Sista veckan .

Ja då är det tyvärr sista veckan med gänget på Leaf . Avslutar med en förmiddagsvecka . Ska bli skönt att få lite "semester" men jag hade gärna jobbat kvar . Och det har jag talat om för chefen, att det är tråkigt att sluta . Hon undrade vad jag gjorde annars när jag inte sommarjobbade . Jag berättade att jag är arbetslös och att jag inte har nå planer på att plugga , Hon tyckte det var bra att veta . Så det är bara att ringa när ni behöver folk sa jag .

Nu är jag inne på andra veckan i mitt nya hem . Har fortfarande inte fått över allt hit men det ska jag ta tagi i efter denna jobbvecka . Det behövs verkligen röjas i vårat sovrum !!

Just nu är jag ensam hemma, Thomas skulle iväg med Benka på en jourutryckning på Valbogatan .

Hade en helt underbar helg ute på Limön . Badade för första gången på 3-4 år på fredagen när vi kom ut . Riktigt skönt var det ! Lördagen spenderades till havs med gänget från Oxharen . Vi åkte till Norrskär och låg på klipporna, väldigt mycket båtar och folk där . Sen åkte vi alla 15 till Wahlströms fiskerestaurang och åt mat . Efter det gled vi runt med båtarna och badade på öppet hav lite här och där . Sen blev det en tur till Bodaån där vi hälsade på Kricken och hans föräldrar . Efter vi kom tillbaka blev det "efterfest" på Janne och Bettans altan . Vilken härlig dag ! Det kändes som att jag tog igen hela sommaren på den dagen . Jag, mamma och pappa tog även en tur med båten runt Limön på söndagen . Tack för det fina vädret !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tess, har ud inte kvar din lægenhet længre? :) har du flyttat in med killen?!

2009-08-15 @ 04:29:32
URL: http://theresiapersdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0