när jag åkte dit . Vädret har ju inte varit helt på topp men jag har haft det bra ändå . I fredags kom Noah ut till oss och sov kvar till lördagen . Han fick sova med mig i gammelstugan, vi hade det så mysigt, gobiten min ! Han var helt underbar hela tiden han var ute med oss, skönt med en lugn Noah . På lördagen hade vi städdag i Badviken, så rent och fint det blev ! Bara så ni vet så är det vi ö-bor som städar och inte Gävle Kommun, som dom påstår . Dom gör inte ett skit ! Det är vi som fixar stranden till sommargästerna .

Om ett tag ska jag gå och träffa min kära på väg hem från jobbet . ♥ Så härligt väder nu, ca 24 grader hos mig . Har avnjutit en glass idag på väg hem från stan . Underbart och gott med sol och glass !

Nu drar jag !

Ni får klara er utan mig resten av veckan för jag flyr stan nu . Tyvärr berättade min karl att det tydligen ska bli dåligt väder i helgen så vi får se hur länge jag stannar . Jag får väl sitta och uggla i stugan då om det regnar .

Har haft min gobit Noah här idag, vi har lekt i den lilla lekparken på min framsida, en rutschkana och en "gunghäst" (liknande) . På fredag kommer han också ut till Limön och blir kvar över natten . Mysigt !

Men nu har jag inte tid mer, ska ta bussen till stan och gå på apoteket innan jag tar bussen vidare till Engesvik och blir hämtad med båt .

Ha en bra helg får jag väl säga då !

Going to the foodstore .

Idag har det varit en hopplös dag hittills, jag har hållit mig inne hela dagen . Blir knäpp på mig själv, men anledningen är ju att det är så tråkigt ute, grått och blåsigt och molnigt . MEN NU, ska jag gå till affären och handla lite . Passar på att göra det idag för imorrn kommer gobiten Noah till mig, ska passa honom medan syrran uträttar ett ärende .
Det var ett tag sen jag träffade honom så det ska bli skoj !

Nu måste jag gå !

Blir galen !

Jag är så trött på detta snorande och nysande ! Kan det inte vara över snart ?! Nästan varje morgon när jag vaknar så är jag täppt i ena näsborren och när jag kliver upp så börjar det rinna, så jag springer här fram och tillbaka till badrummet och stoppar upp papperstussar i näsan . Jag vill ju helst inte ta nässpray heller, för det här handlar ju om allergi men om jag är riktigt täppt innan jag ska sova och det är jobbigt så brukar jag ta mig några sprut . Ibland behöver man ett sprut för att kunna somna . För killar är det tvärtom, dom sprutar och somnar .

Igår kom Thomas över och han hade med sig en massa grejer för vi skulle fixa mat tillsammans . Han fixade korvstroganoff så hade jag koll på riset ( vilket inte alls gick så bra som det brukar. ) Men det blev så himla gott när det var klart, han är en mästare på mat . Så på det sättet så kan jag skatta mig lycklig som har han, haha ! Han hade även med sig efterrätt, vilken lyxig måndag !

  

Så fel man hade .

Vädret blir bara sämre, det småregnar och är allmänt grått och tråkigt . Och inte blev det nån träff med Annica heller, hon skulle promenera vid 12-tiden och sen hem och äta . Hon tänkte att vi kunde ses på eftermiddagen men jag hade tänkt möta Thomas vid 16-tiden och handla lite för att laga mat tillsammans . Men nu tror jag inte ens att jag vill gå och möta honom pga vädret . Själv hann jag iväg till affären innan vädret svek mig, thank God .

Så nu sitter jag här, instängd i min lägenhet och är lite småfryssen . Väntar på att "the Tyra show" ska börja, vi får se om det är nåt intressant ämne idag .

Fortsätter vädret i samma tecken i några dagar till så vill jag nog inte fly stan, jag vill ha sol för att kunna njuta !



En ny vecka .

Idag verkar det bli skapligt varmt och lite sol . Lite molnigt är det men det kanske spricker upp senare, vi hoppas på det . Jag ska träffa Annica idag, vi ska fika eller ta en picknick nånstans i det fria, ska bli mysigt . Hon brukar ju kliva upp senare än mig så jag hoppas jag hinner iväg till affären innan hon hör av sig, men det löser sig nog . Jag öppnade en tonfiskburk igår och kokade ris + att jag hade lite Kina-mix kvar, så det vore ju perfekt att ha med sig lite sånt idag om vi ska ha picknick . Så jag måste isåfall köpa Kina-mix eftersom det tog slut .

