Blir galen !

Jag är så trött på detta snorande och nysande ! Kan det inte vara över snart ?! Nästan varje morgon när jag vaknar så är jag täppt i ena näsborren och när jag kliver upp så börjar det rinna, så jag springer här fram och tillbaka till badrummet och stoppar upp papperstussar i näsan . Jag vill ju helst inte ta nässpray heller, för det här handlar ju om allergi men om jag är riktigt täppt innan jag ska sova och det är jobbigt så brukar jag ta mig några sprut . Ibland behöver man ett sprut för att kunna somna . För killar är det tvärtom, dom sprutar och somnar .

Igår kom Thomas över och han hade med sig en massa grejer för vi skulle fixa mat tillsammans . Han fixade korvstroganoff så hade jag koll på riset ( vilket inte alls gick så bra som det brukar. ) Men det blev så himla gott när det var klart, han är en mästare på mat . Så på det sättet så kan jag skatta mig lycklig som har han, haha ! Han hade även med sig efterrätt, vilken lyxig måndag !

  

Kommentarer
Postat av: isabelle

Japp det är jag :)

har du varit på fina Gotland?

2009-05-19 @ 15:45:37
URL: http://ourlastsummer.blogg.se/
Postat av: Jennica

sv: nej idag har det varit dåligt väder här också..

haha tack ska du ha. jag är också allergisk mot pollen :) haha känns lite udda att säga att jag är allergisk mot mig själv. hihi

2009-05-19 @ 16:48:54
URL: http://jennicabjork.blogg.se/
Postat av: lina

Lomudal nässpray funkar hur bra som helst mot allergi och den får man använda hur mycke som helst :) värt att testa kanske! Kram

2009-05-19 @ 19:07:18
URL: http://zeida.blogg.se/
Postat av: Anonym

härligt med en karl som kan laga maaat. Här är det öde på karlns sida. Men jag lagar ju så gottigt endåså ;) bra med mattips ska börja uppdatera mig om mina maträtter med. ha en toppen helg på ööön ;)

2009-05-21 @ 00:24:27
URL: http://lindasmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0