Sen har jag vissa planer på att fly staden senare i veckan, det skulle vara skönt . Vi får se vart jag hamnar . Jag måste passa på nu innan jag börjar jobba, för jag vet ju inte alls vad jag får för schema och skift . Men jag längtar och jag kommer bli glad för vad som helst, är tacksam för jobb på mitt favoritställe .

Dags att göra sig klar för att gå utanför dörren .


Ännu en favorit .

Den här låten kan bli en riktig partylåt tror jag, Albanien: Kejsi Tola - Carry me in your dreams, lyssna och njut !



Gillar även den här:

 

Norge firar dubbelt .

Storvinnare i ESC och nationaldag idag, idag har dom två stora anledningar att fira . Undrar hur det ser ut där idag, hade varit kul att vara i Oslo .
Tycker ni att rätt låt vann ? Om inte, vilken låt skulle ha vunnit ?

Vaknade 9.05 idag och gick på toa, sen somnade jag om igen och vaknade när Thomas klev upp, 11.30 !! Jag får nästan panik när jag sover så länge, hela dagen försvinner så snabbt om man sover så länge . Jag skulle ha hållit mig uppe efter toabesöket, då hade jag hunnit duscha och gjort mig klar så jag hade kunnat följa med Thomas till gamla stan och hälsat på hans mamma som säljer saker där idag på Söder-söndag .
Men men, jag blev kvar här och han drog som en stucken gris, kanske bra det . Ingen bra kväll för honom igår, och han drog ned mig i träsket också . ESC-hataren är hans nya smeknamn, det låter perfekt !

Nä, nu orkar jag inte engagera mig mer för tillfället, det rinner av mig som vatten .

Bäst låt vann !!

Wihoo, vilken härlig final ! Äntligen vann den låt som jag ville skulle vinna, Norge och Alexander Rybak . Helt underbart och jag tar det som en seger för oss svenskar också . Vi är stolta över Norge, eller hur ?

Tyvärr kom Sverige på 21:a plats, jag gissade 19:e så jag hade lite fel men jag var nära ändå . Så det blir kval nästa år igen, fy fan !

Nu ska jag gå och lägga mig efter den bästa eurovision jag kommer ihåg . (Anledningen till att jag tycker den var bäst är nog för att låten jag hejade på faktiskt vann, för det händer ju inte ofta.)

Good night Europe !


I kväll smäller det !

Då är det dags för Eurovision Song Contest i kväll då . Jag hoppas ju självklart att Sverige kommer bra till, i alla fall så vi slipper kvala nästa år . Annars hejar jag nog på Norge faktiskt, mysig låt . Och jag vill ju hellre att ett nordiskt land ska vinna eftersom det är så nära oss än att nåt annat land vinner . För det kommer kännas som en liten seger för oss också tycker jag, norden håller ihop liksom, hehe !

Igår kväll hyrde jag och Thomas 3 filmer: Värsta familjen, Den som inget vet och The Spirit . Vi kollade på dom två första igår kväll . Helt okej var dom . The Spirit kollade vi på idag efter en runda på Erikshjälpen och stan . Jag blev ganska trött så när det var ca 35 minuter kvar så somnade jag mot Thomas, vaknade precis vid slutet och fick höra dom sista replikerna .

Sen fixade jag mat, Tom Ka, den gamla godingen . Känner mig fortfarande lite slö faktiskt .

Men men, vilket land tror ni vinner i kväll ? Och på vilken plats kommer Sverige komma ? Jag säger 19:e plats .

Trevlig Eurovision kväll ! Det blir väl några inlägg imorrn om finalen från en massa bloggare .

Se semifinalerna igen!

Sex on fire .

Åh denna underbara röst, man drunkar i den . ♥ Just listen :


Veckan går mot sitt slut .

Härligt med fredag igen, även om jag är arbetslös och hemma hela veckorna . Men på helgen kan jag ju hitta på saker och umgås mer med Thomas så jag längtar till helgen varje vecka .

Gick med mamma på stan igår och sen följde jag med henne hem och åt pannkaka, kul att få äta normala pannkakor och inte mina konstiga . Sen tog jag bussen till Fjällbacken för att möta upp Thomas på vägen hem från jobbet . Han skulle till sjukgymnasten och träna sin onda rygg .

Nu känner jag mig så peppad inför denna stora förändring, ser verkligen fram emot det . Det gjorde jag ju inte sist så det var väl inte meningen då . Men nu planerar jag och funderar .

Tvättdags kl. 14, kan vara bra inför helgen . Hoppas det blir lite varmare med ljumma vindar, det vill jag ha !

Nu ska jag vidare i bloggvärlden, trevlig helg !

Maj-bilden kommer här !

Ni har fått väntat ett tag men nu är den äntligen här, månadens bild ! Den föreställer min systerdotter som har målat med nån svart färg i ansiktet . Man blir nästan lite rädd när man ser den, watch out !



Hon är en dessutom en riktig buse så henne skulle jag inte vilja möta en mörk kväll, hjälp !

Nu ska jag göra mig klar efter att jag har duschat, sen ska jag blanda ihop en smoothie innan jag ska bege mig ner på stan med mamma en sväng .

Vad ska ni göra idag då ?

Jag är glömsk .

Jag trodde jag skulle komma ihåg, det var ju inte så mycket att minnas . Men ändå försvann det ur skallen, jag glömde köpa batterier !! Så det blev ingen bild på kalendern idag heller . Men imorgon har jag inget planerat så då ska jag fixa det .

Det gick fort hos Sigrid idag, ganska skönt att komma iväg i tid . Glömde ännu en gång att betala när jag skulle gå men jag kom på det efter att jag gått en bit . Så tillbaka och upp för trapporna . Jag sa till om att jag skulle betala för idag och sist, typiskt nog hade dom hunnit skicka iväg en räkning för förra gången . Och då tillkommer en avgift på 50 kr, suck och åter suck . Så när jag kom hem efter en runda på stan så låg räkningen och väntade i brevlådan .

En grej hände för ett tag sen som fick mig att må skit . Men det kanske löser sig, jag hoppas det . Jag måste bli starkare !



Dags att betala !

Då var det dags igen . Ska gå till Södertull och prata med Sigrid, gillar verkligen det . Var där förra tisdagen och nu är det redan dags igen . Tyvärr glömde jag att betala sist jag var där för man måste gå upp till Carema Gävleborg, Sigrid visade mig första gången . Så idag får jag betala 200 kr .
Idag MÅSTE jag komma ihåg att betala, får be henne påminna mig .
Efter besöket hos Sigrid ska jag ner på apoteket och hämta ut nya piller, dom tog slut igår kväll . Sen ska jag köpa batterier på Clas Ohlson så jag kan knäppa kort på min kalender, äntligen !

Btw .. på sista tiden har det känts som att jag är på väg att få tillbaka mitt dåliga beteende . Varför ?! Det har ju gått så bra hittills och jag har varit jätteglad över det . Nä, nu ska jag kämpa emot mig själv och sluta upp med dumheterna ! Jag vill bli bättre !


Sovsöndag !

Ja, igår blev det inte som man hade tänkt sig . Vaknade och var väldigt stel i nacken och hade ont i huvudet, så jag tänkte att det var lika bra att kliva upp för annars skulle det inte bli nå bättre . Efter några timmar kände jag att värken i nacken började släppa, underbart tänkte jag ! Men nädå, då började jag se en massa skumma figurer med högerögat så då förstod jag att ett migränanfall var på väg .
Så jag skyndade mig ut i köket för att ta 2 Alvedon och sen snabbt tillbaka till soffan för att blunda . Låg där ett tag och till slut somnade jag, hon måste ha varit vid 12-12.30 när jag la mig . Plötsligt vaknar jag av att mobilen vibrerar (hade den på ljudlös) av att nån ringer . Hittade inte mobilen och vågade inte öppna ögonen, hade dessutom en kudde för ansiktet .
Jag kände mig bättre och satt mig upp för att kolla vem som ringt, det var mamma . Blev lite chockad när jag såg vad klockan var, ca 15.40 !! Det var skönt att få vila bort migränen men hela dagen hade ju gått . Det gjorde ju iofs inget eftersom det hade börjat regna ute medan jag sov . Jag hade inte ätit heller så jag gjorde i ordning pommes frites och korv .
Sen blev det tv för resten av kvällen, seg dag .


Jag är med i denna tävling !


Något hände .

Igår när min allergi slog till så drabbade den även mitt humör, kände mig ledsen och besviken . Känslan sitter fortfarande i lite grann, jag har isolerat mig hemma . Har varit till affären och handlat men inte mer än så . Jag som var onaturligt glad och sprallig igår på stan med Thomas, men nu är det helt omvänt . Känner inte för att göra nånting och jag sitter hellre för mig själv i helgen .

Jag har aldrig varit med om att pollen har brutit ner mig så här förut, både fysiskt och psykiskt .

"I haven´t seen him for a while .."

Allt blev bara pannkaka !

Igår kväll gick jag och la mig tidigt, kände mig så j*vla hängig ! Var tvungen att ta nässpray precis innan jag la mig i sängen . Vaknade tidigt också, 8.30, suck . Jag vill ju sova ut så länge det går eftersom jag är så risig .
Men tro det eller ej så känner jag mig bättre idag, näsan rinner inte . Så jag hoppas det håller i sig hela dagen och natten .
Jag var ju tvungen att gå och handla idag men ville helst inte gå ut utifall jag skulle bli sämre igen . Men än så länge märker jag inget . Har nyligen ätit pannkakor som såg ut som olika gubbar, haha, jag är inte bra på att grädda pannkakor ! Måste öva lite mer så kanske jag lyckas en dag .

I kväll är det "avslutning" på McGills, sen rustar dom för att göra om det till Harrys . Så dit ska Thomas i kväll för att ta farväl av sitt andra hem . Butiken som låg bredvid McGills har dom köpt så det kommer bli större nu med restaurang,pub och ev. disco . Jerker som äger McGills har lagt ut all inredning från stället på Blocket, så Thomas fick en idé om att köpa allt och göra en miniatyr av McGills i sitt vardagsrum, hahaha ! Besatt .

McGills

Little miss obsessive .



Am I the reason why you tossed and turned last night?
Everything's such a blur, it didn't come out right.
All of the sudden it's cold and we're falling apart.
No this can't be, please don't leave me alone in the dark.

And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
Late night you make me feel like I'm desperate, I'm not desperate.
Oh, a little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it.

Woah, woah, woah (that side of your bed is still mine)

I've never been a fan of long good-byes.
I'm at the finish line and you're just way too far behind.
In the morning I got in a fight with myself, I got the bruises to prove it.
Then I swallowed your words and spit them right back out.

And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
And I guess we're really over, so come over, I'm not over it.
Late night you make me feel like I'm desperate, Aim not desperate.
Oh, a little bit possessive, little miss obsessive, can't get over it.
No!

It's like a fairy tale without a happy ending (happy ending)
But then again maybe we are just pretending.
Why does it have to be so unfair?
Tell me that you care.

Dagen blir sämre och sämre .

Min allergi försöker ta livet av mig just nu tror jag . Jag och Thomas var nere på stan för att kolla efter kläder till honom och för att äta . Helt plötsligt slår allergin till och börjar irritera mig . Det har varit ganska lugnt i några dagar nu men nu är helvetet tillbaka !
Jag som skulle ha en filmkväll med Annica, det ställde jag nyss in . Jag fungerar inte så bra när jag är så här dålig, blir så hängig och helt väck i skallen . Så egentligen kan man ju säga att allt är normalt med mig . Hahaha !
Thomas började ju fundera vad det var för fel på mig på stan, han tyckte jag var helt speedad . Jag håller med . Jag betedde mig lite koko, flängde hit och dit och pladdrade på som en galning .

Appropå galning så var det en kille som satt på golvet en bit in från entrén på Nian, han såg helt klart väck ut, antagligen knark . Han snurrade runt på golvet och betedde sig allmänt konstig . Helt plötsligt reste han sig upp och då blev jag lite skraj att han skulle hoppa på mig, men det gjorde han inte .
Det var även ett lokalt fyllo som levde om inne på Nian, han gick runt med en systemkasse och pratade väldigt högt och gick fram till nästan varenda tjej och försökte flörta .. eller nåt liknande ?

Gävle i ett nötskal .

Norges bidrag i ESC .

Jag har hört många hylla både låten och killen som sjunger den men jag hade inte hört låten själv förrän igår . Första gången jag hörde den så funderade jag vad det var för låt och dom första tonerna hjälpte inte . MEN ... nu efter att ha lyssnat på den några gånger till så gillar jag den . Söt kille som är ett år yngre än mig och en gullig låt . Det är många som tror att Norge kommer ta hem segern så vi får väl se hur långt den kan gå . Själv tycker jag det skulle vara kul om dom vann, dom är ju faktiskt vårat grannland så det kommer kännas som en liten seger för oss också .

Här är låten i alla fall:


Jag har ju glömt maj-bilden !

Sällan jag glömmer att knäppa kort på min kalender, tyvärr har jag inga batterier till kameran nu kom jag på . Den är död . Så jag måste gå och köpa batterier snart så jag kan visa bilden på mitt lilla monster .

 Men jag kan bjuda på en goding på monstret så länge .
Den där jackan var hon så söt i, men nu har hon blivit större så den passar inte längre .

Panik på stan !

Ja, idag hade jag som uppgift att kolla efter maskeradkläder åt Thomas på Kalas & Co . Pratade med ett butiksbiträde och nämnde att jag var ute efter hårdrockskläder så hon berättade att det kommer komma in såna utklädnader om ca en vecka . Tyvärr kommer det kosta en del så jag tror det blir nåt annat . Däremot kanske man köper en peruk därifrån, långt svart hår som en riktig rockare !
Eftersom jag inte hittade nå kläder där så gick jag till Myrorna för andra gången på kort tid men dom hade inget alls . Sen var det en tanke som slog mig, H&M har ju billiga kläder, så jag kollade efter en svart T-shirt . Ville helst att det skulle vara nåt tryck på men det var lite svårt så jag la undan 2 helsvarta T-shirtar till imorgon .

Sprang på fler affärer också men hittade inget, inte mycket utbud i Gävle när det gäller billiga killkläder, suck !
Men jag funderade lite mer vad man kunde göra så jag skickade sms till både Pelle och Fläre för att höra om dom hade nå läderskärp med nitar eller liknande . Det hade dom självklart inte ! Då fick jag ett sms av Thomas där han undrade om Fläre hade nån jeansväst med ryggmärke så jag frågade om det . Och gissa vad ? Jag fick halvt napp . Han sa att han hade nåt sånt hemma så han skulle kolla när han kom hem från jobbet, jippi ! Det skulle ju vara helt perfekt !

Så nu inväntar jag besked från honom ...
Förresten så kunde Thomas fråga en kompis som äger Redrum om han får låna ett skärp, det låter ju bra .


When it was good .

Har blivit besatt av denna låt, blev tipsad av min tremänning Mia på Facebook förut . Helt underbar, får rysningar i hela kroppen, texten är ett mästerverk !

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right not like tonight
We were sitting on the top of the world


Årets sommarplåga ?

Vad tror ni ? Kommer det här bli sommarens sommarplåga ? Jag tycker musiken är ganska bra, man blir lite partysugen . Men vi får se hur populär den blir .


Hungrig .

Han åkte nyss, mätt efter att ha ätit en kycklingrulle . Det luktar curry i hela lägenheten nu . Själv ska jag snart koka ris och köra in det i ugnen med köttfärs och creme fraiche, så jag kan mätta min mage .

Det känns som att jag inte kommer orka tvätta idag heller, typiskt mig . "Men imorgon", som jag jämt säger .

Lång paus i mitt inlägg

Forts.
Riset kokar för fullt och jag har diskat det sista . Vill ha mat nu !
Fick ett sms av honom alldeles nyss, han har 35 grader varmt på taket på Polhem, stackaren ! Han är klädd i PCB-dräkt och mask, inte roligt alls . Helt själv är han också så jag hoppas han tar det lugnt så han inte svettas ihjäl .

Magen kurrar .


Det går upp och ner som en jojo .

Jag mår faktiskt lite bättre nu, snorade inte lika mycket igår och idag är det ungefär lika . Jag nyser till ibland och blir täppt i näsan men annars känns det som att det går åt rätt håll .

Kl. 10 idag var jag hos Sigrid, jag gillar henne . Och det funkar så bra att prata med henne, jag känner verkligen att hon förstår vad jag säger . Ska dit nästa vecka också, då ska vi gör ett program åt mig, läskigt ! Hon nämde även några övningar jag ska få prova på och det låter lite scary . Det värsta är nog att jag ska fika själv en gång . Hur utanför kommer jag inte känna mig då ? Jag har aldrig fikat själv, men jag har ju sett andra göra det . Så vi får se hur detta ska bli .
Men jag känner mig positiv och förväntansfull, jag tycker det är kul att gå till Sigrid . Kände direkt när jag såg henne att hon var en person som verkade bra att prata med .

Min älskling har varit här på lunch idag igen och jag har klängt på honom som en apa . Han är ju så go', I can't help it ! ♥

Kroppen känns svag .

Jag är hemma igen efter en fem dagar lång härlig tid i stugan . Tyvärr har jag blivit sämre i min allergi och jag känner mig väldigt svag och orkeslös . Näsan rinner och blir täppt hela tiden, ögonen kliar och jag nyser då och då . Nu vill jag krypa i ide tills allt pollen är borta .
I fredags lurade jag ut karln till stugan, vi har haft en supermysig helg tillsammans . Vi har gosat med Simon och Elis (nya grannkatterna), helt underbara ! Men Hjalmar och Fridolf finns alltid kvar i mitt hjärta . ♥

Nu orkar jag inte sitta här mer, näsan rinner hela tiden så jag får stoppa papperstussar i näsan stup i kvarten .

RSS 2.0